АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 553
  • 726
  •   1
Отговори
# 435

Превод:

З-Един ден лицето ти отново ще се засмее
 Това ще бъда аз жената която ще върне усмивката на лицето ти.

Блажени са вярващите..

Толкова ще се разочарова , че не е истина.
Направо поздравявам сценаристките , че направиха чак толкова противен образ , и то близък човек на Фериха . Няма такава тъпотия !  Ама винаги трябва да има някой , който да мъти водата.
Убедихме се вече на 100 % , че тая идиотка е влюбена в него.
Според мен никакъв шанс няма с Емир , ама просто никакъв. Сценаристките го гласят с Джан!
Интересно ми е , каква ще е реакцията на Емир , след като видя Джан да държи снимката?

П.С Толкова се "разпенявих" ,че забравих да благодаря на Диди .
Благодаря , мила!  Simple Smile

# 436
Аз пък се отвратих, когато я видях да гледа през прозореца на Фериха.. Мислено избухнах. Докато говореше с Айсун, в апартамента на Емир ли беше?
Общо взето, имам чувството, че всички с намесванията си и напоследък с гледането на брачната им снимка, омърсяват паметта на Фериха. Зюлял не ме изненада с изказването си, очаквах го. По-добре, че гласно, на себе си, призна за намеренията си.. С цялата си наглост и несъобразителност.
Няма да е зле, Ръза да поеме отговорност и да разкаже на Йомер цялата истина за Халил и изобщо за живота на Фериха. Не е работа на Емир, да смъква този товар от него.

# 437
З-Един ден лицето ти отново ще се засмее
 Това ще бъда аз жената която ще върне усмивката на лицето ти.
това ме отврати много  Sick
+ 1000000000000000000000000000000000  Sick Sick Sick Sick
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireНагло същество #Cussing out #Cussing out

Диди  bouquet  bouquet  bouquet

Юмер #Crazy #Crazyтова келешче ако ми е шамари ще яде ooooh! ooooh!

# 438
  • Toronto
Аз пък се отвратих, когато я видях да гледа през прозореца на Фериха.. Мислено избухнах. Докато говореше с Айсун, в апартамента на Емир ли беше?
Общо взето, имам чувството, че всички с намесванията си и напоследък с гледането на брачната им снимка, омърсяват паметта на Фериха. Зюлял не ме изненада с изказването си, очаквах го. По-добре, че гласно, на себе си, призна за намеренията си.. С цялата си наглост и несъобразителност.
Няма да е зле, Ръза да поеме отговорност и да разкаже на Йомер цялата истина за Халил и изобщо за живота на Фериха. Не е работа на Емир, да смъква този товар от него.

+1 Аз това чувство го имам отдавна, ама ме упреквахте!
А от всичко най-много се страхувам самият Емир да не я опетни като я забрави. Възможно ли е според вас?

# 439
Емир как е събрал веждите , докато гледа Зулял , направо се притеснявам да не му се образуват бръчки хахаха .
Това наглото  опетнява паметта на Фериха .

# 440
Какво да кажа за фрагмана тъп от по тъп:
Зюлял толкова ме погнусява че само като я видя и мислено повръщам  Sick Sick Sick
Емир не му завиждам не е лесна неговата и двете моми все по петите му  Joy Joy Joy
Джан каква работа има в 10 ап и така се радва на снимката като че ли тя е до Емир  ooooh! ooooh!
Зюлял пък как можа да влезне там и да отвори вратата на 10 ап  Sick Sick че и на всичкото отгоре седи като прът пред Айсунчето и тя пак закъсняла както обикновенно.
Корай пак най-положителен хубави думи казва.
Емир сигурно е поканил Джан на бисквитки и чай че му е станало жал докато го е пазила майтап няма ако не направят по хубав сериала ще се издънят щото професията БОДИГАРД важи само за жените.
И не на последно място Йомер тоя боклук ни знае нищо и се прави на интересен кой си ти бе ?
Един вчерашен мършляк така ли ще правиш това ли ще правиш толкова е тъп че минава и Мехмет по тъпота  ooooh! ooooh! ooooh!

# 441
Зюлял толкова ме погнусява че само като я видя и мислено повръщам  Sick Sick Sick
Емир не му завиждам не е лесна неговата и двете моми все по петите му  Joy Joy Joy
Джан каква работа има в 10 ап и така се радва на снимката като че ли тя е до Емир  ooooh! ooooh!
Зюлял пък как можа да влезне там и да отвори вратата на 10 ап  Sick Sick че и на всичкото отгоре седи като прът пред Айсунчето и тя пак закъсняла както обикновенно.
Емир сигурно е поканил Джан на бисквитки и чай че му е станало жал докато го е пазила майтап няма ако не направят по хубав сериала ще се издънят щото професията БОДИГАРД важи само за жените.
И не на последно място Йомер тоя боклук ни знае нищо и се прави на интересен кой си ти бе ?
Един вчерашен мършляк така ли ще правиш това ли ще правиш толкова е тъп че минава и Мехмет по тъпота  ooooh! ooooh! ooooh!

+ 1

# 442

+1 Аз това чувство го имам отдавна, ама ме упреквахте!
А от всичко най-много се страхувам самият Емир да не я опетни като я забрави. Възможно ли е според вас?
Зависи от хухавелките #2gunfire #2gunfireНевярвам до там да стигнат,но при тях очаквай неочакваното ooooh! ooooh!

# 443

newsm10

# 444
очаквах хубав фрагман,а то какво се оказа пълна боза  Rolling Eyes

# 445
Йомер, момчето не може чак толкова да го виним, защото какво знае той? Какво може да възприеме едно малко дете, напуснало дома и останало със спомените, възприети през малката му главичка? Затова тук трябва някой да се намеси и да му разясни ситуацията.
Неговото поведение е последица от криворазбраността на Ръза, Мехмет, от виковете, ударите. Всичко се криеше, всички се виняха, само не и те. Поради това ме съмнява, че дори и да му кажат истината ще я осъзнае и ще се спре. Вече е намерил в Емир и брат му отдушник на собственият си гняв и болка. Може би най-рано той ще застане против Зюлял. И сега не я долюбва, ако пък разбере, че е влюбена, ще настане още по-голяма война и Емир ще се озове между чука и наковалнята или без вина виновен.
Джан според мен се загледа в снимката, защото за пореден път констатира колко са били щастливи. Но се изнервям на това.. Гледат я, докосват я, сякаш се набъркват в спомените им.
Зюлял тепърва ще покаже уменията си да манипулира и да се меси. Много собственическо отношение имаше към Айсун, което също е показателно.  Sick

# 446
очаквах хубав фрагман,а то какво се оказа пълна боза  Rolling Eyes
Боза с изтекъл срок на годност  ooooh! ooooh! ooooh!

# 447
  • Toronto
Джан според мен се загледа в снимката, защото за пореден път констатира колко са били щастливи. Но се изнервям на това.. Гледат я, докосват я, сякаш се набъркват в спомените им.

А нас ни лишават напълно от тези спомени! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 448

А нас ни лишават напълно от тези спомени! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
По-добре да ти кажа немога да възприема ФЕ като спомен  ooooh! ooooh! ooooh!

# 449
И без това се разсъних , та си пуснах 70-ти епизод.
Срещата между Джан и Зулял хахаха И двете не се харесаха особено . Ще хвърчи перушина хахаха

Общи условия

Активация на акаунт