Лидл ::18::

• 87 330
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Аз категорично няма да повторя с ежедневните /45 бр./. Че са тънки и удобни - да, но пропускат!
Аз пък съм доволна от тях!  Naughty  +1
Предполагам имаш в предвид Softino 45бр.
Имат найлонче от долната страна и стават за последните дни на цикъла а тези с авокадото нямат.
И тампоните 24бр. са добри и не са ми пропускали. +1
Също така превръзките за цикъл Softino  стават. +1
Ежедневките на Softino са памучни а тези за цикъл са копринени.

И на нас не ни харесва рататуйя. Naughty  -1

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 10:25 от kartiche

# 106
  • София
inka2001, ако си от София, на "Сливница" има и в момента доста. И двата модела са много удобни. Аз си взех от високия ток, въпреки че предпочитам по-ниските.

# 107
inka2001, ако си от София, на "Сливница" има и в момента доста. И двата модела са много удобни. Аз си взех от високия ток, въпреки че предпочитам по-ниските.

Не съм от София july. Все пак ти благодаря   bouquet

# 108
  • 1st floor

Кое се води на Сливница? Този на Захарна фабрика ли? newsm78

# 109
аз изпуснах новата тема ..ще се върна да чета
а сега гледах промоциите за детската мода добре изглеждат ботушите и якетата имате  ли отзиви от миналата година

# 110
  • София
Аз си взех инхалатора, ще пиша отзиви като го ползваме.
Исках да си взема и ботуши, но в Люлин нямаше 39 номер от по-високите. Става въпрос за 7,15 сутринта, та е ясно, че просто не са зареждали.

# 111
  • Велико Търново
Не стигнах днес до Лидл, някой с мнение за сутиените?

# 112
  • София
а сега гледах промоциите за детската мода добре изглеждат ботушите и якетата имате  ли отзиви от миналата година

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-5DAAD3A9-42CB08DF/lidl_bg/hs … l/index_18776.htm такива кафяви от миналата зима - топлички, но - мн тесен език,  лесно се изкривява от което, когато не е наместен и добре фиксиран и затегнат, лесно влиза сняг и вътре се мокри...Ако е хубаво наместено всичко е ок, но когато детето само се обува не винаги се получава.
Иначе леки и мн удобни му бяха, отделно са обаче за тесни крачета с не мн висок свод.

# 113
  • 1st floor
Ние не сме имали проблем с езика на ботушките. Сам се е обувал и никога не е влизало сняг. Освен отгоре, като се забие в преспите... Mr. Green Има ли ги сега не на промоция или още не са ги пуснали?

# 114
  • София
би трябвало понеделник да ги пуснат.

# 115
Френската горчица и рататуй не ни харесаха - няма да повторя.

# 116
  • Някъде на път....
.....Също така превръзките за цикъл Softino  стават. +1
Ежедневките на Softino са памучни а тези за цикъл са копринени.....
Ще ги пробвам и аз!  Peace

# 117
а сега гледах промоциите за детската мода добре изглеждат ботушите и якетата имате  ли отзиви от миналата година

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-5DAAD3A9-42CB08DF/lidl_bg/hs … l/index_18776.htm такива кафяви от миналата зима - топлички, но - мн тесен език,  лесно се изкривява от което, когато не е наместен и добре фиксиран и затегнат, лесно влиза сняг и вътре се мокри...Ако е хубаво наместено всичко е ок, но когато детето само се обува не винаги се получава.
Иначе леки и мн удобни му бяха, отделно са обаче за тесни крачета с не мн висок свод.
благодаря ще видим в русе ще има ли

# 118
От миналата година чакам да пуснат пяната  за почистване на фурна, че тогава я пропуснах. Сега си купих, пробвах я - не е хубава - не стои на пяна, а се разтича много бързо и има много силна миризма! От ДМ е два пъти по-скъпа, но 10 пъти по-добра.

Да, точно така е, потвърждавам, и аз съм на същото мнение!

# 119
  • София

Кое се води на Сливница? Този на Захарна фабрика ли? newsm78
Да, преди моста за Люлин.

Общи условия

Активация на акаунт