VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 856
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 285
искам Аксиния да излиза довечера, толкова ми е безразлична, и с нея и без нея в къщата е все таз  Mr. Green
Владко ще ги провокира - нека да остане, за Бони - да остане да ядосва Николай и да му опъва  нервите  Wink

Peace Не мисля, че продуцентите ще оставят Влади и сие да си тръгнат, страницата със Стефан Данаилов все още не е затворена.
Приятно съм изненадана от Ласкин. Снощи го видях в съсвсем друга светлина  Peace

# 286
  • I want it all and I want it now.
Да ви следя   bouquet

# 287
  • София
За мен вчерашната вечер ми беше най - интересна от началото на шоуто. Противопоставянето на характери ме доведе до някои изводи:
1. Ласкин е влязъл, за да провокира и да обърка създалата се йерархия и ред. Заяждането му предизвиква изненадващи реакции в хората вътре и показва истинските им лица. След вчерашните игри, той ми е една идея по - малко неприятен. Показа се, като най - интелигентният човек вътре с най - богата обща култура, след него са Къци и Юлиян.
2. Иван успя да разбърка лидерският кръг - Юлиян, Ники и Фънки като всеки от тях реагира по  различен начин на появата му. Юлиян се почувства по - скоро застрашен и наистина му се дразни, но няма достатъчно смелост да му се опъне. Ники се свря в дупка, откакто Ласкин влезе, Николай го няма. Буквално си сви перките, защото осъзна, че Ванчо е силен съперник и не може да му се мери по интригантство. Фънки реагира най - тъпо. Той доби увереност да мачка, точно заради Иван. Прикрепи се към него и му се мазни постоянно. Ако някой е мижитурка в истинският смисъл, това е той.
3. Къци се показа като един от най - силните характери в къщата. Не е слаб и беззащитен, а точно обратното. Единственият е, който се опъна на Иван и то не веднъж. Направи го с интелигентност и доводи, и Ваньо нямаше какво да каже. Дори даде назад, извини му се и по този начин го призна за достоен противник.

Това противопоставяне на характери е истинският смисъл на играта, а не изкуствените интриги, които се опитват да създадат продуцентите . На мен ми е супер интересно от психологична гледна точка.
Не съм гледала вчерашната серия, но съм напълно съгласна с коментара ти. Къци и на мен започва да ми харесва.

# 288
Имате ли звук или проблемът е в моят телевизор?На официалният сайт от снощи имам черен екран, а на другият линк нямам звук  Close

# 289
Не съм гледала вчерашната серия, но съм напълно съгласна с коментара ти. Къци и на мен започва да ми харесва.

То вчера нямаше серия, всичко за което говорим, се случи в живото предаване и то след 12 ч. през нощта. Имаше много ключови за отношенията моменти и се надявам да ги покажат в предаването. Ласкин и на мен ми направи добро впечатление.

# 290
  • Живее на Луната
1 - Владо и майка му да си ходят - показаха си номера вече, не мисля че ще измислят нещо ново.
2 - Фънки - голяма разлика в поведението му
3 - Ако наистина на Мариана са й казали от вън, не е честно, трябва да признаят мисията на момичето. какво като не е ВИП, те другите да не би да са.

# 291
# 292
# 293
Ама вие сте страшни ... Не съм поглеждала тук от 18 часа вчера и гледай какво сте сътворили 20 страници  Laughing Laughing Laughing

Май тук е по интересно от ВИПа  Whistling Whistling Whistling

Отивам да чета  bowuu bowuu bowuu

# 294
Да ви следя     bouquet

# 295
  • Стара Загора
Майката на Ирен при Гала-защитава ги с Влади!

# 296
  • София
  Майката на Ирен и баба на Владо, май е също леко луда?Вижда се на кой се е метнала Ирен и от кой е наследил лудостта си Владо.Нещо и тримцата ми изглеждат зомбирани.

# 297
Майката на Ирен и тя откачалка hahaha hahaha hahaha hahaha

СД бил длъжен след като е създал едно дете  smile3556

# 298
Сигурно лудостта им се предава по наследство. Tired

3 - Ако наистина на Мариана са й казали от вън, не е честно, трябва да признаят мисията на момичето. какво като не е ВИП, те другите да не би да са.

Абсолютно! Въобще не е коректно. Дори и другите да са се досетили, не е честно някой да е казал на Мариана отвън и тя да каже на останалите. Досега никой не е изрекъл на глас, че Люси и Софи-Камелия са гаджета. Naughty

# 299
Никол се усети и се хихикаше в спалнята оня ден , досетили са се ...то голямата мисия ...

Общи условия

Активация на акаунт