АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 465
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • Toronto
HAYiR - Unutmadik - Unutdurmicaz .. ?!

# 661
# 662
Това ли беше изненадата? Пфу, без коментар!

И както Фери беше казала "Партито винаги продължава". Преди с Едже, а сега с Джан, Емир се изправя срещу Явуз. Защо го правят?! Октомври месец е, лятото свърши, а мозъците на сценаристите все още са на почивка/от средата на втори сезон не си ли починаха - не знам/...

И аз ще играя на жоменка/тъй хубаво ми беше като не гледах ДжаноЕмирската сцена, където май пиеха чай/.

newsm10 Абсолютно, това парти край няма, но да не му изяде главата накрая. ooooh!

# 663
Лека нощ Hug

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 22:59 от megi7

# 664
  • Toronto
Това ли беше изненадата? Пфу, без коментар!

И както Фери беше казала "Партито винаги продължава". Преди с Едже, а сега с Джан, Емир се изправя срещу Явуз. Защо го правят?! Октомври месец е, лятото свърши, а мозъците на сценаристите все още са на почивка/от средата на втори сезон не си ли починаха - не знам/...

И аз ще играя на жоменка/тъй хубаво ми беше като не гледах ДжаноЕмирската сцена, където май пиеха чай/.

Неси Hug +1

Момичета дори и като се разделиха с Фериха и тя като се появи се правеше на непукист.
Не можеш да знаеш какво му е на душата на човек само от това,което виждаш.  Peace

Романтичка, и ти си права, в погледа му няма нищо друго, освен предизвикателство към Явуз. Като погледна към дамата си, погледът му беше безизразен. Засега.

# 665
На мен пък фрагмана много ми хареса. С добър замисъл е направен. Музичка, краченца, погледи разменящи си светкавици... така обичам да има емоция и адреналин. Peace

# 666
  • в подножието на планината
Неси, Hug и аз съм от тези, дето ще играем на жуменка, но много от рано ще започнем, пък аз мислех, че ще е на по- късен етап , поне още някоя друга серия, ама нали ги знаем нашите сценаристки... ooooh!

# 667
Няма да слагам каруцата пред коня и само ще кажа,че фрагмана ме заинтригува(каквато беше й целта му според мен),а в петък ще видим какво ще бъде.

Иначе борбата е безмилостна жестока в техния бизнес,тъй като много сериали,много нещо и смятам,че с тези фрагмани постигнаха каквото трябва,повечето ще гледат серията в петък-дори само и от любопитство.

# 668
  • в подножието на планината
Момичета, дано след това, което, ще прочетете да се опитате да ме разберете правилно.
Надявам се, сценаристките да не се опитат да ми внушат, като зрител, че Емир се връща към онзи живот, който живееше преди Фериха и, който почти не помни. Искрено се надявам, да не изкривят нещата и да излезне напрактика, че всъщност Фери му беше пречка да живее живота, който винаги е живял преди нея.
Дано, не излезне накрая, че Емир всъщност е като вълка от поговорката-Вълкът козината си мени, но нрава, никога и, че, ще се върне там, откъдето започна, защото ако това стане, така както искрено му съчувствам  до този момент, съм способна да се отвратя от образа му.

Наде, Hug дано не направят такава глупост, че ще съм тотално разочарована. Sad

# 669
Аз си мисля, че развръзката ще е чак по другата седмица. Thinking

# 670
Няма да слагам каруцата пред коня и само ще кажа,че фрагмана ме заинтригува(каквато беше й целта му според мен),а в петък ще видим какво ще бъде.
Фрагманите са подвеждащи, но това вътрешно чувство, което имах не ме е лъгало досега и мисля, че и този път няма да е изключение.
Звезде и аз искрено се надявам да не направят такава глупост, защото не искам да излезне накрая, че съм си загубила времето с АФК и съм му отдавала прекалено голямо значение, а не е било нужно.

# 671
Фрагманите са подвеждащи, но това вътрешно чувство, което имах не ме е лъгало досега и мисля, че и този път няма да е изключение.
Звезде и аз искрено се надявам да не напраят такава глупост, защото не искам да излезне накрая, че съм си загубила времето с АФК и съм му отдавала прекалено голямо значение, а не е било нужно.

Наде,мислиш,че Емир ще се върне във времето назад,с живота който води-преди запознанството си с Фериха?!

# 672
Аз пък от фрагмана видях усилието на Емир да се приведе в приличен вид и да отиде на откриването с всички познати лица, от изражението, на които отсъдих, че го бяха отписали.
Е, Емир се завърна, за добро или лошо, на инат на себе си или на другите, ще продължи да живее и да бъде силен. Впоследствие ще видим каква е цената на това.

# 673
Неси, Hug и аз съм от тези, дето ще играем на жуменка, но много от рано ще започнем, пък аз мислех, че ще е на по- късен етап , поне още някоя друга серия, ама нали ги знаем нашите сценаристки... ooooh!
Звезде Hug да, наистина това трябваше да се случи по-късно.

В първия момент, когато прочетох, че ще има изненада, си помислих, че безмозъчният Фатих Аксой е съобщил, че сериала свършва и ще се публикува в Дизифилм. Да, ама не! Изненада-фрагман и то какъв...

# 674
Ще правят те, ще правят сега, фрагман след фрагман, както е тръгнало и утре ще има фрагма. Там Емир ще е гол до кръста, а до него ще има женско тяло по нощница ама без глава брррр, познай кой ще дойде на вечеря? Не знам аз ли съм нещо ненаред, ама като гледам как се развиват нещата: Зюлял тараши къщата, Суперджан го гушнала, влачи го по партита, само аз ли имам чувството сякаш Емир го изнасилват аджеба?

Общи условия

Активация на акаунт