АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 648
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
http://www.facebook.com/photo.php?v=115386641948227

Чаги: Как беше името?
Фенката: Кубрааа!
Чаги: Какво викашшш?!
Човек от екипа: Приятели!
Фенката: Позволи ни!
Чаги: Позволенияяя!
Фенката: Избягахме от училище заради Чаатай
Човек от сета: Добре сте направили!
Чаги: От училище ли избягахте?!

# 376
И тези, ще са там, а Джансу с тази си рокля, ще Ви засенчи всичките. Joy

По - скоро с носа си.

# 377
  • в подножието на планината

По - скоро с носа си.

Joy Joy Joy

# 378
А, да ги не мисля тези фенки, пак се появиха както преди, а аз си мислех, че са станали по-смирени, друг път. ooooh!
Родителите им ги изпратили на у-ще, а те избягали. ooooh!

Момичета, много страшни снимки пуснахме, Shockedособено последната на Дзурлето. ooooh!
Поне да беше маскен бал послучай откриването на клуба, че народа, ще изпада по гръб от уплаха  Rolling Eyesкато я видят в тъмното. ooooh!

# 379
А, да ги не   мисля тези фенки, пак се появиха както преди, а аз си мислех, че са станали по-смирени, друг път. ooooh!
Родителите им ги изпратили на у-ще, а те избягали. ooooh!

Момичета, много страшни снимки пуснахме, Shockedособено последната на Дзурлето. ooooh!
Поне да беше маскен бал послучай откриването на клуба, че народа, ще изпада по гръб от уплаха  Rolling Eyesкато я видят в тъмното. ooooh!
Joy Joy Joy Joy За фенките лек няма за грозотата на Зурлева също  Sick Sick Sick

# 380

По - скоро с носа си.

Joy Joy Joyще ги засенчи направо сянка ще им прави  Joy Joy Joy

# 381
Представяте ли си бай Чепичко да придружи Дзурлето в клуба, като нейн кавалер. JoyЕеее, ще оберат точките двамцата, тати кукумицин и млечна щерка куку-руку. ooooh!
Не, не, прекалено ми дойдоха последните снимки на Зюлял и Пигита.
Лягам си, докато все още мога да стигна до леглото си, че от страх ми се подкосиха краката.
Лека Ви нощ. Hug

# 382
Ойй, вие само поискайте, аз ей сега ще спретна една фотосесийка на Берилчету Mr. Green

п.п: ако искате може да дойде и follow-up-а/т.е. продължението/ Whistling

# 383
Здравейте!

Привет на всички и от мен! Hug

Вторият ден на октомври ни напомня колко скоро сезона беше друг.

От една страна е хубаво, защото слънчевите и горещите му дни ни карат да се връщаме крачка назад, да запазим за настоящето си още малко от миналото...час, ден...топлина с полъх на лято...
На случки, преживяни и оставили приятни емоции у нас, сякаш правейки ги непреходни...
Но ето, че и природата понякога трудно се сбогува и продължава напред своя кръговрат.
И за нас е така, като елемент от веригата й... понякога трудно се сбогуваме и продължаваме напред, именно защото много неща ни карат да гледаме назад, заради емоцията донесли ни някога и усещането им за преходност сега и за в бъдеще.

Мислих си за Емир...понеже гледам и Къде е Маги...та една реплика от него...няма как да се излекуваш, защото ти не си болен, просто трябва да се научиш да живееш със загубата...

Нима Емир не се научи да живее истински наистина с любовта й/на Фериха/, нима живееше без онова разбиране за живота, което тази му любов с Фериха му донесе?

Научи се да се учи да живее благодарение на любовта си, сега отново ще продължи да се учи да се учи отново да живее, пак заради тази любов, само, че вече с липсата й.
Тази любов...и когато я имаше и сега, когато е само минало, ще е смисъла да продължи напред живота си. Ще е онази сила, която му е нужна повече от всичко, повече от всяка дума на разбиране и подкрепа.

В момента все още болката, мъката му е в "силен цвят", отнел цветността на чувствата му, на желанието му да живее...

Мисли от нета... Thinking
Ние черпим сили от болката и тъгата, всеки път когато "умираме", се научаваме да живеем отново.
Душата винаги знае повече отколкото разума предполага.

Мъката от нечия загуба, която е изразена и изживяна намалява и има потенциала да донесе нова сила и да обогати живота ви.
Тази тема, си спомням Ели, загатна преди време.
И един интересен материал по тази тема и темата около Емир и това което е той сега. Thinking
http://xpucmo.com/?p=224

Няколко думи само след поста ми вчера... Thinking
Скрит текст:
Благодаря за думите, които някои от вас споделиха за постовете ми...
специално благодаря, много мило. Hug   bouquet
От известно време пиша тук, може би ме опознахте. Нямам притеснения да споделя мнение ни най малко от това, че ще бъде различно или неприето с "овации". Аз пиша защото имам такава потребност лична, като зрител на сериала. Няма какво друго нито да показвам нито да доказвам във форум и тема за сериали. Това, което искам е мнението ми да бъде приемано като не пречещо на нито едно останало, като повод за нечие дори и различно, но свободно и спокойно споделено, а не воюващо за правото си, защитавайки отбранявайки се.
Аз пиша във форума от две години, пиша в още няколко теми. Научих много неща за това време, сега просто се опитвам когато усетя, че е възможно нещо което да ми донесе неприятни емоции, да го предотвратявам още преди да е станало. Затова и написах поста си вчера.
Ако имам съмнения, че онова, което пиша и начина по който го пиша не се приема така както аз съм вложила в него, основно и главно с разбиране и уважение към останалите, да уточнявам това за себе си навреме, вместо да вървя сама в "грешно" разбирана посока за присъствието ми сред останалите.
Наистина искам спокойствие за себе си, за останалите също за времето си във форума.. Hug
Минах през много конфликти  Mr. Green Embarassed обещала съм си да не повтарям това. Знам, че мога да го избегна, и ще направя каквото зависи от мен.
Не искам  да засегна никой,  Hug просто съм открита и искрена с вас, може би и ненужно в повече, но така го усещам, затова и така го споделям, предполагам, че в това вече нямате съмнения, що се отнася до мен. Peace Grinning
Нещо за Хазал...
Макар и с ден закъснение...да е жива и здрава и много успехи-професионални и лични. Peace

Наистина по-скоро не я харесах при първата си среща с нея, не ми се вярваше, че това ми първо впечатление ще се промени, даже и не исках да пробвам... newsm78
Май тя се оказа "жертва" на лошо първо впечатление за мен като зрител...но ето, че за някои просто е нужен и втори поглед, именно той е техния "първи" шанс-истински и реален. Peace
Аз наистина съм доволна, че го дадох на Хазал, гледайки я като Фериха в АФК.
Невероятна, талантлива и убедителна, заразителна в емоцията отправена към зрителя като послание в образа на героинята, която пресъздава.
Това е за мен Хазал. Heart Eyes

Тинче,  Hug
Скрит текст:
Честито!  Peace Grinning
Цитат
И само да добавя нещо-от екипа на АФК трети сезон, очаквайте неочакваното.
Наде,  Hug
И за мен неочакваното вече е очаквана посока на моя път с АФКЕЙ. Laughing
Докога...този въпрос не си го задавам, само- до къде? newsm78 Joy

Обикновено преди да си легна си пускам някой от епизодите, Heart Eyes ей така, който ми попадне, тази нощ имам много клипчета от маратона вчера вечер... Peace Heart Eyes
Диди, Релакс, благодаря!  Hug   bouquet

Едно и от мен. Heart Eyes
http://youtu.be/EY91_37STMI  Emir & Feriha ~ Seni Cok Ama Cok Seviyorum ♥

Ели, мислих си по темите предложени от теб...обещала съм й на Сехер да е първа...та вече  следващият пост ще е за нея. newsm78 Joy

Не знам до колко съм в крак с темите на темата в момента, докато пишех се опитвах да следя постовете ви, ама вие нямате стигане с този темп... Peace Grinning

Спокойна почивка на всички! Hug

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 23:50 от margita9

# 384
Представяте ли си бай Чепичко да придружи Дзурлето в клуба, като нейн кавалер. JoyЕеее, ще оберат точките двамцата, тати кукумицин и млечна щерка куку-руку. ooooh!
Не, не, прекалено ми дойдоха последните снимки на Зюлял и Пигита.
Лягам си, докато все още мога да стигна до леглото си, че от страх ми се подкосиха краката.
Лека Ви нощ. Hug
Joy Joy JoyЛека Hug

# 385
Между другото Зюлка ми прилича на нашата Мариана Попова.

Скрит текст:

Както се казва като 2 капки боза. hahaha

# 386
Ойй, вие само поискайте, аз ей сега ще спретна една фотосесийка на Берилчету Mr. Green

п.п: ако искате може да дойде и follow-up-а/т.е. продължението/ Whistling
Горкото куче жал ме е за него  Rolling Eyes Rolling Eyes
А, Неси бабе моля ти се недей прогонвай темата  Praynig Praynig Praynig

# 387
Между другото Зюлка ми прилича на нашата Мариана Попова.

Скрит текст:

Както се казва като 2 капки боза. hahaha
Не съм много съгласна знаеш ли защо Зюлял пее само под душа докато Марияна и на сцената и под него  Joy Joy Joy

# 388
След час фрагмана ще е стигнал до Джумхур.

Утре ще го гледам, няма да го чакам повече.

# 389
След час фрагмана ще е стигнал до Джумхур.

Утре ще го гледам, няма да го чакам повече.

Значи към 1 ще има фрагман  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт