АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 400
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Само при мисълта, че никога вече няма да видим Фериха и Емир (Хазал и Чаатай) заедно, всички ми се виждат черни! Close Close Close

Извинете ако съм ви подразнила с моя колаж, все пак не съм го слагала аз тук. Пък и откъдето го бях сложила го махнах, недоумявам защо още се вижда. Както и да е. Всеки има право да харесва или да не харесва някого, за мен Зейнеп Джамджъ е супер грешен избор, но както и да е.

Казах чао, ама само ще допълня нещо:

Според мен всеки е свободен да говори каквото си иска и да споделя емоциите си по отношение на сериала и героите в него. Нали за това сме се събрали. Ако всички сме съгласни по всички въпроси тук ще стане едно мнооого скучно място и тогава със сигурност съфорумките доста ще намалеят  Mr. Green

Сега вече, наистина, лека вечер  newsm51

# 46
  • Toronto
На мен, пък, актрисата, която играе Джан ми е симпатична. Като глътка свеж въздух, с положително излъчване е  Peace

+1 И аз така смятам! Simple Smile

Добре де, може ли да бъдете по-конкретни? Какъв свеж въздух, с какво ви привлича? Да, тя наистина е толкова различна, че стои като кръпка в сериала. Актрисата преиграва в повечето случаи и освен от време на време по един влажен тъмен поглед, аз не виждам нищо друго положително, което да мога да кажа за нея. Като че ли не може да говори, а вика постоянно. Не знам дали ролята й е така написана или тя толкова си може. За персонажа вече споменах, че се държи все едно тя е шеф на полицейското управление и е намахана все едно има 50 г. стаж на ченге. Отделно, че е Суперджан Laughing Общо взето смях в залата е за мен този персонаж.

# 47
и Хандето правеше номерца а у ама си беше яка

# 48
Ако е способна в работата си, защо да не се държи сякаш има 50г. стаж? Има влажен тъмен поглед, защото очевидно и тя е преминавала през трудности в живота си. Може би точно, за да не остава сама и да мисли иска да компенсира със "Суперджан".
Каквато и да е, поне не ме дразни като Зюлял, която ми е трън в очите.

# 49
# 50
и Хандето правеше номерца а у ама си беше яка

Ханде много ме изнервяше в началото. Имаше недопустимо поведение. Колко глупости извърши спрямо Фериха и Корай също, но сякаш впоследствие по-лесно я приех. Може би малко я оправдах заради несподеланата и любов към Емир, която не я правеше най-добрия човек. Вътрешно имаше положителни черти. А и Джейда страхотно пресъздаде обрза на Ханде.

А Зюлял колко ме дразни с папките, които непрестанно носи, но така и не отваря да прочете  Mr. Green

# 51
  • в очите на дъщеря си
Тупи, ако може аз да отговоря.

Зейнеп освен с топлия си поглед ми харесва като излъчване и като игра. Мисля, че точно противоположния характер на Фериха имаше нужда да се появи в сериала. Имам мн какво да видим от нея.

За мен не е никаква кръпка , патка и т.н. Както каза и Зори , на моменти дори се радвам, че Фериха е мъртва и имаме възможност да гледаме нещо повече от Фериха бяга , а Емир я гони.

Смятам , че малко трябва да се отърсиш от образа на Фериха иначе ще си е живо наказание  за теб да гледаш трети сезон.

п.п По въпроса за полицията , там не става въпрос колко стаж имаш , а какъв чин заемаш. Джан може да е с 3 месечен стаж и да е началник на някой с 20 годишен

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 21:18 от ·٠•Sasy•٠·

# 52
# 53
  • в подножието на планината

А Зюлял колко ме дразни с папките, които непрестанно носи, но така и не отваря да прочете  Mr. Green

И мен... Joy Joy Joy

# 54
На мен, пък, актрисата, която играе Джан ми е симпатична. Като глътка свеж въздух, с положително излъчване е  Peace

+1 И аз така смятам! Simple Smile

Добре де, може ли да бъдете по-конкретни? Какъв свеж въздух, с какво ви привлича? Да, тя наистина е толкова различна, че стои като кръпка в сериала. Актрисата преиграва в повечето случаи и освен от време на време по един влажен тъмен поглед, аз не виждам нищо друго положително, което да мога да кажа за нея. Като че ли не може да говори, а вика постоянно. Не знам дали ролята й е така написана или тя толкова си може. За персонажа вече споменах, че се държи все едно тя е шеф на полицейското управление и е намахана все едно има 50 г. стаж на ченге. Отделно, че е Суперджан Laughing Общо взето смях в залата е за мен този персонаж.
Такаа
При всичката тази драма на всякъде се появавя един съвсем нов човек, незапознат с проблемите на Е и Ф, човек който е до Емир без да му казва: "О, горкичкия! О, колко тъжно, че любовта Ви свърши така! О, ти не си виновен!" и прочие и прочие. Виждаме една силна жена, която се бори сама с живота. Сложила си е маската на "Суперджан" и не иска никой да вижда какво и се е случило, от какво бяга и какво я наранява. Има хъс за живот. Но, същевременно е самотна и нежна и иска и нея някой да я види и разбере. За жалост избра този някой да е Емир, но това сега няма да го обсъждам...
Имам още много какво да напиша, но ще е друг път Peace
За актрисата, пак казвам, според мен е симпатична. Приятна жена с топли очи. Нямам намерени да обяснявам защо харесвам лилаво, а не розово, например, или защо харесвам нея, а момичето, което играе Зюлял не.

# 55
  • Toronto

За мен не е никаква кръпка , патка и т.н.

Не казах, че е патка, а че има патешки нос Peace А за отърсването от Фериха... де да можех, да не мислиш, че не искам! Ама тази двойка ме покори, те влязоха в живота ми все едно са реални, те ми донесоха отдавна неизпитвани емоции, любов и нежност и затова съм толкова ревнива към тях. Всеки луд с номера си дето се вика, че и аз.

Ако е способна в работата си, защо да не се държи сякаш има 50г. стаж?
Е видяхме колко е способна, навря се в престрелка с такъв ентусиазъм и със задържан в колата, та само една случайност спаси Емир от куршумите. Затова старите кокали я хокаха след това. Ама явно не са попречили на самочувствието й. Peace

# 56
  • Toronto
Нямам намерени да обяснявам защо харесва лилаво, а не розово, например, или защо харесва нея, а момичето, което играе Зюлял не.

Киара, аз не искам да ми обясняваш, а да споделиш, за което благодаря. Последното ти изречение ми звучи, все едно аз те карам да защитаваш позицията си. Не. Просто съм любопитна какво различава мен от вас.

# 57
Аз виждам нещо различно от Фериха:
-Тя е борбена не показва и болката си за нея е срам да се разплаче защото се вживяла в ролата на желязната дама с желязно сърце.
-В нея има много болка историята и много близка до тази на Емир.
-Предполагам няма да го замеря с чинии и ще е сдържана.
- Тя не го харесва заради историята му а заради самия него.
-Чиста е и откровенна не кръжи след него както се изразиха други от темата (не помня кои бяха)
- Жена която за мен е от желязо и любовта ще я направи мека като памук
Това за мен е Джан Сертер  Peace Peace Peace

# 58
Нямам намерени да обяснявам защо харесва лилаво, а не розово, например, или защо харесва нея, а момичето, което играе Зюлял не.

Киара, аз не искам да ми обясняваш, а да споделиш, за което благодаря. Последното ти изречение ми звучи, все едно аз те карам да защитаваш позицията си. Не. Просто съм любопитна какво различава мен от вас.

Тупарова, може и да съм се изразила по- остро, но не е умишлено.  Hug Напротив, радвам, се на различните мнения, както писах и по - горе Peace

# 59
  • в очите на дъщеря си
Тупи, аз както казах бях болна не, ами болна по Фемир и ми отне доста време и нерви да се отърся.

На мен ли ми се струва или Зурлата намери Джански косъм на Емир на тениската? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт