Отговори
# 135
  • София
Здравейте, на всички. Искам да питам за подобряване на паметта за моите родители  бях взела фосфодитилсерин, но не са усетили съществена разлика пак забравят. Та ако някой има вече добри отзиви от някакъв продукт да  е дал добри резултати моля да сподели.

Колега сподели, че откакто взима Тебокан (сух стандартизиран екстракт ,Гинкго билоба) заедно с Винпоцетин помни много повече отпреди.
Напоследък чета много добри отзиви за аюрведичното Бакопа. Мисля да купя такова на баба ми , която вече има доста проблеми с паметта....или това, което предложи Пинко Хуперцин А

Kод за $10 отстъпка  при първа поръчка над $40:    LAV475 

********************************************************************************

# 136
# 137
Привет,
какво мислите за този продукт http://www.iherb.com/MRM-Relax-All-with-Phenibut-28-Veggie-Caps/39929 , който е на промоция днес, може ли да се взема след някой уморителен и стресиран ден? От време на време?
Съпругата се въртеше половина нощ след стресиращ ден. Взе 2 такива капсулки и спа като бебе. Даже леко се успа. Но, както и Пинко ти е казал, трябва да се внимава с пристрастяването, защото и самият производител не препоръчва да се използва повече от 5 последователни дни.

Код за отстъпка ZUV984

# 138
Видях, че по-горе се коментира комбинацията Златен корен + 5-НТР.

Мой приятел от години изследва билката и изготвя тинктури на нейна база. Освен антидепресант тя е и силен имуностимулатор. Но всеки трябва да почувства своята си доза. Предозирането води до силна превъзбуда, изпотяване и т.н.

Скоро приключих една опаковка 5-НТР, но не го вземах много редовно и не можах да усетя някакъв потресаващ ефект.

Код за отстъпка ZUV984

# 139
  • София
Здравейте,

сигурно е коментирано хиляда пъти  Embarassed , но ми се иска тази вечер да пусна поръчка за рибено масло.
Кое предпочитате и защо?
Ще съм ви благодарна да ме насочите към марка, вид и ако може голямо количество. (едно време помня една "кофа" се поръчваше, но не мога да я открия, а и се замотах в разновидностите рибено масло)

Не е за дете, възрастни ще го пият.

# 140
  • в 1001-та нощ
кофа - http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … 00-Softgels/18104
малка кофичка - http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Cardiovascular-Support-200-Softgels/323

аз взимам малкото  Peace

Код за 10$ отстъпка POP824  Blush Heart Eyes bowuu

# 141
Много моля някой да ми каже проблем ли е,че адреса за ship to и bill to е различен,в бързината се обърках и сега се чудя!

КОД за отстъпка 10$ при  първа  поръчка  KIQ 699

# 142
  • в 1001-та нощ
не  Peace

Код за 10$ отстъпка POP824  Blush Heart Eyes bowuu

# 143
# 144
  • София

Много благодаря Simple Smile
На голямата опаковка пише, че маслото е молекулярно дестилирано, а на малката не виждам такова нещо...
Както и да е, пускам си малката.
Гледах, че и някакви по-засукани видове масла има, тях като ви изчета ще ги мисля.
Водя се от сентенцията на Пинк - " рибено масло лошо няма"  Laughing

# 145
  • в 1001-та нощ
ако минеш с мишката над снимката на малката - все едно минаваш с лупа и ще видиш, че на самото шише го пише, просто не е включено в "заглавието" Peace

пише го и в описанието на продукта  Peace

Код за 10$ отстъпка POP824  Blush Heart Eyes bowuu

# 146
  • София
Марипоса 
След като е посочено колко / мг/ са  ЕРА и DHA - значи е молекулярно дестилирано

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:       YUL919       в    www.iherb.com

# 147
  • София
Привет на всички,
този продукт http://www.iherb.com/Fembody-Nutrition-Hair-Nails-Skin-Beauty-Ac … -60-Tablets/43817 за коса, кожа, нокти според вас заслужава ли си парите или Maxi-hair не му отстъпва? Като гледам няма нещо по-особено в състава си? От доста време се каня да си взема Maxi-hair и сега се зачудих за този продукт.

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 148
  • София
И още въпросчета,
тази спирала http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Organic-Wear-Mascar … 26-oz-7-5-g/41436 ли е най-добра на Physician's Formula? Гледам, че е най-купувана, denis_d мисля, че ти беше споделила отзиви за нея?
Дезодорантите и стиковете на Lafe's Natural Body Care добри ли са? Някой има ли отзиви за тях? Едва ли предпазват от изпотяване, като гледам състава им?
И един страничен въпрос, някой ползвал ли е гелче за зъби или хомеопатични хапченца от сайта за бебе при никненето на зъби? Да намали поне малко дискомфорта поне през нощта!  Grinning

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 149
  • София
dessie_d, спиралата я имам, много е хубава.  Peace

Kод за $10 отстъпка  при първа поръчка над $40:    LAV475 

********************************************************************************

Общи условия

Активация на акаунт