Лидл ::18::

• 85 706
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Някой опитал ли е: Фин маслен сладкиш с поръска?
Много апетитно изглежда, но не знам дали е вкусотия.

А и какво ще кажете за: мини еклери?

# 31
  • София
Привет и от мен  Grinning

Някой днес дали е виждал от тези чорапогащници в София - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-4C129409-52B66F4E/lidl_bg/hs … l/index_18537.htm , защото на Сливница и Люлин ги нямаше newsm78 Дали са ги заредили въобще  newsm78

Хм, сутринта май ги мернах в Люлин  newsm78, някъде малко преди 9:30 бях там.
Грабнах последното розово космонавтче размер 62/68  Mr. Green, въобще розовите бяха кът имаше общо 2-3 бройки останали.
А това с тоалетната хартия ме разби, мноооого се...т тея хора, ей  Joy Иначе и ние си купуваме от тази хартия, дори и като не е в промоция, харесах си я миналото лято в Гърция  hahaha, ама там не е с овца и е в пакети по 8 ролки и даже по-изгодно излиза.

# 32
  • София
Купих от електрическите острилки - изобщо не съм доволна. Подострила съм не повече от 10 молива и вече вие и се затъпи.

# 33
  • о`майна лунна нощ е
Похвалиха ми комплектите /като анцуг - горнище и долнище за дами/ и исках да питам дали са останали бройки в тракийския Лидл Пловдив. Търся С или М като размер.

# 34

Продукти, които харесваме:

Шоколад с цели лешници

Течен шоколад Mister Choc

Обожавам ги  Crazy

п.п. за тези сутиени ли говорите , че няма какво да убива , и били удобни ?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18513.htm

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 22:11 от Мимито & Светла

# 35
  • Варна
Ние взехме, мисля утре да ги пробваме. После ще пиша задължително.  Peace
Сега тествах някакъв тъмен шоколад с малини и хич не ми хареса...  newsm78

# 36
  • София
Нямам нови покупки засега, само се записвам и благодаря за новата тема!  bouquet

# 37
  • Бургас
Благодаря за новата тема!   bouquet

Днес не успях да ида до Лидл, но утре съм там. Дано да има от албумите, мисля да купя.

# 38
Днес видях албумите, нещо не вдЯнах как се слагат снимките. Помните ли едновремешните албуми с картонен лист, а върху него лист от оризова хартия? Ето такива са и лидълските.
Взех си сутиен, наистина държи добре, но презрамките са доста широки, то си е като потниче, поддържа и се надявам и на носене на е удобен.
Пробвах гроздовия сок, много ми прилича на ябълков.  Crazy
Взех от ромпър-четата за спане за малчо 74/80, имаше и 86/92, но за момченце всичко беше изкупено. Памукът ми допадна, че е тъничък и мекичък, иначе ги знам, че не държат много като качество. Плюшени комплетчета имаше сладурски, но останало само "мострата" и то много малко.
Взех и "овчата" тоалетна хартия, за 4 ролки ми се струва тежичка, дано е здрава. Аз иначе съм фен на Милде и Перфекс или нещо такова.
Моля, покажете коментираните шоколади, швейцарски ли бяха? Все зяпам като отида, но не знам за кои говорите.

# 39
Айде и от мен запис Blush
Днес си взехме космонавтче и 1 сутиен за кърмачки, чашките наистина са по-големи. В отговаря по-скоро на С. И двете са китайски, но много ми харесват като качество и изработка. Ще ги видим след прането.
С изненада установих, че кошарките са на Хаук - за 79 лв. не е никак зле. Имам от дъщеря ми доста неща на Хаук останали и не са мръднали вече толкова години. Ако си нямахме, щях задължително да взема.

# 40
  • Столицата на "Второто българско царство"
 Peace вместо запис да похваля тампоните(24 бр.) и ежедневните превръзки(45 бр.)

# 41
  • София
  bouquet за новата тема!

# 42
 Мерси и от мен за новата тема   bouquet

И при нас снощи нямаше пастет. Да похваля от Немската седмица ето това

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-16FC76EC-F4685869/lidl_bg/hs … l/index_18469.htm

При нас имаше от него само в четвъртък и после край. Нямаше съдържание на Бг и не знам колко и какви боклуци има в него, но беше вкусно.  Crazy

Взех и от тоалетната хартия, по принцип ползвам Zewa, сега ще видя тази как е.

Чудя се на детските ботушки, които са от другата седмица, ако въобще стигнат до мен номера след 17 ч. де. Някой купувал ли е предни години?

# 43
В Лидл на Пещерско шосе имаше от детските плюшени комплекти, имаше също така и сутиени за кърмачки.Когато отидох към 19 ч не бяха останали почти никакви сутиени, имаше само 3-4 бр и то отворени.За щастие имаше един в моя размер.Вярно, че са китайски, но изработката е много качествена, аз си взех 90 С и ми приляга идеално.Гледам, че хората купуваха дъски за тоалетна и гърнета, аз имам дъска от червените, също съм доволна.Като цяло забелязнам, че в този Лидл нехранителните стоки рядко се купуват.Изчерпват се само, ако има нещо намалено на супер събота или на супер изгодна цена.Пастети имаше, но не взех, беше се изчерпала немската деликатесна салата, а имах мерак да я пробвам.

# 44
  • 1st floor

Чудя се на детските ботушки, които са от другата седмица, ако въобще стигнат до мен номера след 17 ч. де. Някой купувал ли е предни години?
За кои детски ботушки става въпрос, пропуснала съм?  newsm78
Миналата година взех на малчо апрески от номерацията над 30-ти номер. Изумена бях, че не пропуснаха нито веднъж, не му запаряваха и издържаха цялата гадна дълга снежна зима. На финала точно се разпаднаха, ама той направо не ги събу. Всеки ден с тях си ходеше - и на у-ще и на пързалката... Laughing Ще дебна и тази година за подобни. Моля за линк, че не видях детски ботушки в брошурата!!!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт