VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 632
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 300
  • Живее на Луната
Едно е да предполагаш, друго е да си сигурен. Щом повечето съквартиранти не предполагат и я наричат Софи, значи онези които са се сетили не са им казали нищо.

# 301
абе дайте да гоним Бони ,че е най-спешна.Срам ме е само от нея,като я слушам бее хораа Sick

# 302
Майката на Ирен и тя откачалка hahaha hahaha hahaha hahaha
Верно е пълно хахо това бабе  Crazy

# 303
  • София
абе дайте да гоним Бони ,че е най-спешна.Срам ме е само от нея,като я слушам бее хораа Sick
На мен Бони изобщо не ми пречи.

# 304
  • софия
Харесва ми и споделям написаното от М. Фучеджиева. С малката разлика, че гледах ВН и съм отвратена от КК - толкова ниска топка и елементаризъм. (Преди е бил, защото нямаше възможност за сравнение и получаването на информация беше ограничено. Най-любимо ми е "интервюто" на КК с Гор Видал Laughing Laughing. Човекът го закова като пеперуда с карфица на стената и му показа с финес какво му е нивото.)

# 305
Аз хвърлям по едно око на предаванията. Но повече чета тук.
Това, което дават е толкова режисирано, че не създава за мен реална представа какво се случва в къщата.
Интересно ми как се развива мисията Софи-Люси-Патрашкова. Остана ли някой в къщата, който да не знае кой кой е в тази игра?
Не мога да кажа кой ми е симпатичен и кой не. Приятен ми е Къци. Виждам го в светлина на подготвен човек да издържи на всички простотии вътре.
Николай ми е гнусен. Много немарлив ми изглежда.
Той и Владо така. Ама имам съмнения дали не е с мисия да дразни хората. Майка му е като багаж към него. Нещо да се е случило?
Вече видях, че всички вътре пушат. До това "разбирателство" ли стигнаха?
Бюджета им включва ли сушито на Ласкин и пурите на Фънки?
Добро впечатление ми прави Никол, че винаги е в добър външен вид. Аз поне нито веднъж не я видях без грим например. За разлика от Марияна.
Защо не им дават някакви смислени мисии? Нещо да правят?
Като си спомня първото издание...с обикновените хора....

# 306
Харесва ми и споделям написаното от М. Фучеджиева. С малката разлика, че гледах ВН и съм отвратена от КК - толкова ниска топка и елементаризъм. (Преди е бил, защото нямаше възможност за сравнение и получаването на информация беше ограничено. Най-любимо ми е "интервюто" на КК с Гор Видал Laughing Laughing. Човекът го закова като пеперуда с карфица на стената и му показа с финес какво му е нивото.)

Е, не е забягнал той в Америка за да не вижда сина си ...Избягала е тя, а сега търси бащата да оправя бакиите от неправилното възпитание на сина им ... Както казва и авторката на блога "феминизмът има граници" - внимавайте в картинката!!!

# 307
Защо не им дават някакви смислени мисии? Нещо да правят?
Като си спомня първото издание...с обикновените хора....

Те им дават мисии, ама те не ги спазват. Tired

# 308
  • До морето
Баба Кривошиева и тя е луда за връзване! Ако Владо е луд заради майка си, то тя е такава заради своята  Naughty

Снощи кога даваха Вип Брадър, изтървала съм?

# 309
  • София
Имам усещането,че от сега са започнали да защитават Владо, май го гласят за оставане.Само за него говорят , само него изтъкват.Последователите на Владо също говорят несвързано.

# 310
Снощи кога даваха Вип Брадър, изтървала съм?

Нямаше предаване снощи, гледахме на живо. Peace

# 311
Мале егаси сектантите как им е промил мозъците.

# 312
  • София
  Татко имаше един племенник,на негова братовчедка дете, на който му говореше Господ, познайте къде е от много години.

# 313
Гала е запалила фитила. Изглежда Владко и лази здраво по нервите. Laughing

# 314
Къде гледате в момента?

Общи условия

Активация на акаунт