АФКЕЙ ~164~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 23 454
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Зейнеп е много симпатична, има приятно излъчване, изглежда нормална. Затова смятам, че ще се съвмести с образа си на полицай и на останалото, което сценаристите са предвидили за нея.
Колкото до Берил, не е изключителна красавица, но и тя си има характерни черти. Сигурна съм, че ако образа и беше положителен, щеше да ви се стори симпатична. Няма перфектни хора, всички имат особености - носове, очи, крака и т.н. Това не означава, че ми харесва, но на първо място не харесвам действията на персонажа и. Нея самата няма какво да я харесвам. Грозна или не, по-грозно ми е да коментирам лицето и. Не отричам обаче, че с поведението на Зюлял ми става неприятна и противна. Още повече след снощния трейлър.

# 616
  • Pleven, Bulgaria
Не знам как Зюлял се влюби в Емир от разказите на Зехра,дори не го е виждала да кажем,че е заради външния му вид,а сега и Джан та чак трябва да крие дълбоко в себе си чувствата.И аз съм се влюбвала от пръв поглед,ама тя много бързо,пък и при такива обстоятелства не знам...какво са замислили,но толкова бързо развитие на някаква любов ще ми е странно.До сега никой не е влизал в този апартамент,а сега дори и Джан,за Зюлял ясно тя е от портиерите и има ключ пък е и изключително нахална.Както дават да има останали дрехи на Фериха,може и тях да подноси #2gunfire
В Озета пишеше,че Явуз иска да си върне на Емир,ако не се лъжа.За Бога та за какво?!Че разбра каква е Едже,че заради него пропиля толкова моменти с Фериха и бяха разделени 3 години,че го простреля,че го замеси в скандал с наркотици и още какво ли не.И за какво да си отмъщава,че Емир е винаги пред него е има така ще е докато има такова държание и начин на живот ще си търпи Санемката и няма да има по-добра.
Джансу ми прилича малко на жената котка.Ама е и доста плашеща,преди приличаше на прасе,сега на бостанско плашило

# 617
Аз също я приемам, то нали освен Емир трябва да има и други в сериала, обаче до него не мога, а и като че ли не искам да я приема. Да са си другарчета, да си пият чайче, да го запознава с брат си, той да й съчувства да плати за лечението му /май ще  има такъв момент/ да ходят на пикник тримата, да й стане свидетел на сватбата с някой друг - е така приемам аз нещата. Но вечер да си спинка сам, докато не започне участие в нов филм с Хазал.

# 618
  • в очите на дъщеря си
Аз също я приемам, то нали освен Емир трябва да има и други в сериала, обаче до него не мога, а и като че ли не искам да я приема. Да са си другарчета, да си пият чайче, да го запознава с брат си, той да й съчувства да плати за лечението му /май ще  има такъв момент/ да ходят на пикник тримата, да й стане свидетел на сватбата с някой друг - е така приемам аз нещата. Но вечер да си спинка сам, докато не започне участие в нов филм с Хазал.

Е значи се приготви да жомаш на някой сцени. hahaha Определено Емир няма да е монах до края на живота си.

# 619
Само да не решат след време Емир да претърпи някой инцидент и да се случи нещо лошо с него. Не бих искала сериала да има такъв край.   ooooh!

# 620
  • в очите на дъщеря си
Само да не решат след време Емир да претърпи някой инцидент и да се случи нещо лошо с него. Не бих искала сериала да има такъв край.   ooooh!

И аз, и аз. Praynig

# 621
Аз също я приемам, то нали освен Емир трябва да има и други в сериала, обаче до него не мога, а и като че ли не искам да я приема. Да са си другарчета, да си пият чайче, да го запознава с брат си, той да й съчувства да плати за лечението му /май ще  има такъв момент/ да ходят на пикник тримата, да й стане свидетел на сватбата с някой друг - е така приемам аз нещата. Но вечер да си спинка сам, докато не започне участие в нов филм с Хазал.

Е значи се приготви да жомаш на някой сцени. hahaha Определено Емир няма да е монах до края на живота си.
hahaha

# 622
Само да не решат след време Емир да претърпи някой инцидент и да се случи нещо лошо с него. Не бих искала сериала да има такъв край.   ooooh!

И аз, и аз. Praynig

Според мен Е ще отиде при Фери на края.  Rolling Eyes Tired

# 623
Само да не решат след време Емир да претърпи някой инцидент и да се случи нещо лошо с него. Не бих искала сериала да има такъв край.   ooooh!

И аз, и аз. Praynig

Според мен Е ще отиде при Фери на края!  Rolling Eyes Tired

Ее Киара,дано не стане така.  Rolling Eyes Човек(особено толкова млад) не заслужава това да му се случи.,но може и това да са си наумили сценаристите,дано да не стане така.

# 624
Не казвам, че искам това, а че си мисля, че това са ни подготвили  Peace НО те, милите, са толкова лабилни, че знае ли се може да се жени и развежда още три пъти  Peace

# 625
Ама вие убивате всичко детско у мене. Поне да си помечтая, а пък ако ще става - надявам се Чаги да ги изиграе тия сцени с необходимата доза макар и едва забележимо неудоволствие /щото вече нали е добър актьор/, а играта с удоволствие да си запази за Хазал/Фериха.

# 626
Добър вечер! Hug
Минавам набързо, че пак времето е малко, пък толкова неща за учене, вършене и т.н.

Туитове на Мурат Онук(Юнал):

"За почитателите на "Пътят на Емир" ... за Юнал Сарафолу вече е време за раздяла"

"За почитателите на "Пътят на Емир" ... историята за Сарафолу вече е в миналото, вече няма да бъде сред вас"

"За почитателите на "Пътят на Емир"... след еп.73 Юнал ще се раздели(...от сериала)"

Тюх, и Мурат е аут...

# 627
  • в очите на дъщеря си
Айдее и Юнал хвана пътя. newsm78

# 628

И аз, и аз. Praynig

Според мен Е ще отиде при Фери на края.  Rolling Eyes Tired
Peace Cry

# 629
Неси  Hug
Мурат беше добър актьор. Жалко, имаше какво още да покажат от образа на Юнал. В този сезон го развиха в неправилна посока. Вярно, че се изчерпа, но имаше потенциал.
Какво ли ще се случи?  Confused

Общи условия

Активация на акаунт