Неплатените потребители по форумите

• 12 605
  • 341
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Може ли да смените темата за омарите. Не се чувствам комфортно.  Laughing
Октоподче на скара е чудна храна, но ние приятелите си не ядем. Mr. Green

ПП Шоколадчето изобщо не съм го видяла, няма и да го поглеждам, на такива подлости отдавна не се поддавам.

# 136
Може ли да смените темата за омарите. Не се чувствам комфортно.  Laughing

Аз пробвах. Но по-голямо от омарите, оказва се, няма. Като няма цаца, яжте омари.

# 137
той проблемът....поради липса на средства или познания .....

Мерси за диазгнозата. Както винаги, точна като криво огледало, счупено на пет и замъглено от времето (прекарано във форума).

# 138
  • София
той проблемът....поради липса на средства или познания .....

Мерси за диазгнозата. Както винаги, точна като криво огледало, счупено на пет и замъглено от времето (прекарано във форума).
Ако имаш някакъв проблем с мен конкретно драсни едно ЛС. Иначе оставаме на варианта групова терапия или свободен спаринг, нищо общо с диагнози, всеки от нас си има поводи да е нервен и негативен, ако знаеш аз колко имам ще ти се изправи косата.

# 139
  • Kопенхаген
Удобно ли е след като приключите с вербалното шибане  разбира се да ме светнете за приборите с които се консумира Октопод?

# 140
  • Варна
Октопод се консумира само в добра компания с вино. Може и с някой новак под ръка Mr. Green

# 141
Новакът за гарнитура ли е  newsm78
Тъкмо щях да питам каква гарнитурка върви към октопода ...

# 142
  • Варна
Тъкмо щях да питам каква гарнитурка върви към октопода ...
Свеж, пресен новак Mr. Green Идеално е!

# 143
  • София
Удобно ли е след като приключите с вербалното шибане  разбира се да ме светнете за приборите с които се консумира Октопод?

За какво ти е да знаеш, нито в наше, нито във ваше село живее октопод. Ако не броим нашата приятелка по- горе, на която обещахме да не я ядем. (освен в преносен смисъл или като примамка за новаци)

# 144
  • Kопенхаген
Октопод се консумира само в добра компания с вино. Може и с някой новак под ръка Mr. Green

За добрата компания в истинския смисъл на думата стигат и пържени картофи.  Grinning

За последния не благодаря, не пия свежа кръв, ей тук има други дами склонни към това.

Удобно ли е след като приключите с вербалното шибане  разбира се да ме светнете за приборите с които се консумира Октопод?

За какво ти е да знаеш, нито в наше, нито във ваше село живее октопод. Ако не броим нашата приятелка по- горе, на която обещахме да не я ядем. (освен в преносен смисъл или като примамка за новаци)

Да, но в съседното има всякакви  главоноги та за да съм информирана с какво.

Иначе, не разбирам стремежа на старото да стъпва на врата на новото  newsm78

# 145
оставаме на варианта групова терапия или свободен спаринг

Добре, имам предложение.

Ти може да питаш на груповата ти терапия защо взимаш толкова лично несъгласието с твоето мнение.
Аз пък, обещавам да се запитам защо не ме радват форумските изхвърляния.
И така всяка от нас ще работи по себе си.

А през това време, да пожелаем на неплатените да станат платени, на недооценините- високо-оценени (от живота), а също така- да намалеее бюджетният дефицит и да настъпи световен мир или поне форумска посевместна любов. Амин.

# 146

За предястие.

# 147
 newsm78

Не мога да се ориентирам за какво е темата, момент да прочета...

# 148
  • София
оставаме на варианта групова терапия или свободен спаринг

Добре, имам предложение.

Ти може да питаш на груповата ти терапия защо взимаш толкова лично несъгласието с твоето мнение.
Аз пък, обещавам да се запитам защо не ме радват форумските изхвърляния.
И така всяка от нас ще работи по себе си.

Твоето отношение приемам лично, защото когато харесвам някого несъзнателно се надявам и този някой да ме харесва, а не да демонстрира отвращение, но не мисли, че ще си среща вените по вертикала, защото очакванията ми не са се осъществили. Peace Сполай ти.

# 149
  • Другата България
В такъв случай не смея да питам какво е основното..... eat newsm43

Общи условия

Активация на акаунт