Отговори
# 615
Това за всички магазини Хиполенд (в цялата страна) или само за софийските се отнася?
За всички, Хиполенд има РД Simple Smile

Николета  Hug

# 616

Wink дъъъълъг отпуск дали означава това което си мисля 1stroller
Ааа, Секънд ... не е това  Embarassed Просто наистина имам много отпуск за взимане. Сега имам малко повече от 4м., а от новата година ще имам още 40 дни.  Hug

# 617
  • Ямбол
И аз да се присъединя към честитките за новородената мома на РИКА,жива и здрава да ви е,много интересно име Simple Smile Hug

# 618
  • София
Честита рожбичка, Рика Simple Smile Много се радвам, че всичко е минало бързо и лесно Simple Smile

Ники  Hug

Добра , и Гоги мята един чаршаф и си играе на палатка в леглото Simple Smile По-междудругото и моя мъж умишлено се бави все едно него ще го водя на ясла и много ме дразни.

Днес е втори ден на Гоги със следобеден сън - вчера всичко е било наред като се обадих ми казаха, че е заспал без проблем.

За подарък сме решили да му подарим една тротинетка Микро , че само такова нещо нямам в багажника на колата Wink.

# 619
Днес е празник на христ. семейство - пожелавам на всички здрави и сплотени семейства с много детски смях и вълшебни мигове!!!!!!!!!

# 620
Благодаря отново за пожеланията !

Матейа е кръстена на апостол Матей ,защото като се роди беше празник на този светец. Преди това с ММ и с много хора около мен обсъждахме точно това име ,защото аз бях решила,че ако се роди на празник ще носи името да дадения светец и понеже не предполагах изобщо ,че ще е момиче коментирахме повече името Матей /Матю/ и ми звучеше много готино. А като се преполови деня в който раждах си викам : ех, и това име ни се размина ,не че няма време до довечера да се роди  Mr. Green и то взе ,че така стана ,само че стана на Матейа . Като ми казаха ,че имам момиче не можех да повярвам , ама като за единствена родилка си беше моето момиченце,нямаше грешка  Mr. Green.
Много съм благодарна на цялото отделение на 2-ра градска болница,страхотни са ,там човек се чувства като в едно голямо семейство . И трети път да раждам пак там ще отида  Crazy

А Йоан е бил много добър,не е плакал изобщо за мен и не ме е и търсил почти. Като се прибрах спеше и като ме видя така ми се зарадва . Каза Мама , мама къде е , а къде е бебето ?  Joy направо ме застреля с този въпрос  Joy . Гледа я странно и се чуди какво прави това бебе у нас  Mr. Green . Снощи ни изкара на разходка с баща му , уж щеше да излиза с баба си ,ама като каза ,че иска с мама и тати ...... и направихме един крос из града  Mr. Green

Бях забравила колко е невероятно чувството да гушкаш малко беззащитно създание ,за което ти си целия свят и от теб зависи живота му. Йо изведнъж порастна толкова бързо и неусетно,че се превърна в малко момче и се пооткъсна от мен . И малко или много това ми липсва като чувство и усещане ,че вече не съм му така нужна . Но сега ще си мачкам малката принцеса.  newsm32

А малката е като пиавица,суче доста настървено , за сега е на поискване ,горе долу през 2 часа  суче,надявам се скоро да започне да издържа поне по 3часа  без кърма .  bombs и дано по-бързо ми се нормализира млеконадоя че съм като памела андерсън -тече от всякъде млекце

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 10:24 от RikaRurika

# 621
Честит празник и от мен!Много здраве,любов и разбирателство във всички семейства!
 Рика,тъкмо това си мислих и аз вчера,колко е прекрасно и вълшебно да гушкаш и да се грижиш за мъничкото беззащитно човече,за което целия свят си ти!Невероятно е,неописуемо ,не мога да не го изпитам за трети път. HugБраво на Йо,държал се е геройски!

# 622
Йо изведнъж порастна толкова бързо и неусетно,че се превърна в малко момче и се пооткъсна от мен . И малко или много това ми липсва като чувство и усещане ,че вече не съм му така нужна .

Рика всичко звучи прекрасно, чак и на мен ми се прииска трето Wink А това, което пишеш за Йо и аз така го почуствах с Нина, като се роди Бори, сякаш за една нощ беше пораснала Rolling Eyes

Честит празник и от мен за днешния прекрасен празник.   bouquet

# 623
  • Морска приказка
Честит празник момичета!
Рика , Честито на теб и цялото ви семейство. Много хубаво име сте избрали на принцесата. Нека много ви радва, а баткото дори ще помага  Wink

# 624
Честит празник,момичета!Нека има здраве,любов и разбирателство в семействата ни!Много топлинка и уют!

Ники,хайде съвсем скоро и ти да ни се похвалиш с лекинко раждане и една чудна принцеса!Гушкам те и стискам палци всичко да мине чудесно!

Цвети,и аз съм решила Микро да й вземем ние...има ли ги някъде по магазините или от онзи сайт се поръчват?Другото мисля някоя от бабите да подари някаква хубава шейна,ако не вземем дотогава де..Въобще не се сещам за всеки какво да измисля вече,зарихме се.

Рика,всичко звучи приказно  HugМомиченцата или поне моето е адски гушливо...дано и Матейа да е такава:)Чувството е несравнимо:)Честно казано на мен не ми липсва хич гушкането на новородено,защото Ая ми виси постоянно на врата и сега.Залепването има и хубави страни JoyТя сега ми дава толкова много вече с осъзнатите си прегръдки и целувки,че не може да ми долипсва:)Може би като се дистанцира някой ден,тогава ще ми долипсва..Но има време;)Гушкай си я на воля HugДано Йоан е все така добричък,да не забравяш и него да го намачкваш..пораснал,пораснал..колко да е пораснал...и той си е бебе Hug

Хубав ден на всички;)

# 625
имам един въпрос към Мамите с 2,3 деца- давали ли сте от кърмата ви на по-голямото си детенце? Чудя се дали да не давам на Йо -дали няма да му засили имунната с-ма . Спомням си преди няколко месеца му давах на сестра ми от кърмата ,но не я хареса изобщо и имаше позиви за повръщане направо,така му се сгади

# 626
Рика, честито. Много се радвам за вас .  Hug Да ви е жива и здрава малката Матейа, много да папка, спинка и много да ви слушка, най-вече бати. Страхотно име сте избрали. Бързо възстановяване на теб и дано бързо намериш подходящия ритъм на ежедневието ви Simple Smile Целувки на баткото
имам един въпрос към Мамите с 2,3 деца- давали ли сте от кърмата ви на по-голямото си детенце?
относно въпроса ,аз давах на баткото може би месец след като родих. Цедях се след всяко хранене и горе -долу по една чаша му събирах. Но после почна да ме мързи да се цедя, нямах и толкова кърма след нахранване на Алекс и лека полека спрях. Незнам какъв е бил ефекта ,но все си мисля ,че е добре  Hug

НикиHug Желая ти леко раждане и на теб  и дано всичко да е наред  Praynig

Ние сме си в къщи от вчера, защото е с гадна задна хрема от, която доста кашляше. В понеделник при взимането от яслата ми казаха да го водя на лекар и без бележка ,че е здрав да не се появявам Wink Док каза ,че не е нещо сериозно, дори не е сигурен дали не е някаква зъбна хрема, но след като мога да си го задържа в къщи да го направя. Вчера беше най-хремав  и съответно много кашляше, но ето че днес е в пъти по-добре и почти няма кашлица. Мислех да му пускам посявка да видя дали няма бактерии, но при положение ,че днес е вече добре и определено минава, не ми се занимава. Та така ,вече и ние сме в първата си ваканция до края на седмицата. Иначе добре беше в яслата ,запона да спи и не са имали проблеми с него. Надявам се от понеделник да тръгне  и всичко да е пак така нормално.

# 627
Рика,и аз давах но трябваше да се цедя на ръка ,тъй като помпа не съм ползвала и бързо ми омръзна,но когато се сетя и давах на каката.
 Иве,дано до понеделник хремата да отшуми и да сте на линия в яслата.

# 628
  • София
Да сме живи и здрави всички Simple Smile

Иве, дано се оправи бързо Алексчето Simple Smile Както казва директорката на яслата Не са свикнали още на местната фауна. Simple Smile
А днес какъв номер си скроих още ме е яд на себе си- реших да мия прозорци , взимам си всичките такъми за миене на прозорци,  наливам вода в един леген и бодро се запътвам към терасата оставям легена на земята до вратата, за да отворя и естествено го обръщам на пода и наводних стаята. Няма такова бърсане и сушене с печка духалка. Хората са казали: Да би мирно седяло не би чудо видяло.

Кали, Микро се продават и в София в едно магазинче на Иван Асен, на път за централата на Райфайзен банк. Тези дни ще ходя да разгледам и ще кажа подробности.

# 629
Рика, давах и аз известно време изцедена кърма-прие се добре. Сега не давам, просто нямам толкова:-)

Иве, бързо оздравяване на вас!

Общи условия

Активация на акаунт