АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 520
  • 726
  •   1
Отговори
# 600

Мисля си...ами представете си Зюлял да се появи при отварянето на новия клуб облечена в някоя рокля.Но откъде би ли я взела  newsm78
 от гардероба на Фери все има някоя останала влиза в апартамент 10 и си я взима безпроблем  :mrgreen

Няма да й стане,а и има разлика във височината  Simple Smile .Не знам защо си мисля,ама си мисля,че в края на серията нещо подобно ще се случи.

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 20:33 от romanti4ka

# 601
  • Toronto

Тупи, можеш да ми казваш Тинче ако искаш.

Дадено! Аз забелязах, че ти викат така, ама не знаех дали не е привилегия на тези, с които се познаваш по-отдавна! Peace

# 602
Неви според мен нарочно са я избрали различна като визия и присъствие.Аз я приех за себе си точно защото изглежда земна и близка  Peace

Мчи КЪ,  Joyще се появи с лилавото червило и с отрязания бритон, както беше на снимката пусната снощи в темата. Ще изпадат всички, като я видят, ми, ще е добре ако не си глътнат езиците от уплаха, че няма да остане неприпаднал човек, че да освества другите.
То бива красота, но нейното е изящество направо, ами навсичкото отгоре е и със самочувствие до небето, тя щяла да му върне усмивката. ooooh!

# 603
  • в очите на дъщеря си

Тупи, можеш да ми казваш Тинче ако искаш.

Дадено! Аз забелязах, че ти викат така, ама не знаех дали не е привилегия на тези, с които се познаваш по-отдавна! Peace

Аз съм позната с това, че не мога мн да си държа езика зад зъбите, но съм топъл  и отворен човек към всички. Hug

# 604
  • в очите на дъщеря си
Неви според мен нарочно са я избрали различна като визия и присъствие.Аз я приех за себе си точно защото изглежда земна и близка  Peace

Мчи КЪ,  Joyще се появи с лилавото червило и с отрязания бритон, както беше на снимката пусната снощи в темата. Ще изпадат всички, като я видят, ми, ще е добре ако не си глътнат езиците от уплаха, че няма да остане неприпаднал човек, че да освества другите.
То бива красота, но нейното е изящество направо ами навсичкото отгоре е и със самочувствие до небето, тя щяла да му върне усмивката. ooooh!
Laughing

# 605
Хахаха Наде и Селим като я види току виж привличането отлетяло от сърцето му  Laughing

Наде аз имам пред Зюлял  Peace

# 606
  • Toronto
...ще отговори с големите си джуки и кравешкия си поглед - АЗ СЪМ МЛЕЧНАТА СЕСТРА НА ФЕРИХА, да се разбира като всичко нейно е и мое и Емир най - вече  #2gunfire

smile3532 smile3532 smile3532 Ужжас, наистина ми иде да я гръмна като заповтаря тоя лайтмотив!

# 607
Да си кажа за Зюлял - много ми жал за това момиче, трябва да си много смел или непукист като личност или в безизходица /без работа/ или с мно оого голямо самочувствие, за да примеш тази работа и тази роля. Според мен Берил е по малко от всичко. По мое мнение е доста грозничка в лице, то не може всички да са хубави де... дотук лошо няма. Манекенка е само щото е доста слаба, но и фигурата й не е дотам хармонична. Ама пък късмет - полицайчето радва окото и ще го играе влюбен в нея, леле и на него няма да му е лесно.
С една дума да обобщя - Фатих Аксой е по евтинията, видяхте хонорара на Зейнеп /5000/ и подозираме само какъв е този на Хазал /мисля дори, че е повече от обявените 20 000 лири/. Като гледам какъв е икономичен в мизансцена явно, че Хазал си е заслужила всеки коруш.

# 608
  • Toronto
Аз съм позната с това, че не мога мн да си държа езика зад зъбите, но съм топъл  и отворен човек към всички. Hug

И аз съм същата, Тинче, т.е. казвам си каквото ми е на сърцето. Та предварително предупреждавам всички - и да имам различно от вашето мнение, казвам си го, пък вие не ми се сърдете, не е лично! Peace

# 609
Актрисата,която играе Зюлял наистина не й е лесно.Освен че играе леко не-положителна роля,ами не ми се нрави и особено визията й.

# 610
  • Toronto
Неви, на мен пък не ми е мъчно за Дзурлял... то е ясно, че не е добре момичето, ама не ни ли станаха много откачалките в този филм - Джансу, Халил... сега и Дзурлял ooooh! И как всичките на Емир попадат бе, грам късмет няма това момче в това отношение!

# 611
Актрисата,която играе Зюлял наистина не й е лесно.Освен че играе леко не-положителна роля,ами не ми се нрави и особено визията й.

ами Халил с дълга коса това е тя  Mr. Green

# 612

То бива красота, но нейното е изящество направо, ами навсичкото отгоре е и със самочувствие до небето, тя щяла да му върне усмивката. ooooh!
Joy Joy Joy Joy

# 613

Joy Joy Joy Joy
Според мен тук стана малко объркване: Романтичка говори за Джан, а Надето за Зулял  Peace

# 614

Joy Joy Joy Joy

Момичета тези ми думи бяха за Джан  Mr. Green :Неви според мен нарочно са я избрали различна като визия и присъствие.Аз я приех за себе си точно защото изглежда земна и близка .

Киара-да  Laughing Разбрахме се накрая .

Общи условия

Активация на акаунт