VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 864
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 270
И аз така  Peace

# 271
  • София
Само аз ли се очертавам като пълен тъпунгер и не мога да разбера как да гласувам и на трите въпроса в анкетата?! След като отговорих на първия, вече нямам възможност за другите два въпроса. Избеснявам, защото се чувствам като малоумница.  Crossing Arms
Ще се радвам, ако някой ми обясни каква е хватката.

# 272
Намерих някаква снимка
ето тук

# 273
Само аз ли се очертавам като пълен тъпунгер и не мога да разбера как да гласувам и на трите въпроса в анкетата?! След като отговорих на първия, вече нямам възможност за другите два въпроса. Избеснявам, защото се чувствам като малоумница.  Crossing Arms
Ще се радвам, ако някой ми обясни каква е хватката.
Свърши вече.
Опцията - четеш въпроса, натискаш твоя избор, и едва като свършиш с всички въпроси натискаш най-долу бутон - Гласувай! Имаше право общо на 4 гласа/опция/отбелязване и чак след това се натиска бутон - Гласувай. Hug

# 274
  • София
На тия търтеи нали са им платили хонорар отчасти и за да компенсират не поемането на ангажименти през времето, когато са в къщата. А то какво -разграден двор...да им се чудиш, то не са участия, не е чудо.

# 275
Да не ви изпусна.

# 276
  • София
Merelenda, много благодаря за обяснението.   bouquet
Явно съм пропуснала тези разяснения, когато ги е имало.  Peace

# 277
И аз да се запиша, довечера ще видя дали ще гледам лайфа или пък ще се поразходим  Mr. Green

Да изгонят Биг Брадър, да ги оставят на самотек, така може и да се получи нещо. ББ от тъпотия на тъпотия ги насажда, те пък съвкупно са сбирщина скучни хора и стана тя каквато стана...

Общо взето не мога да си харесам съквартирант, но най-симпатични са ми Никол и Орлин (който ми е малко като подвижна реклама на паста за зъби, обаче на фона на останалите...). Изключително неприятни са ми Николай, Бони, Марияна, Ласкин, Аксиния, Благой, Ирен + Владо и Юлиан. Останалите са в категория - по-скоро безразлични  Peace

# 278
За мен вчерашната вечер ми беше най - интересна от началото на шоуто. Противопоставянето на характери ме доведе до някои изводи:
1. Ласкин е влязъл, за да провокира и да обърка създалата се йерархия и ред. Заяждането му предизвиква изненадващи реакции в хората вътре и показва истинските им лица. След вчерашните игри, той ми е една идея по - малко неприятен. Показа се, като най - интелигентният човек вътре с най - богата обща култура, след него са Къци и Юлиян.
2. Иван успя да разбърка лидерският кръг - Юлиян, Ники и Фънки като всеки от тях реагира по  различен начин на появата му. Юлиян се почувства по - скоро застрашен и наистина му се дразни, но няма достатъчно смелост да му се опъне. Ники се свря в дупка, откакто Ласкин влезе, Николай го няма. Буквално си сви перките, защото осъзна, че Ванчо е силен съперник и не може да му се мери по интригантство. Фънки реагира най - тъпо. Той доби увереност да мачка, точно заради Иван. Прикрепи се към него и му се мазни постоянно. Ако някой е мижитурка в истинският смисъл, това е той.
3. Къци се показа като един от най - силните характери в къщата. Не е слаб и беззащитен, а точно обратното. Единственият е, който се опъна на Иван и то не веднъж. Направи го с интелигентност и доводи, и Ваньо нямаше какво да каже. Дори даде назад, извини му се и по този начин го призна за достоен противник.

Това противопоставяне на характери е истинският смисъл на играта, а не изкуствените интриги, които се опитват да създадат продуцентите . На мен ми е супер интересно от психологична гледна точка.

# 279
  • София
 smile3529 Нямате изчитане  Crazy

# 280
  • София
искам Аксиния да излиза довечера, толкова ми е безразлична, и с нея и без нея в къщата е все таз  Mr. Green
Владко ще ги провокира - нека да остане, за Бони - да остане да ядосва Николай и да му опъва  нервите  Wink

# 281
Добро утро!Леле как ме изнервя с това подшмъркване Патрашкова направо ми иде да бръкна през монитора да й издухам носа.

# 282
  • София
Само Кристина е будна, цялата къща спи.
Опитва се да си нареже моркови и държи
ножа като петгодишно дете.
А, и Къци стана и обяснява на Кристина, че
понеже ще скача в басейна, проверява
джобовете си да не би да са останали
вътре документи и телефон.
Значи все пак имат в себе си телефони?

Фънки и Камелия също станаха. Точно
почнаха да обсъждат защо още я няма
Аксиния и изместиха камерата на празния двор.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 09:43 от Sophia L.

# 283
Мисията с Камелия беше доста тъпо измислена.

# 284
за Юлиян - не знам кой го набеди, че има енциклопедична интелигентност...  Mr. Green  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт