Николета

дъъъълъг отпуск дали означава това което си мисля 
Много се радвам, че всичко е минало бързо и лесно

По-междудругото и моя мъж умишлено се бави все едно него ще го водя на ясла и много ме дразни.
. 
направо ме застреля с този въпрос
. Гледа я странно и се чуди какво прави това бебе у нас 
и дано по-бързо ми се нормализира млеконадоя че съм като памела андерсън -тече от всякъде млекце
Браво на Йо,държал се е геройски!
А това, което пишеш за Йо и аз така го почуствах с Нина, като се роди Бори, сякаш за една нощ беше пораснала
Момиченцата или поне моето е адски гушливо...дано и Матейа да е такава:)Чувството е несравнимо:)Честно казано на мен не ми липсва хич гушкането на новородено,защото Ая ми виси постоянно на врата и сега.Залепването има и хубави страни
Тя сега ми дава толкова много вече с осъзнатите си прегръдки и целувки,че не може да ми долипсва:)Може би като се дистанцира някой ден,тогава ще ми долипсва..Но има време;)Гушкай си я на воля
Дано Йоан е все така добричък,да не забравяш и него да го намачкваш..пораснал,пораснал..колко да е пораснал...и той си е бебе 
Да ви е жива и здрава малката Матейа, много да папка, спинка и много да ви слушка, най-вече бати. Страхотно име сте избрали. Бързо възстановяване на теб и дано бързо намериш подходящия ритъм на ежедневието ви
Целувки на баткото
Желая ти леко раждане и на теб и дано всичко да е наред
Док каза ,че не е нещо сериозно, дори не е сигурен дали не е някаква зъбна хрема, но след като мога да си го задържа в къщи да го направя. Вчера беше най-хремав и съответно много кашляше, но ето че днес е в пъти по-добре и почти няма кашлица. Мислех да му пускам посявка да видя дали няма бактерии, но при положение ,че днес е вече добре и определено минава, не ми се занимава. Та така ,вече и ние сме в първата си ваканция до края на седмицата. Иначе добре беше в яслата ,запона да спи и не са имали проблеми с него. Надявам се от понеделник да тръгне и всичко да е пак така нормално. 
Както казва директорката на яслата Не са свикнали още на местната фауна.