АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 525
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Неви, добре дошла Hug и по-често пиши.
Според мен всичко, което написа в постовете си  bouquet е очеизвадно и съвсем реално и само слепия не би могъл да го види.

# 586
Неви  Hug добре дошла.Но,коя е Зейнеп?Актрисата,която играе Джан, Зейнеп ли се казва?  newsm78

# 587
Зюлял ... нз от къде тази наглост в нея. Влиза в чужд дом без разрешение, рови се в нещата на Емир и с цялата си наглост и чай да му направила.Как може да е толкова нагла. Ама нали е първо поколение с обувки и грам обноски има.

Sick #2gunfire

Рали 2  Hug

Зейнеп е Джан  Peace Веднъж и аз да разбера нещо както трябва  Laughing

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 20:16 от k_kiara3

# 588
  • Toronto
Неви, (съкращавам ти ника, че много дълъг) абсолютно съм съгласна с всичко! Hug

# 589
  • Toronto
Неви  Hug добре дошла.Но,коя е Зейнеп?Зюлял ли имаш предвид!?
Зейнеп Джамджъ или иначе казано - Джан.

# 590
Неви  Hug добре дошла.Но,коя е Зейнеп?Зюлял ли имаш предвид!?
Зейнеп Джамджъ или иначе казано - Джан.

Мерси  Hug

# 591
лагодаря за милото посрещане. Зейнеп Джамджъ в ролята на Джан.

# 592
  • Toronto
Как може да е толкова нагла. Ама нали е първо поколение с обувки и грам обноски няма.

Joy Joy hahaha hahaha Ох, Саси, с глас се смях на тоя лаф!

# 593
Неви според мен нарочно са я избрали различна като визия и присъствие.Аз я приех за себе си точно защото изглежда земна и близка  Peace

Мисля си...ами представете си Зюлял да се появи при отварянето на новия клуб облечена в някоя рокля.Но откъде би ли я взела  newsm78

# 594
  • в очите на дъщеря си
Как може да е толкова нагла. Ама нали е първо поколение с обувки и грам обноски няма.

Joy Joy hahaha hahaha Ох, Саси, с глас се смях на тоя лаф!

Ами  , че така де. hahaha

Тупи, можеш да ми казваш Тинче ако искаш.

# 595
 wavey
Романтиченце   bouquet,Наде  bouquet
Добре дошли на новите Simple Smile

# 596
Неви според мен нарочно са я избрали различна като визия и присъствие.Аз я приех за себе си точно защото изглежда земна и близка  Peace

Мисля си...ами представете си Зюлял да се появи при отварянето на новия клуб облечена в някоя рокля.Но откъде би ли я взела  newsm78
 от гардероба на Фери все има някоя останала влиза в апартамент 10 и си я взима безпроблем  :mrgreen

# 597
  • в очите на дъщеря си
Зюлял ... нз от къде тази наглост в нея. Влиза в чужд дом без разрешение, рови се в нещата на Емир и с цялата си наглост и чай да му направила.Как може да е толкова нагла. Ама нали е първо поколение с обувки и грам обноски има.

Sick #2gunfire

Рали 2  Hug

Зейнеп е Джан  Peace Веднъж и аз да разбера нещо както трябва  Laughing

Нещо не е добре ли, че си ме подчертала или искаш да изтъкнеш, че е село и то голямо?

# 598
  • в очите на дъщеря си

# 599
Тинче  Hug много ми хареса коментара ти, заради това го подчертах! Simple Smile

Зулял каквато е невиждана нахалница нищо чудно да влезе и да си вземе.  ooooh! Пък, ако някой и каже нещо ще отговори с големите си джуки и кравешкия си поглед - АЗ СЪМ МЛЕЧНАТА СЕСТРА НА ФЕРИХА, да се разбира като всичко нейно е и мое и Емир най - вече  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт