14-то Тортено предизвикателство

• 19 935
  • 402
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Тук съм. Надявам се и след 1-ви ноември да съм тук:)))

# 16
  • София
Тази пък Танчето... от 1-ви до 15-ти... А ако има навалица от желаещи и на 15-ти няма да сме приключили?  Crossing Arms

# 17
Засега само запис, надявам се наканя и да направя нещо.

# 18
И аз се записвам,но без да обещавам.Имам много кофти работно време във момента и никакво време за торти.Но така или иначе трябва да си правя торта за именният ден та ще видим.

# 19
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз пък съм готова!  Flutter Crazy Кво кът ми е грозна тортата, тамън да има матриал за писане  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 14:43 от Tatitt

# 20
Запис и от мен!
Този месец ми е РД-то, дано събера сили и ентусиазъм.

# 21
Аз пък съм готова!  Flutter Crazy Кво кът ми е грозна тортата, тамън да има матриал за писане  Mr. Green
Този път твърдо съм решила да коментирам, дори и да не се включа с торта, така че ще си ми Добре дошла!  Mr. Green Това, разбира се ще се случи, ако всички участници са съгласни да коментират хора които не участват.

# 22
  • варненка от София
Този път твърдо съм решила да коментирам, дори и да не се включа с торта, така че ще си ми Добре дошла!  Mr. Green Това, разбира се ще се случи, ако всички участници са съгласни да коментират хора които не участват.

Кога пък е било проблем да се коментира ма, Ванчеййййй. Аз от толкова участия спомен такъв нямам, само си слагате бариери некви излишно пък.  Mr. Green

# 23
  • Vaudreuil Canada

Кога пък е било проблем да се коментира ма, Ванчеййййй. Аз от толкова участия спомен такъв нямам, само си слагате бариери некви излишно пък.  Mr. Green

И аз все това обяснявам че ограничения в дъвченето на участниците няма, само за гласуването за нова тема има...

# 24
  • София
Ох и аз ще следя, но дали ще се включа не зная. Ще правя торта чанта, но вече правих за предно предизвикателство и не мисля да я пускам. За рождения ми ден ще правя медовик, но ще измисля ли как да го направя по темата  newsm78

# 25
Оуу изтича ни про-акаунта във Фликър.

Платих за следващото тримесечие, че ни трябва сеа, няма да се бълтавим.

Албума е готов, чакам снимки  Mr. Green Crazy

# 26
Платих за следващото тримесечие, ...
Колко??? Трябва да се съберат пари и да ти се дадат.

# 27
Платих за следващото тримесечие, ...
Колко??? Трябва да се съберат пари и да ти се дадат.
Хаха, ето го началника! Нали знаеш, че  Heart Eyes.
6$ е само тримесечието, така че няма драма. Ще ме черпите кафе на другата среща
А после ще си съберем пари и ще платим цяла година!  Peace

# 28
Ще ме черпите кафе на другата среща
И къде точно ще искаш да го пиеш това кафе за почти 10 лв???  Rolling Eyes
Струва ми се че и пица ще се наложи да хапнеш към кафето.

# 29
Ще ме черпите кафе на другата среща
И къде точно ще искаш да го пиеш това кафе за почти 10 лв???  Rolling Eyes
Струва ми се че и пица ще се наложи да хапнеш към кафето.
Или торта  Mr. Green  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт