Неплатените потребители по форумите

• 12 524
  • 341
  •   1
Отговори
# 300
  • Kопенхаген
Акаша , всеки намира за какво и на кого да се смее. Но пък има такива, който постоянно се оплакват, че хуморът тук не е достатъчно интелигентен, че и те да разпънат уста в усмивка.

Спомням си темата ти, това което се писа там със същия успех продължава да се тиражира и сега. Е как пък на тези от нищо не им стана смешно?

Знаеш ли, и това мрачно явление се е процедило и във форума. Забелязала съм, че тук има персони с каменни лица, които по никакъв начин не изразяват емоция, а да не говоря за използването на емотиконите.
По този въпрос съм си мислила, че са такива сериозно намусени и в реалния живот.

# 301
Да бе, така си е, какво ли разбирам аз от хумор.

# 302
  • В Космоса
И аз в началото не ползвах емотикони и бях много лаконична, но с течение на времето тук се принудих да прибегна до тях, а и да се обяснявам допълнително, тъй като често не се схващаше моя хумор, ирония, закачка, настроение въобще.

# 303
  • n/a
Ама това е темата на Неплатените! К'ви усмивки, к'ви пет лева?
Гладна мечка ... хумор не прави.

# 304
  • Kопенхаген
Акаша , аз също не прибягвам до целия арсенал от емотикони, но ги използвам поради това, че тук има много тънкообидни съфорумци особено в случаите когато се шегувам.

Лоана , много пък са ти скъпи усмивките  Laughing

# 305
тук има много тънкообидни съфорумци особено в случаите когато се шегувам.

Не съм забелязала специално съфорумците да са тънкообидни newsm78.
Напротив деянат момчетата, държат се Wink Laughing

# 306
  • n/a
...
Лоана , много пък са ти скъпи усмивките  Laughing

Скъпи на усмивките, евтини на сръднята.

Вчера ме избиваше на поезия, днес на фолклор.

# 307
  • Kопенхаген
тук има много тънкообидни съфорумци особено в случаите когато се шегувам.

Не съм забелязала специално съфорумците да са тънкообидни newsm78.
Напротив деянат момчетата, държат се Wink Laughing

Домързя ме да напиша и съфорумки. Викам си ще ги мина с едно множествено число и двата пола  Grinning

За последното си права, така е но трудно ни насмагат  Grinning

Скъпи на усмивките, евтини на сръднята.

Лоана , свежарка си    Laughing

# 308
  • София

Знаеш ли, и това мрачно явление се е процедило и във форума. Забелязала съм, че тук има персони с каменни лица, които по никакъв начин не изразяват емоция, а да не говоря за използването на емотиконите.
По този въпрос съм си мислила, че са такива сериозно намусени и в реалния живот.
Аз съм точно такава, с каменна физиономия и пълен сухар. Ако си виждала Дарт Вейдър аз спокойно мога да му мина за дъщеря.

Обаче един Удхаус просто не зная как е успял да е толкова смешен без емотикони. newsm78

# 309
Много лесно, pronobis, не симпатизирай на никого.

Това възможно ли е? Безпристрастност до дупка?

Естествено, че не. Към някои дупки си има трайно пристрастие.

# 310
Малко встрани от взаимните ви обяснения в любов   Simple Smile

Попадна ми преди време каталог за козметика малко по - скъпа от Ейвън и Орифлейм, но на същия принцип. Реших да проверя какво пише за нея във форума, 'щото нали тука всичко има. Намерих аз темата и о, чудо  Laughing всички писали в нея бяха много доволни. Повечето честно си признаваха че са дистрибутори. Един недоволен нямаше.  Shocked Whistling

Има една тема за бял списък на зъболекари. Хора с 0 мнения /а някои току - що регистрирани  Whistling / веднага хвалят даден зъболекар, дават телефон и уеб страница ако има. Хептен ни взеха за мезе значи.

Мине, не мине, и в Литературния се появи някой с пост "продавам книги, инфо на лс".  ooooh! Tired

Струва ми се че са неплатени, но рекламиращи /парадокс  Rolling Eyes Laughing /, но са противно нахални.

# 311
  • Kопенхаген

Аз съм точно такава, с каменна физиономия и пълен сухар. Ако си виждала Дарт Вейдър аз спокойно мога да му мина за дъщеря.

Което не означава на всяка цена, че е проява на хладнокръвие нали?

Цитат
Обаче един Удхаус просто не зная как е успял да е толкова смешен без емотикони. newsm78

Този, ако е англичанин /имайки предвид чувството им за черен хумор/, дори звучи повече от тъжно, че все пак е успял да бъде смешен  Grinning

# 312
  • В Космоса
Ох, Бояна и с Удхаус ли взе да се сравняваш вече? Joy

Майтапя се, да го имаш предвид. Grinning С коя емотикона предпочиташ да го затвърдя? Laughing

# 313
Аз взех да подозирам вече, че има тайни модератори.
Аха да вземе някоя тема да се очертае лека и забавна и те вземат, че започнат да пишат в нея, като всеки втори пост е техен.
Останалите потребители  се самоубиват от отегчение. Необходимостта да се  заключва темата изчезва.
 А администрацията е спестила кисело мляко.
Бързо, лесно, вкусно.

# 314
  • София
Ох, Бояна и с Удхаус ли взе да се сравняваш вече? Joy

Майтапя се, да го имаш предвид. Grinning С коя емотикона предпочиташ да го затвърдя? Laughing

Само по Вейдър се равнявам аз.

Общи условия

Активация на акаунт