АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 565
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Таз Дзурял много нахална, бе!!!  #Cussing out И вратата отваря, сякаш си е в тях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Поне актрисата да беше по - симпатична, а то....  ooooh!

# 511
Скрит текст:
Аз съм обречен на теб,не знаеш.Свидно пазя името ти в ума си.Очите ти стават все по-големи и по-големи.Аз съм обречен на теб, не знаеш.Ти ми топлиш душата.Понякога да обичаш е много страшно.Изведнъж привечер човек се измаря.Вече не искащ да живее на ръба.Понякога ръцете му се връзват със страстта.Преживяването на любовта отнема няколко живота.Понякога,когато почука на някоя врата,зад нея е самотата.Ако когато поискам да живея.Може би трудно на масата на вълците,но без да си цапаме ръцете.Ако когато поискам да живея.Казвайки "млъкни",почвам с името ти Тайната ми е в дълбоките морета Не ,не може да стане по друг начин.АЗ съм обречен на теб,не знаеш.  Атила Илхан   от 56 епизод   Peace

# 512
Тинче,тук сме  Hug
Киара аз споделих това мнение за Емир и че той ще помага на полицията.Може и това да са измислили наистина.  PeaceЯвно отговора ще ни стане в петък ясен,ама не се знае кой петък  Laughing

Бях чела някъде че сценаристките освен на нашия сериала били сценаристи и на друг,кой е той знаете ли? Или бъркам нещо.  newsm78

# 513
Заповядайте. Hug

Два ангела
Два ангела – пътници останали да пренощуват в едно богато семейство.  Но семейството било негостоприемно и не оставило ангелите в гостната, а ги настанило в хладното мазе.
Когато се постилали леглото, по-големия ангел видял дупка в стената и я запълнил и измазал. Когато видял това по-младият, го попитал защо прави това, но по-големият му отговорил:
- Нещата не са такива, каквито изглеждат.
На следващата вечер пренощували в много бедно, но гостоприемно семейство, което разделило с ангелите храната си и им отстъпили собственото си легло, за да си починат добре. След като се събудили, ангелите намерили домакина и жена му да оплакват единствената си крава, която им давала препитанието. По-младият ангел попитал по-големия:
- Как можа да се случи това? Първият мъж имаше всичко, а ти му помогна. Това семейство имаше много малко, но го раздели с нас, а ти позволи да умре единствената им крава. Защо?
- Нещата не са такива, каквито изглеждат. – отговорил по-големият ангел.
- Когато бяхме в мазето, аз разбрах че в дупката в стената има скрито злато. Домакинът беше груб и не искаше да твори добро. Аз ремонтирах стената, за да не намери златото. Когато на следващата вечер спахме в леглото на това семейство, дойде ангелът на смъртта за жената на домакина. Аз му дадох кравата. Нещата не са такива, каквито изглеждат. Ние никога не знаем всичко. И дори да си вярващ, трябва да имаш и доверие, че всичко, което се случва е в воя полза. За това с времето сам ще разбереш.
Някои хора идват в нашия живот и бързо си тръгват, някои стават наши приятели и остават за минутка. Вчера е история, утре е тайна. Днес... Днес е подарък. Животът е вълшебство и вкусът на всеки момент е неповторим!
http://stanimira90.blogspot.com/search/label/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%87%D0%B8

# 514
Киара аз споделих това мнение за Емир и че той ще помага на полицията.Може и това да са измислили наистина.  PeaceЯвно отговора ще ни стане в петък ясен,ама не се знае кой петък  Laughing

Така ли!? Сигурна съм, че и Неси писа нещо подобно снощи  newsm78

Ох, Романтичка,
Скрит текст:
не знам защо все така или те обървам или те пропускам. Първо те обърках със Зори, сега и това  Sick Надявам се не го приемаш лично, защото не е  Peace  Hug

Наде  Hug   bouquet

Релакс   bouquet ...преживяването на любовта отнема няколко живота... Де да беше и в живота толкова романтично, а не само в стиховете и филмите  ooooh![/b]

# 515
Киара
Скрит текст:
не се извинявай.Може и Неси да е казала,просто исках да кажа,че и на мен ми е дошла такава мисъл.Отсега нататък ако стане нещо такова не искам извинения,а и сме много хора и е нормално и да се объркваме Simple Smile  Hug На мен не ми пречи никак,да знаеш Wink

Наде за кафето  Hug
Релаксче  Hug

# 516

Бях чела някъде че сценаристките освен на нашия сериала били сценаристи и на друг,кой е той знаете ли? Или бъркам нещо.  newsm78

И на мен ми е познато това инфо и мисля, че става на въпрос за турския сериал Отчаяни Съпруги.

# 517
# 518
Това малкото дете не знам на кого,но е толкова слънчево и весело.Истинска радост за очите  Simple Smile

Наде,за снимките   bouquet

# 519
# 520
Релакс  bouquetНаде  bouquet

Малкия до колкото знам е на Санем/Дениз/ newsm78

# 521
Ренка, мисля, че сладурчето не е син на Дениз. Виждала съм го в реклама с друга жена, но беше по-малък, сигурно е майка му.
На Дениз близнетата май са по-големички от този сладур. Може и да греша, но с такова впечатление съм останала.

# 522
Явуз е симпатяга  Peace

# 523
Ренка, мисля, че сладурчето не е син на Дениз. Виждала съм го в реклама с друга жена, но беше по-малък, сигурно е майка му.
На Дениз близнетата май са по-големички от този сладур. Може и да греша, но с такова впечатление съм останала.
Значи аз съм в грешка Rolling Eyes Praynig

# 524
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug Hug Hug

Мими,  bouquet

Наде,  bouquet

Два фрагмана   Shocked Е, добре, че не съм чакала до толкова късно, за да гледам физиономията на Дзурлял, щеше да ме е яд... Mr. Green
Тези двете са като конски мухи  Mr. Green не оставят момчето на мира, какво толкова са се лепнали за него...ужас... Sick

Общи условия

Активация на акаунт