Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой може да участва в състезанието по печене на торти?
Как се провежда гласуването за тема и кой има право да гласува?
Как и кога мога да се регистрирам за участие в тортено предизвикателство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой може да участва в състезанието по печене на торти?
-
Как се провежда гласуването за тема и кой има право да гласува?
-
Как и кога мога да се регистрирам за участие в тортено предизвикателство?
-
Какво представлява "Tortennoto Challenge"?
-
Как участниците ще качват своите снимки в тортеното предизвикателство?
Удоволствие е да я гледа човек тази композиция. Не знам как го постигаш този резултат, но винаги ме впечатляваш. И у нас има доста платове ама като ми потрябва нещо за снимка никога нямам подходящ цвят... що ли така се получава
Поздравления, че си направила този проект и че ни достави удоволствие да го видим поетапно - не бих отказала още снимки признавам си.

. А фотографиите са толкова хубави, че допълват чара на тортта. Излишно е да казвам, че парчето е много апетитно, крема ще се пробва задължително.
(искам и аз да правя такива снимки
)

с работното ти време. Ей поради тази причина толкова много уважавам всичко онова, което правите, защото успявате да съчетаете толкова много неща, а на всичко отгоре, да запазите и ведрото си настроение! Прегръдка и благодарност!

И пак добре, че поне попрестанах да купувам нови, защото складът никак не е малък.
Грабна ми паспорта и се потули някъде. То не че нещата ми бяха малко и много от тях - парцалки. И не че не ми беше ясно какво точно чакаше въпросният митничар, де...Е, не го получи.
Накрая все пак си донесох парцалките до Норвегия и продължих да трупам нови.
, знам, че се беше смутила, а сега доказваш колко много твоето място е сред творящите хора. Да знаеш как ми е ценно когато някой умее не само да работи с едно или друго, но когато умее и да облече нещата в думи, по един толкова умел начин!
Да си изкупя вината за разочарованието...
пред монитора-чинийки, чашки, страници на книжка, консерви/то май всичко/ и ония мишоци, ееех особенно оня висящия сладур. Възможно ли е това да се сътвори от фондан. Разкрий моля те тайната на тънките ръчички и как така го закрепи туй фонданено мишле да виси? И не ми казвай, че го е сполетяло нещастието да попадне в устенцата на някое двукрако котараче 
. Наистина е за съжаление, че не си била в настроение за снимки, определено има много какво да се научи от тази торта. Такова изобилие и пищност, че да ти се замае главата
. Като видях първата снимка и доста се позачудих каква е тази клечка отгоре, но си казвам сигурно е напъпило някое цвете отгоре
. Интересно ми е как си направила кутийката, вътре куха ли е? Много хубава форма, отлично оцветена, нежни детайли. Огледалото също много ми харесва, не бих отказала малко пояснения за техниката, която си изпълзвала. Това кремче изглежда умопомрачаващо, ако можеш уточни по- точна рецепта 
Дори в малко некоординираното си суетене точно изтрих повечето написано, та започнах отначало. 
Ще ти дам аз едно цвете напъпило!