Лидл ::18::

• 85 738
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за инфото, на бройка май е по-добре да се купят. Не всичко от комплекта бих ползвала.
От мен имате глас за пушената скумрия, купуваме вече 2-ри път. Купувам редовно пушени пилешки бутчета, както и йогуртите с парченца плодове.
Сега чакам италианската кухня, от китайската бях много доволна.

# 661
  • София
И аз чакам с нетърпение Италианските вкусотии  Heart Eyes

За стафидите бях забравила, отдавна съм купувала и наистина бяха супер, благодаря че напомнихте.

Много се чудя и за тези анцузи, на добра цена са .... пък и казвате хубави били... то докато се наканя, те ще свършат сигурно.....

# 662
  • Варна
на какво хвърлихте око от италианската седмица?

аз се чудя на един бели сосове, куатро формаджи и карбонара, по 2.99...имате ли представа на майонезена основа ли са, или...?
евентуално и от червените суго-сосове за паста ще пробвам

а отзиви за капучиното?

# 663
  • велико търново
Красива Бела и аз днес минах през Пени и се зарадвах на марципановите дръвчета .Естествено си купих и го изконсумирах даже.Харесаха ми и бинбоните ,някакви нови бисквитки с шарени шоколадови пръчици много  то детски Коледни Адвенчар календари с шоко.бонбони. Laughing

# 664
Някоя от вас изпробвала ли е нещата от италианската седмица?
Аз харесах сосовете, но....не са никак евтини, а ако не ми хареса ще трябва да го слагам в разни манджи. Пък за това си имам обикновен доматен сос в къщи. ) при това домашен.

# 665
Някой има ли впечатления от мъжките ботуши, които са на промоция? Миналата година купихме ботуши за детето (тази година видях, че пак ги предлагат) и съм изключително доволна.
Този път няма да пропусна да купя от зехтина с подправки. Миналия път от много чудене го изпуснах, но този път няма да направя тази грешка  Crossing Arms
От седмицата на китайската кухня бях много доволна. дано пак да пуснат продуктите  Praynig

# 666
Някой има ли впечатления от мъжките ботуши, които са на промоция? Миналата година купихме ботуши за детето (тази година видях, че пак ги предлагат) и съм изключително доволна.
Този път няма да пропусна да купя от зехтина с подправки. Миналия път от много чудене го изпуснах, но този път няма да направя тази грешка  Crossing Arms
От седмицата на китайската кухня бях много доволна. дано пак да пуснат продуктите  Praynig

Кажи какво конкретно ти хареса, ако е останало нещо в нашият магазин да отскоча. Simple Smile

# 667
  • софия
Някоя от вас изпробвала ли е нещата от италианската седмица?
Аз харесах сосовете, но....не са никак евтини, а ако не ми хареса ще трябва да го слагам в разни манджи. Пък за това си имам обикновен доматен сос в къщи. ) при това домашен.

Лазанята. Многократно, въпреки моите въпреки полуфабрикатите. И сосовете арабиата и доматен.
За стафидите - изрично пише, че не са обработвани със сяра.  Peace Зверчето много ги уважава.

# 668
  • София
И аз в началото се зарадвах на лазанята, но забелязах, че е на постоянната си цена. Sad Ще чакам да я пуснат на промоция, за да си заредя фризера  Wink.

# 669
Този зехтин с подправките, може да си го приготвите и сами.
Аз цяло лято си го правя сама, босилек, гледам си го в саксия целогодишно, чесън, розмарин, микс от пипери и след седмица е готов.
Само дето до още 10-тина дни трябва да се изконсумира защото започва някакъв процес на ферментация.

# 670
А анцузите, за които питате, не са ли само големи номера  newsm78

# 671
Мисля че са само големи номера  Confused Много харесвам този синьозелен цвят. Стафиди не съм виждала преди, но ще се пробват. Готови сосове вече не купувам, защото имам лош опит с такива, донесе ми ги жив италианец, от Италия... в бурканчета с хиляда неща вътре, включително и нещо като кайма. Трябвало само да се затоплят. Голямо хвалене че са тути веро белло...ама  гадна работа бяха  Sick  Не знам, може тези да са добри,но не ми се занимава и не са много ефтини- по добре сама да направя сос

# 672
  • София
Големи номера са анцузите, да. Ето този синият (не знам какъв цвят е точно) в цял размер

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 11:05 от Geraldine

# 673
  • София
може ли ако някой си е купил вече анцуга XL (48/50) да даде размири  Praynigможе и на ЛС

Благодаря предварително  Hug

# 674
  • В тъмната гора.
може ли ако някой си е купил вече анцуга XL (48/50) да даде размири  Praynigможе и на ЛС

Благодаря предварително  Hug

Тъкмо си идвам от Лидла.
Тези анцузи, плюшените в черно и зелено, са за пълни и ниски жени. Пробвах долнището, късо ми е. А и материята не ми хареса. Горнището го разстлах и погледнах - късо и широко..възможно най-лошата комбинация.
Бутушите са хубави - от 42 до 45, зашити са много добре.

Общи условия

Активация на акаунт