Лидл ::18::

• 85 695
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Благодаря ти! И аз ще се запася Simple Smile

# 691
  • София
Искам да попитам ползвали ли сте този зехтин? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-CF03F804-9F47343B/lidl_bg/hs … l/index_19560.htm Видях го сега в брошурата. Цената му е повече от добра.
На нас не ни харесва, има неприятна миризма. Промоциите в Кауфланд за зехтин са в пъти по-добри.

# 692
За корите, които Лабрекс спомена, наистина става много хубава баница от тях, преди съм взимала такива от Карфур - на някаква фирма от Ихтиман са. Много им се зарадвах, когато ги видях и в Лидл, че Карфур ми е далечко - има-няма 100км.

# 693
  • гр.София
Да попитам за впечатления, ако някой си е купувал от термочорапите и стелките им - евентуално кой вид от стелките е по-удачен за по-дълго градско ходене.

# 694
Здравейте,

от промоцията си купих маскарпоне, смятам да спретна едно тирамису, много го обичаме вкъщи.  Heart Eyes

# 695
Искам да попитам ползвали ли сте този зехтин? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-CF03F804-9F47343B/lidl_bg/hs … l/index_19560.htm Видях го сега в брошурата. Цената му е повече от добра.

Да ние ползваме този зехтин, хубав е.

# 696
Някоя от вас изпробвала ли е нещата от италианската седмица?
Аз харесах сосовете, но....не са никак евтини, а ако не ми хареса ще трябва да го слагам в разни манджи. Пък за това си имам обикновен доматен сос в къщи. ) при това домашен.

Аз редовно си купувам от тези сосове-Болонезе и итал.доматен. Само така правя сос Болонезе за спагети, запържвам лук, кайма изсипвам соса и готово. Арабиата не ми харесва-много пипер има в него.
Сега ще пробвам белите.

# 697
Здравейте,

от промоцията си купих маскарпоне, смятам да спретна едно тирамису, много го обичаме вкъщи.  Heart Eyes

Мога ли да те помоля да погледнеш до кога им е срокът на годност?  Peace

# 698
  • София
14.11.2012

# 699
# 700

В Дружбенския са до 07.12
И някой да знае, дали в Младост, са останали случайно от дижонската горчица от френската седмица?

# 701
  • София
Здравейте,

Ще издадеш ли рецептата? Аз също си взех, но не съм го ползвала досега и не знам какво ще се получи точно на вкус.

# 702
С маскарпонето става и чудесен чийзкейк, всъщност последният път чийзкейка беше изяло с продукти на Лидъл и беше най-вкусният до сега  Peace Та сложих и от това маскарпоне тогава, следващият път ще го направя със същите продукти  Wink

# 703
  • София
treisy - дай рецептата за чийз кейка, моля, моля Simple Smile

# 704
  • софия
В брошурката за децата има интересни рецепти.

Общи условия

Активация на акаунт