Кой какви сериали гледа? - Тема 6

• 35 970
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • КиТ
О те тия от БТВ нали си пазят продуктите поразрови,днес чух,че Войо са го направили 7дена тест период,тоест безплатен та там може да го има! Peace

# 286
  • Fort Worth, TX
От тази вечер си прибавям и новия български сериал.

И аз така  Whistling
И аз съм в групата.Не виждам никой да гледа Елеметарно.Загледах го.Нов поглед в/у Шерлок Холмс.Доста заинтригуващо направен.

# 287
  • София
Аз го гледам Елементарно. На мен ми харесва, обичам Шерлок Холмс във всичките му вариации Laughing

# 288
  • Fort Worth, TX
Аз го гледам Елементарно. На мен ми харесва, обичам Шерлок Холмс във всичките му вариации Laughing
Много съм доволна от сериала.Допада ми актьора с неговия англ.акцент.

# 289
  • София
Аз харесвам повече британския с Къмбърбач, но и този гледам Peace

# 290
  • София
Шерлок? Американец? твърдо не! благодаря съм!

# 291
  • КиТ
Аз харесвам повече британския с Къмбърбач, но и този гледам Peace

И аз така,там е направен и пипнат от всякаде,но и Елементарно е добър  Wink Peace

# 292
  • София
Шерлок? Американец? твърдо не! благодаря съм!
Не е американец, мари. Само се е преместил в Америка hahaha

# 293
  • София
е, кой истински Шерлок би се преместил в тази пропита от модерност и алогична държава?

# 294
  • София
е, кой истински Шерлок би се преместил в тази пропита от модерност и алогична държава?
Бивш наркоман, лекуващ се и опитващ се да се скрие там може би Mr. Green

# 295
  • Fort Worth, TX
Ехе, ай сега много задълбахте.Сериала е готин, а и актьора е англичанин.Не се крие , а помага на полицията там.

# 296
  • София
Според мен нещо се е издънил в Англия, сигурно под влияние на наркотиците или пък нещо свързано с баща му, затова се е преместил. То си е един вид криене, в такъв смисъл го казвам, не че е в нелегалност

# 297
  • КиТ

Закопа ги хамерикнците обаче  Crazy Joy Joy Joy Joy така си е,нещо има гнило определено,за да иска да избяга от добрата стара Великобритания  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298
  • София
Креми, хич даже не съм почнала да дълбая Simple Smile

Британците! Британците! Британците!

# 299
Ване, успокой се, бре, Джони Лий си британец.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт