Подчертавам МОЕТО мнение.
Гледайки филма си мисля ,че по-голямата вина за всичко имаше Фериха.
Моите мотиви:
1 .Всичко започна с лъжа , но опознавайки Емир , докато имаше връзка с него , трябваше да се изправи и да му каже истината.
2. Цялото това сближаване с Левент, докато бяха скарани с Емир , съвсем го изкара от обувките
3. Истерии , хвърляне на чинии , ножът , опита за отравяне с лекарства , пожар (56 епизод).
4. Нелепото й заминаване , защото решила ,че той предпочел работата , нетипично за нея не отиде да се развика в дискотеката , а реши да си хване пътя с друг мъж , без никакво обяснение.
5. Завръщането й изпълнено с жажда за отмъщение? И за какво???
6. Разбраха за недоразумението и тя веднага "Много е късно" ....
7. Изключително ме издразни , как сковано стоеше , когато Левент я целуна , вместо да го отблъсне и да му набие 1 шамар.
8. Простодушието спрямо Джансу. Щеше да я отрови , тя после се връща и започва бизнес с нея , и то против Емир..
9. Много тъпо беше изречението " Ами аз ако бях легнала с Левент за една нощ".
10. В повечето случаи му прощаваше , чак когато беше в болница пострадал за пореден път.
11. Вбесих се , когато Мехмет биеше Емир , а тя дори не се опита да ги разтърве..
Не отричам и вината на Емир , но той все се мъкнеше след нея , все опитваше да поговори с нея , а тя само го обвиняваше.
Според мен с Джан нещата ще стоят по друг начин. Тръпката няма да е същата , но отношенията между тях ще бъдат различни. Няма да са изтъкани от обвинения и глупави караници. Нямам търпение да видя развитието.
Емир няма да се влюби веднага в нея то е ясно , ще мине време , но виждайки упора и приятел в нейно лице ще започне да изпитва чувства.
Филма би ни показал ,че нищо не свършва със смъртта и че живота продължава и не може да бъдеш в депресия до безкрай или да умреш.
Прекалено е млад , а Фериха няма да се върне , той трябва да продължи живота си и да създаде семейство.
Не ангажирам никого с мнението си. !!!

Най-сетне някой който да е на моето мнение