14-то Тортено предизвикателство

• 20 754
  • 402
  •   1
Отговори
# 210
  • Vaudreuil Canada
nan4etobg поздравления за идеята. Започвам от парчето щото то просто вика изяж ме ... много апетитно. Гледам и кутийката седи до него явно е оцеляла. Много ми харесват и кутийката и огледалото - само да уточня фолиото остана ли в огледалото или си го отлепила? Констатирах че съм си поръчала същата формичка като апликацията по кутията и огледалото, та явно на вкус си приличаме - много хубаво си я употребила. Краката също много ме кефят - голямо браво! Минус са пропорциите но ти си обяснила защо така се е получило. И още един въпрос - капака на кутията отваря ли се?

Нелка честно от както видях снимката се чудя какво точно да коментирам по твоята торта щото нямам думи ... прекрасна е! Това е типа торта дето ме оставя с отворена уста .. а мишките ти са ми просто любими! А онова малкото коте долу е доволно преяло ... с цели две кутийки  Heart Eyes  Удоволствие е да я гледа човек тази композиция. Не знам как го постигаш този резултат, но винаги ме впечатляваш. И у нас има доста платове ама като ми потрябва нещо за снимка никога нямам подходящ цвят... що ли така се получава  newsm78  Поздравления, че си направила този проект и че ни достави удоволствие да го видим поетапно - не бих отказала още снимки признавам си.

# 211
Nelka,отказвам да пиша каквото и да било.Та аз съм само един шофьор със не достатъчно богат речник за да изкаже възхищението си от този шедьовър.Три пъти вече участвам във предизвикателството и трите пъти във един даден момент си задавам въпроса "Абе аз какво търся тук' newsm78
Невероятно,прекрасно,стилно и съвършенно.Благодаря за снимките и всичко,милите думи които намираш за всеки.Съжалявам само че не те познавам лично за да те пипна и да видя истинска ли си.

Нанче,страхотен разрез.Крема ще се пробва,толкова вкусно звучи.
Тортата е прекрасна,фантастична .Виждам че ти си успяла със огледалото това дето аз не можах да измисля.Ще крада идеята за подходящ случай.Кутията също е невероятна.

# 212
Привет,  Hug
Много ми е приятно сутрен с кафенцето да чета разясненията по тортите и коментарите за тях. Доставяте ми истинско удоволствие  Heart Eyes
Относно шедьовъра на Нелка, каквото й да кажа ще е малко. Нелко, първата ми мисъл като видях тортата ми беше "Горкото коте, как блажено си спи а не знае какво в следващия момент ще му се стовари на главата", съответно си представих по-нататък филмчето (имам супер развинтено въображение), как мишоците падат, котето избягва уплашено а свеща пада и подпалва тази хубава покривка и от цялата тази прелест не остава нищо, ужас, направо. Много реалистична и истинска творба, все е дно гледам анимация на Дисни. Израженията на мишките са така истински, създават усещане за безнадеждна ситуация. И понеже не искам да се изтъркулят на земята веднага си презставих един 3-ти мишок, който върти ласо над главата, готов да помогне на приятел в беда. Няма да пиша за страхотната подредба, просто ще кажа, че този небережно сложен брашлян анправо ми върза погледа - въздейства много. За книгите Свещичка, каза всичко, което ми направи и на мен впечатление.  Абе, изобщо твоите творби са така въздействащи на сетивата, че няма как да не ти завидим на безпорния талант. Благодаря ти, за удоволствието да се любуваме на твоите прелести!

Относно тортата на Нанчето, мога да кажа, че е много нежна, стилна и създава усещане точно за бароковия стил. Огледалото и кутията, много ми харесват и като изпълнение и като разположение. Пусни ми линк да видя, кой молд си ползвала, за украса на кутията  Praynig. А фотографиите са толкова хубави, че допълват чара на тортта. Излишно е да казвам, че парчето е много апетитно, крема ще се пробва задължително.

# 213
  • София
Пухче, Татит  Hug

Нелка, сега може ли така...повече от половината ми въпроси бяха за червения плат. Не се шегувам - видя ми се толкова истински и си казах - ами да, то Нелка такива неща може. Гледам по снимките гънките малко се различават, ама си казвам - тя Нелка и това може:)
Добре, ще карам нататък....Тук няма начин да греша - възглавничката на котака - такава естествена пластика, почти й усещам пълнежа на тази възглавничка. Моля те, удовлетвори любопитството ми - какво е тази възглавничка? .....а синята книга, а? Laughing
Човек става разноглед с тази торта - нагоре-надолу ли да гледаш, подробности ли да поглъщаш? Както винаги при теб, това, което ми остава е движението ти по ръба на реалистично достоверното изпълнение и приказната романтика. Благодаря, че си спретнала това изрично за тук и нас, и изобщо не си търси формичките:)  Hug

Нанче, днес явно съм любопитна повече от обичайно:) Към теб:
- тази кутийка отваря ли се (ако Блу знае и за това капаче, да каже:))?
- какво стана  с нея след тортата
- тази рецепта за лъскаво покрите за огледало и шише...какво всъщност представлява, какви цели може да обслужва

Много силен детайл ти е кутийката, а там, до парчето торта още повече се подчертава сполучливият й вид. Страхотно!
Харесва ми това, че си експериментирала с техники за постигане на ефекти. Навремето това ми беше много интересно, напоследък като че ли не съм толкова търсеща, но видя ли го някъде, няма начин да не ме впечатли. Фонът на снимките също много ми допада.
Права си за пропорциите - кутийка:шкаф, може би оттам ми идват и релефите по шкафа малко големички за него, но поради това, че всичко е бяло като че ли, не е първото нещо, което виждам. Всъщност - дали ако имаше малко игра на сенки чрез боядисване около релефните орнаменти нямаше да се внесе още малко движение в цялото?
Много красиво участие!

# 214
Здравейте момичета!

Нелка, най-сърдечно те поздравявам, че можеш да започнеш нещо с нежелание, а после да се увлечеш и да се получи това наситено, въздействащо и уникално произведение на изкуството! Цветовете ме грабват още с първия поглед. Цветята много ми харесват, още по-добре, че не си търсила прилика с действителни цветя. Така е по-приказно и по-красиво! Котето и мишленцата са невероятни, ще си сваля снимката и ще си я сложа на декстопа, за да им се радвам всеки ден, като си пускам компютъра. Толкова са живи! Останалите елементи са не по-малко впечатляващи - глобуса, порцелана, свещичката в свещника, та дори разхвърляните консервени кутии! Нелка, благодаря ти от сърце, че ни позволи да се радваме на тази твоя творба тук и сега! При теб всичко е съвършено и аз съм адски горда, че си сред нас! 

Нанчето, твоята торта е разкошна! Съвсем искрено си казвам, че много, много ми харесва! Започвам от пода - направен е като истински теракот с преливащи се цветове. Шкафчето е разкошно, богато на орнаменти и на мен ми се вижда съвършено! Кутията и огледалото са невероятни! Много бих искала да разкажеш повече за тази  смес, от която си направила огледалната повърхност. Чудесно представяне и поздравления за това!

# 215
  • у дома
Наде, тортата ти страшно много ми харесва! Изчистена и семпла, просто разкош. Дори разминаването на пропорциите не ме дразни,  напротив, така още повече изпъкват огледалото и кутията. Ах, кутията! Като истинска е! (Дими, за съжаление този път нямам информация за капака  Mr. Green ) Слюнкоотделям при вида на разреза  Crazy  (искам и аз да правя такива снимки  Blush )

Нелка, Нелка, мечтая си някой ден да се докосна лично до твоите творби и дори да видя отблизо процеса на работа  Blush Дори тогава не съм сигурна дали ще повярвам на очите си.. Съвършенство! Помислила си за всичко.. не си подминала и най-дребния детайл, във всяко едно листенце от цветята, във всеки един лист от книгите, във всяко косъмче на фигурките, във всяка извивка на порцелана.... във всичко си вложила чувства, емоции, дарила си ги с живот!
Благодаря ти!
П.П. Разреза е убийствен!  Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 18:12 от blueeye®

# 216
  • варненка от София
Момичета, със закъснение ще коментирам тортите от вчера първо, че два дена имам задачки доста.

Копривкее, душко теб ще те запомня все с бързане, всичко е сякаш на пълни оболоти и нещо има спънка или обърквация в процесите ти и ти винаги с такава емоция ги обрисуваш, че се препотявам заедно с теб. Много дини носиш и ти, но явно добре успяваш да балансираш с тях. За кутията ти - определено ме  грабва цветът й, много добре боядисана с много познати елементи по нея  Mr. Green Този път сме като конфекция с тия молдове, хехе. Имаш неща, които не си изпипала, но и аз ще се повторя с останалите, че предвид сроковете си се справила добре.

Дими, ако беше пуснала някой диван или някоя свещ, определено щеше да ме изумиш. Сега си си изцяло в твоя стил - непредвидима, неочаквана, нестандартна. Като я видях в първия миг, признавам си, не разбрах за какво иде реч - викам си огнище, пепел, ала бала и за миг не съм си помислила за разкопки. Сега вече с други очи виждам нещата, много натурално е, много. Разрезът - убийствен!

Днешните мацки, няма да крия, че имам определена слабост и към двете. И за мен и двете торти са прекрасни.

Наде, много ти се радвам аз на теб на идеите, на устрема, с който ги реализираш. Определено ти симпатизирам и не мога да видя нещо, което да не ми харесва. Огледалото - ВЕЛИКО! На кратко - направила си си прекрасна торта за рождения ден, ама да беше почерпила поне  Whistling

Нелката, то просто коментарите тук са излишни. За това сядам, отварям си албума и цъкам, охкам, ахкам... Недостижима си и си радост за окото и душичката ми. Радвам се, че се включи, обещавам да не пропускам да те подсещам за предизвикателствата, защото е жалко да пропускаме творбите ти. Поклон!

# 217
  • Norge
Направо се разкъсвам от дилемата как точно да напиша отговора си. Като знам каква съм лаконична, ако започна да се обръщам към всяка от вас, отиде, та писах до утре.  ooooh!

Е да, ама ако не го направя как бих могла, примерно, да вляза в офиса на Татитката и да и направя така  smile3533
Уф, извинявай, Татитке, ама изотвътре ми дойде това   Stuck Out Tongue с работното ти време. Ей поради тази причина толкова много уважавам всичко онова, което правите, защото успявате да съчетаете толкова много неща, а на всичко отгоре, да запазите и ведрото си настроение! Прегръдка и благодарност! Hug  Торта на живо, кой знае, нищо не е изключено. Засега обаче остава само още веднъж да ти благодаря много за всичко онова, което вършиш за  нас Heart Eyes

Копривке, ей това нещо, което си написала: “...са живи, те дишат, пият, те ядат, те спят.“ е невероятно! Гарантирам, че не във всяка една книга има по изречение, което да е така сполучливо и запомнящо се като твоите думи! Абсолютно впечатляващо, това е за теб: newsm51 Heart

Свещичке, Аничка,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes има някои хора, на които не просто им е дадено, на тях им е излято отгоре, излято като порой и като потоп хубавото и позитивното. Както и качественото и креативното. И чара, и привлекателността. И съм далеч от мисълта, че съм единствената, на която ти си слабост, напротив! Написала си там нещо за неотговарянето и вината за нечии мисли, и... Hug  Мисля, че си човекът, който най се доближава до онова, което можем да наречем четене на чужди мисли. Ти го владееш това нещо и повече от това, успяваш да го кажеш по възможно най-обезоръжаващия и правилен начин.   bouquet
Колко още да ти се обяснявам в обич? Blush Това стигаше ли? Останалото - на твоя ден, за край само извънредно много благодарност! Two Hearts

Нанче, аз не изчаках да напишеш обясненията си, изкоментирах преди това. Но ми беше интересно да прочета. И тази снимка, която си показала, е много кокетна и красива. Може би някой друг път... Simple Smile
Познат проблем с яденето на торти. Заради това и не правя. И аз като теб все се опитвам да сведа обема до минимум, но някак не е същото да се работи върху нещо съвсем миниатюрно.   Confused Казват, че нещата са в перспективата, но това не е съвсем така когато една фигурка е толкова дребна, че не можеш да изработиш по нея необходимите детайли. Затова ти казах, че напълно разбирам замисъла и начина, по който си създала тортата.
Още веднъж цветенце за участието ти!   bouquet
А за платовете забравИ! Нищо не давам!  Twisted Evil Неее, и аз се шегувам. Не че давам, ама се шегувам.  Joy И пак добре, че поне попрестанах да купувам нови, защото складът никак не е малък.

Шемете, дали защото знам при кого си била на уроци, дали защото имаш едно такова естествено и приятно държание, но винаги ми е много хубаво и ценно когато прочета твой коментар. Благодаря, благодаря, по някакъв начин има зрялост в думите ти и те тежат много. Heart Eyes Hug  bouquet
За платовете знаеш ли, че си пренесох и онова, което през годините бях складрала в България. Беше по юго-войната, та се наложи да минем с буса през Румъния. Не, отсече един румънски митничар, - не може едно частно лице да притежава толкова много неща! smile3513  Грабна ми паспорта и се потули някъде. То не че нещата ми бяха малко и много от тях - парцалки. И не че не ми беше ясно какво точно чакаше въпросният митничар, де...Е, не го получи. newsm48  Накрая все пак си донесох парцалките до Норвегия и продължих да трупам нови. Laughing

Дитсан, какво правиш тук ли?  Shocked- Ами че торти правиш, какво друго!  Hug Правиш торти, радваш и нас, и хората край теб, правиш така, че ето, общуваме, споделяме, разказваме, поддържаме се за добро и за лошо, това правиш! Simple Smile Отделно, че шофьор е всичко друго, но не и “само“!!! Hug  Безгранично е възхищението ми когато наблюдавам с какво умение шофьорите маневрират машините си в хангарите на фериботите, примерно. Имало е моменти по пътищата, когато подобни сцени на владеене на камионите наистина едва ли не са ме докарвали до сълзи. И мога да те уверя, че ти умееш и едното, и другото, докато не, аз не мога да карам камион, НИКАК не умея!
Колкото до виждането на живо, да знаеш, че се притеснявам и особено на първо виждане може да се случи и за нищо да не ставам...  Confused

Гуфи, ти ли беше, която се боеше, че може би не и е мястото тук?  Rolling Eyes Не бъркам  Wink , знам, че се беше смутила, а сега доказваш колко много твоето място е сред творящите хора. Да знаеш как ми е ценно когато някой умее не само да работи с едно или друго, но когато умее и да облече нещата в думи, по един толкова умел начин!   bouquet Истинските творчески натури обикновено са като теб, умеят едното, умеят и другото, каква фантазия, какво описание, ти създаде едно истинско филмче от една малка картинка, впечатляващо! Много ти се радвам и съм ти много благодарна за всичко!  Hug И аз като Руми бих казала, чудесно е как се опознаваме една-друга, а тези ни срещи тук помагат особено много а това.
Благодарност!  Heart Eyes

Дима, човекът - поет!   bouquet Обещавам, няма да търся формичките (те не че са много...). Чудя се обаче дали да не дам обещание да направя едно парче плат за някой следващ случай.  Grinning Да си изкупя вината за разочарованието...
Много ти благодаря за всичко казано, а от мен към теб - ще едно поздравление за твоето собствено участие. Не знаех, че у вас се готви млад археолог, в този смисъл твоето творение добива още по-силно значение, символика дори.   bouquet Археология със сигурност е една от науките, които най-силно са интригували въображението ми, но никога не съм се докосвала пряко до нея. Единствено като зрител на вече свършеното от други.
Забравих: възглавничките на Коте са останало синьо от предното предизвикателство.  Grinning Стоеше замразено, сега само малко го опресних.

Руми, а аз ти благодаря от сърце за всичко, което си ми написала!  Heart Eyes Hug Дали го заслужавам е друг въпрос, но пък оценявам извънредно много начина, по който си го казала. Както и изобщо начина, по който контактуваш с нас.   bouquet Ти каза нещо още в началото на темата, което вероятно ще помня докато съм жива. Че си войник и макар да знаеш, че животът не е война, се опитваш да го живееш дисциплинирано. Много силно впечатление ми направи това, а важното е, че ти не само го казваш! На хора като теб може да се разчита, а когато към дисциплинираността има прибавена и твоята доза креативност, наистина комбинацията е толкова специална и ценна!  Hug
Хиляди благодарности за всичко, в едно старо писмо биха добавили “задължена съм“.

Синеочке, разрезът Е много вкусен, Heart Eyes там съм точно 100% съгласна с теб! За останалото няма да ти противореча само защото не е редно да противореча на нещо, което знам, че си написала с много добро чувство. Благодаря ти от цяло сърце за минутките и за хубавите думи!  Hug   bouquetСветът е все по-малък, не е изключено и да се видим някога, надвесени над парче фондан, но едно е сигурно - че съм здраве му кажи смотания човек, питай онези, които са ме срещали и ще видиш какво ще ти кажат...  ooooh! Mr. Green

Марулке, една огромна благодарност за всичко, друго просто няма какво!!  Hug Heart Eyes
Завидна е енергията ти и всичко, което вършиш и раздаваш наоколо си!   bouquet

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 19:03 от nelka.nelka

# 218
Еееех Нелкаааа, чейнето ми увисна и не мой го прибра, че да свържа две смислени изречения. Уникално! То от теб друго и не може да се очаква де.Всичко ми харесва, много от елементите ме накараха да бъда ей така #Crazy пред монитора-чинийки, чашки, страници на книжка, консерви/то май всичко/ и ония мишоци, ееех особенно оня висящия сладур. Възможно ли е това да се сътвори от фондан. Разкрий моля те тайната на тънките ръчички и как така го закрепи туй фонданено мишле да виси? И не ми казвай, че го е сполетяло нещастието да попадне в устенцата на някое двукрако котараче hahaha
Поклон пред таланта ти!
Нанче представила си се достойно! Много нежност, красота и топлина лъха от творбата ти! Защото това, което правите тук в Предизвикателството не са просто торти, а истинско изкуство! Грабна ме кутийката, много реалистичен цвят на старинно бижу. И огледалото, определено си се предизвикала със стъклото и успя да ме заблудиш-помислих ,че е парче фолио. И аз съм любопитна за технологията по направата му. А това за пропорциите-да, така е, но това все пак не е макет и тук не се гони някакъв мащаб, а е важен замисъла. И аз съм на мнение, че с едно дъстване на релефите щеше да грейне тоалетката. Но и така достатъчо си спазила условието да се предизвикаш. Сърдечни поздравления за положения труд и прекрасния резултат!

# 219
  • Vaudreuil Canada
За платовете знаеш ли, че си пренесох и онова, което през годините бях складрала в България. Беше по юго-войната, та се наложи да минем с буса през Румъния. Не, отсече един румънски митничар, - не може едно частно лице да притежава толкова много неща! smile3513  

Нелка и аз имам сходни емоции от границата - щото и аз си домъкнах платовете от БГ отчаях ги на първото прибиране тук то не бяха платове, грънци и други изумителни вещи в моя багаж ... а тази година сума време умуваха могат или не могат да ми пуснат едни изрезки от кожа... Всеки път изпадат в ужас с моите хоби-материали. Няма да казвам колко силикон домъкнах от бг - добре че не ми го взеха.

# 220
Здравейте, момичета! Извинявам се пак за късното включване, но днес цял ден съм с жестоко главоболие и все още главата ми сякаш е стисната от менгеме. Не съм чела коментарите и обясненията, утре ще се върна назад като съм по-добре.

Започвам с шедьовъра на Нелката. Сигурно се повтарям с някой, но за мен тази торта е достойна за корица на най-лъскавото тортено списание. Толкова е различна, пищна, красива и въздействаща. Няма нещо, което да е излишно и не на мястото си, за мен е уникална и съвършена. Аз лично пред твоя талант се чувствам като бебе от яслената група, което се опитва да прави разни фигурки от пластелин. Само един въпрос имам - колко време прави цветята...имам чувството, че това би отнело поне месец?

Тортата на Надето. Шкафчето много ми харесва, харесва ми как си разположила орнаментите по него. Някакви кривини виждам в двете части на шкафа, но не знам дали е нарочно търсен  ефект или тортите са ти се изтумбили. Би ми харесало повече ако беше минала шкафа с широка четка с бяла боя, за по-автентичен вид. Кутията ми е фаворит, много е красива, оцветила си я страхотно. Силно участие отново, браво!

# 221
  • София
Eх, Нелка, с какво удоволствие бих се поразходила из съзнанието ти, я какви прелестни цветя виреят там  Flutter. Наистина е за съжаление, че не си била в настроение за снимки, определено има много какво да се научи от тази торта. Такова изобилие и пищност, че да ти се замае главата  Party. Като видях първата снимка и доста се позачудих каква е тази клечка отгоре, но си казвам сигурно е напъпило някое цвете отгоре  Mr. Green Мишоците са такива сладуранести да им изгризкаш опашките, изобщо не личи някоя да е пострадала.  Сервиза е изключителен, толкова фин и красиво изрисуван. Котанчо така готино се е излегнал на възглавничката и то как да е друго, като е омел две консерви рибка  Blush/страшно ми харесват консервите/. И двете книги са прекрасни, особено ми харесват изрисуваните страници. Много се радвам, че си се организирала и си сътворила тази прелестна композиция.  Доставя ми удоволствие, как като с вълшебна пръчица присъствието ти придава на предизвикателството дух на нежност и финес  Heart Eyes. Желая ти усмивки и още много предизвикателства с нас  Hug.
Нанче, такова хубаво шкафче си сътворила, като излязло от приказка за принцеси. И на краченца повдигнато и то така красиви. Формата на шкафчетата е отлична, орнаментите много ми допадат, дръжчиците сърчица, триъгълния борд отдолу, перфектно   chef. Интересно ми е как си направила кутийката, вътре куха ли е? Много хубава форма, отлично оцветена, нежни детайли. Огледалото също много ми харесва, не бих отказала малко пояснения за техниката, която си изпълзвала. Това кремче изглежда умопомрачаващо, ако можеш уточни по- точна рецепта  Mr. Green. Подложката е точно като под, цвета и спомага шкафа да изпъква още повече. Единственото което би ме направила по- щастлива е повечко снимки от процеса. Поздравления, отлична работа   bouquet.
И сега да Ви нагледам какво сте писали  Flutter

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 22:19 от metchopooh

# 222
Нелка, много пъстра торта  Hug точно по вкуса ми Simple Smile започвам с висящото мишле, защото ми е фаворит! Страхотна муцунка, невероятно изражение, страшно изпипано   bouquet Мисля, че досега не съм виждала по-хубава мишка  Crazy За цветята мога само да кажа: РАЗКОШ! толкова много, толкова красиви..човек просто губи ума и дума  Crazy направо не мога да си представя колко време ти е трябвало, да не говорим за старанието, желанието...при все че казваш, че такова е липсвало  Mr. Green чинийките и чашките са върховни, абе то всичко е просто суперско! А котето, а книгата, а консервните кутии...Страхотна работа, просто ми взе акъла. Толкова пищна и същевременно стилна и изчистена торта  Hug, а разреза е адски апетитен! Освен шиша нищо друго не ми боде очите  Joy Прекрасна торта!   newsm20
Нанче, поздравления и за идеята и за изпълнението! На мен много много ми хареса шкафа. Детайлите са много изпипани. Самата форма на шкафа много ми харесва,не мисля, че разстоянието между двата отделни блока е малко,на мен ми се струва перфектно   bouquet Огледалото много ми хареса, още щом го видях зачаках нетърпеливо да обясниш как си го направила! Ще се възползвам от опита и съветите ти  Hug  Кутията много ми допадна, стилна, красива и напълно в сихрон с композицията. Подложката на тортата също ми се наби на око! Красива и стилна! Едно единствено нещо бих променила и то е цвета на шкафа...разбрах, че си искала да е бял, но ми стои някак незавършено...може би лек гланц отгоре или блясък...или просто някакъв по-различен нюанс на бялото. Огромно браво от мен!   bouquet  bouquet  bouquet

# 223
  • Пловдив
Момичета, благодаря за прекрасните коментари за скромната ми творба.

Нелка кутийката си я прибрах, празничка е вътре и ще издържи известно време да си я погледам.

За оцветяване или по точно леко акцентиране сте ми загатнали. Честно казано аз също бях готова да дъстна тук там. Но първоначалното ми желание беше за бяла тоалетка. Съмнявах се да не би да се слеят самите елементи и реших да видя как ще изглежда и тогава да реша. Но като я завърших и погледнах отстрани ми хареса и я оставих така.

Шемет фолиото остана в огледалото, защото целях ефекта на огледало, а то нали е със сребърно нещо си, та затова го оставих умишлено.

Гуфи това е молда http://www.cookibooki.bg/First-Impression/26-%D0%9A%D0%B0%D0%BB% … %D0%BE%D0%BD.html , който ползвах.

Дими кутийката не се отваря. Не бях предвидила нищо да сложа в нея та затова. Пък и не смятам, че щях да се справя с това де.
Сместа , която използвах за огледалото всъщност доколкото схванах от клиповете, които гледах се използва за отливане един вид на стъкло. Става твърдо, но от влагата започва да лепи и пипнеш ли го остават пръсти. Искаше ми се да направя отливка на половин топка, но поради температурата освен в силиконов калъп незнам в друго може ли да се излее и да се отлепи след това. А аз нямах такъв калъп. Та така.

Мина не са изтумбени от пропадане. Аз ги изрязвах да постигна тази форма. Колко е сполучлива  незнам, но по шаблон уж ги правих .

Отново благодаря на всички за отделеното време да ме изчетете и разгледате тортата ми.

# 224
  • Norge
..... тайната на тънките ръчички.....
Диета, диетаааааа, диета му е майката, ама пусто...
Ох бе, Цолова, не се стърпях. Embarassed Нищо и никакво телче за цветенца съм му промушила на мишо и това е тайната. Ама не казвай на никого! Shocked
А е закрепен в две миниатюрни отворчета на паничката, които пробих с игла.
И той мишо не падна в ничии двукраки ръце, тъй ли беше...ама ти вземи го вдигни това, дето на теб ти падна, че не е хубаво тези неща да се търкалят безстопанствени тук и таме... Wink
Хиляди благодарности!  Hug

Мина, Мина, как можа да го изречеш това нещо, какви са тези бебета и градини, и пластелини и яслени групи!!! Shocked Да го каже някй друг, да го преглътне човек някак си, ама ти!!! Или не, може би е нормално тъкмо ти да го напишеш, защото носиш толкова талант, а той е взискателен към себе си и винаги търси все повече. В твоя случай И намира!  Hug
Ако това е някакво успокоение (знам, че не е, но да споделя), днес цял ден съм с боляща глава, а в моменат е на границата на търпимото.  Sad Дори в малко некоординираното си суетене точно изтрих повечето написано, та започнах отначало. Cry
Абсолютно много съм благодарна за толкова високата ти оценка, независимо доколко и дали изобщо съм дорасла до нея. Благодаря ти много!
Цветята отнемат време, така е. Колкото по-дребни, толкова повече, защото някак правиш, правиш, а резултатът едва се сбира в една шепа. Но тук има няколко големи, те стават бързо, розите - също...знам ли, работих няколко вечери и може да е интересно някой път да засека време, просто така, от любопитство.
Още веднъж   bouquet И да оздравяваш. (И аз също Confused)

Ехей, Мечо, вземай ме ти на подбив с този шиш!  Crossing Arms Ще ти дам аз едно цвете напъпило!  Stuck Out Tongue
И не е като да не те поканя да се разходиш из главата ми, ама само да знаеш, че там освен цветята и много бръмбар има, много нещо.  Laughing А в момента да не ти говоря какво още има там, но се опитвам да си допиша, че едва оцелявам сега, в края на деня.
Консервите верно, че ми беше интересно да ги направя...и консерви не бях правила досега, вече и с това се спречках. Коте...много любимо нещо. През последните две години нямам, но от три-четири дни навън взе наново да обикаля един хубавец, да видим дали отново ще си заимам коте или няма да се получи работата.
Хиляди благодарности, така забавно си написала всичко! Много  Hug

Мадлен, защо, бе човек, защо и ти с тоя шиш, какво толкова не му харесахте не мога да разбера! Я виж Татитката, тя просто се влюби в него и бам! - сложи го на най-челно място. (Татите,  Heart Eyes)
Страшно ми е благодарно за прекрасния и закачлив коментар, с който си ме наградила, с Мишков ти изпращаме много прегръдки...ако ти дойдат в повече, аз мога и да се оттегля, приеми само неговите. Wink Heart Eyes
Много, много благодарност!

Шемете, аз поне съм тук, все пак на една колА разстояние, а ти как пренасяш по самолета наистина не знам.  Hug  За сметка на това при мен границите са, или поне бяха, повече. Толкова са ме тровили по тях през годините, че и до ден днешен като наближим пункта, на мен ми се свива душата. За късмет вече почти не остана къде да те спират.  Simple Smile

------------

Нанче, видях отговора ти за кутийката, радвам се, че ще си я имаш! Ще ти остане хубав спомен дълго време!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт