АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте Hug
Благодаря за трейлъра и превода му newsm51
За снимките и спойлерите  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Диди за клипчетата   bouquet
Тинче да ви е живо и здраво момченцето,защото децата са цветята на земята! Hug
Радост,здравей леля.Влизай по-често да те виждаме Hug
Сега ,чакаме ли или не чакаме? newsm78 Laughing

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 19:44 от megi7

# 286
Чакаме,ама се не види  Laughing

# 287
Тупи  Hug как ще възразявам! Аз исках да постна момента, в който през 53 епизод Е се буди, не вижда Ф до себе си и казва уплашено: "Askim", но не намерих снимка в нета, така, че ако някой намери...  Rolling Eyes

# 288
  • Toronto
Тупи  Hug как ще възразявам! Аз исках да постна момента, в който през 53 епизод Е се буди, не вижда Ф до себе си и казва уплашено: "Askim", но не намерих снимка в нета, така, че ако някой намери...  Rolling Eyes
Ооо, също много сладък, ей сега ще направя едно скрийнче. На мен май всички моменти са ми сладки! Heart Eyes Mr. Green

# 289
  • Стара Загора
Ох, момичета. Какво сте направили за 2 дни? Дидка напускала сума ти клипчета, не мога да ви изчета.  Crazy

Благодаря за хубавото заглавие на поредната тема.  Hug

Да е жив и здрав племенника на авторката ни.   ylinfant

Дано скоро дойде фрагмана.  Praynig

# 290
Ооо, също много сладък, ей сега ще направя едно скрийнче. На мен май всички моменти са ми сладки! Heart Eyes Mr. Green

newsm74

# 291
РД на Емир/Чаги мина, какъв ли е повода? newsm78

# 292
  • Toronto
Горкият, уплаши се, че пак я е загубил! Heart Eyes

Askim?

# 293
Замислих се сега щом Чаатай ще си удължава косата сигурно ще има скок във времето. Peace

Скоро с летящи чинии ще започнат да се придвижват с тия скокове. Joy Joy Joy

ТинчеHug честит ти племенник.   bouquet   Да ти е жив и здрав. Hug

# 294
На Емир не съм сигурна, че мина... по това време е някъде  newsm78

Тупииииииии това беше!!!!  newsm10 Много благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 295
Киара, миналата година РД на Емир съвпадна с РД на Чаги, значи е минал. Освен ако за пореден път ни мислят, че пасем патки по полето и не обръщаме внимание на детайлите.
Да не е снимка от трейлъра, току що е качена?! newsm78

# 296
в неделя нали уж трябваше да има фрагман домързяло го този остави го за понеделник...сега може да го е оставил за утре бая се забави  Mr. Green  те с тези скоци ще откарат до 2020г  Mr. Green

# 297
Киара, миналата година РД на Емир съвпадна с РД на Чаги, значи е минал. Освен ако за пореден път ни мислят, че пасем патки по полето и не обръщаме внимание на детайлите.

Наде, не разбра ли ние вече сме в матрицата, в едно паралелно време в един паралелен свят, в който няма място, даже, за спомени с Фериха  Sick

# 298
  • Toronto

Eй, тези фенове бе! Joy
- Емир...
- Сега тя ще се влюби в мен
- Добре, братле, успокой се, и това ще мине
(ако превеждам правилно с помощта на гугъл, ако не, моля да ме поправите! Peace)

# 299

Наде, не разбра ли ние вече сме в матрицата, в едно паралелно време в един паралелен свят, в който няма място, даже, за спомени с Фериха  Sick
Добре, че поне феновете не са  забравили Фериха, като сценаристките.

http://www.youtube.com/watch?v=7og9YYJ37G0&feature=share

Общи условия

Активация на акаунт