Лидл ::18::

• 85 683
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А аз се загледах в инхалатора. Мисля, че за пръв път го пускат. Моля, споделете дали е така и според вас заслужава ли си?

# 16
Тоалетната хартия  с овцата, на коя бихте я оприличили?

# 17
# 18

На емека, ама повече ми харесва.. по-здрава е

# 19
  • Варна
Мерси за темата!   bouquet
Аз тия дни купих пилешка шунка Пикок- ами не е лоша, ама не е и кой знае какво. Виж, Twinner е друга работа.  Laughing Взехме и замразени еклери, но за тях още не мога да дам отзиви.

# 20
За инхалатора в предната тема прочетох, че е нов артикул, не е пускан досега. И аз мисля да купувам, чудя се много, така като няма споделени впечатления... newsm78
Нещо не мога да си намеря сутиен, всички ми убиват, ще взема да купя от тези, оформящите, да знам, че няма какво да ми убива...
Хаха, това за 600-те лв. ме уби...все сме взимали и ние на "едро", ама чак толкова...Може да не е за лично позлване...хихихи...

# 21
  • София
Привет и от мен  Grinning

Някой днес дали е виждал от тези чорапогащници в София - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-4C129409-52B66F4E/lidl_bg/hs … l/index_18537.htm , защото на Сливница и Люлин ги нямаше newsm78 Дали са ги заредили въобще  newsm78

# 22
Много се чудя дали да е пробвам тази салата...
Иначе за сутиена и аз съм навита да си взема, след работа отивам, дано да има моя размер.
Какво се очудвате за тази тоалетна хартия?Майка казва, че пред нея един мъж бил взел 3 стека за офиса, явно я харесват, но на мен не ми допада много, харесвам повече Lovely и Сиси преди да я развалят.

# 23
KaRoLa , мерси   bouquet

# 24
  • София
Привет и от мен  Grinning

Някой днес дали е виждал от тези чорапогащници в София - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-4C129409-52B66F4E/lidl_bg/hs … l/index_18537.htm , защото на Сливница и Люлин ги нямаше newsm78 Дали са ги заредили въобще  newsm78

В нашия Лидл ( в Изток) ги имаше днес. Мислех да купувам, но се отказах. Тънки са и изглеждат като от магазин за 1 лв. Мисля че животът им ще е едно пране Confused
Обаче три-четвъртите детски чорапи ми допаднаха и ги препоръчвам. За съжаление няма избор на номера, само 31-34 са. Обзаведох с чорапи само нашия батко.

# 25

За мен голям плюс е и, че не мирише.

Звънче   bouquet

# 26

За мен голям плюс е и, че не мирише.

Точно!!

# 27
  • София
znache, благодаря за новата тема!   bouquet

# 28
  • гр.Варна
 и аз се интересувам от инхалатора  Outta Joint

# 29
  • София
   bouquet
Днес потърсих пастетите в Лидл, но бяха свършили. Нямаше и от любимия ни кашкавал. Е, това му е недостатък на Лидл.   Sad

Общи условия

Активация на акаунт