Есен вън дойде, на АПРИЛЧЕ зъб да донесе

• 35 928
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Мами, направих албум Априлчета 6-9 месеца и чакам да видя порасналите ви априлчета на снимка. Praynig Praynig Praynig

# 706
Благодаря ви момичета за отговорите. Ние сме от Бургас и тука при нас много духа, за съжаление, ако изпуснем момента по обяд да излезем, после вече  ме е страх да я извеждам.  За попарката ще изчакам, сега започнах  да въвеждам месо, та да не се натрупат много наведнъж. Как да вмъкна снимка?

# 707
 Party

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 10:39 от laguna

# 708
  • София
Качих на бързо две снимки, не са много нагласени но това имам на компа в момента Simple Smile
За излизането - Излизаме обикновенно веднъж към обяд, не го свърта вече ни в количка ни в кенгуру, иска да го пусна да вършее. Правим по една обиколка на нашето паркче и се прибираме да се приспиваме в къщи ( преди това му давам пюрето, че иначе е кисел)
За заместването- при мен е много особено, не мога да кажа че съм заместила точно, защото той суче когато си иска, има дни в които имам чувството че почти никакво мляко не е получил, а има и такива в които заедно с каши и пюрета суче дълго за приспиване.
Нашето педи каза сутрин да сме на кърма, защото тогава е повече (аз не страдам от дефицити) , но той си се насуква през ноща и сутрин няма голям интерес към млякото иска бисквитки, ако му направя някоя каша или въведа попара мисля че ще я хапва с удоволствие и не знам какво да правя.На обяд зеленчуково млечно/с жълтък, или местно, около половин бурканче. Следобяд към 4-5 каша лека нощ на хипп с кисело мляко ( много обича) една кафена чаша някъде. Даже някой път пропускаме ако е сукал добре и не ми се вижда гладен. Радвам се поне че когато съм на лекции(само петък вечер, и събота) хапва каквото му се даде, независимо по кое време, аз се връщам само на обяд да го кърмя, и после към 16 ч.

# 709
Ние излизаме всеки ден, че само така спи повече от час Simple Smile

Не съм заместила никое хранене, нямам и намерение. Вярвам, че до 1 г, детето има нужда от хранителните вещества в млякото, всичко останало е за да показвам вкусове и да установявам възможни алергии. За целта, първо се кърмим, после ядем каши и пр. Както споделих наскоро, движим се с костенурски темпове Simple Smile

За супичките и попарите, Духи е казала. Аз също ще изчакам с млечни и яйца. Алергично или не, моето дете явно има проблем с млечните, няма да рискувам.

# 710
И ние се отчетохме със снимка Sunglasses

Показваме си уменията на гърне Laughing

# 711
Ето ни и нас:
Скрит текст:

Нямам парола за албумчето, затова тук ги пускам. Лека вечер от нас и послушни бебоци  Peace

PS: Шапката е мое дело, за което благодаря на г-ца Димитрова!   bouquet

# 712
Да кажа и нашите мерки и теглилки:

На 8 месеца Гер е 8 700, 72 см.
Пробвала е всички подходящи зеленчуци и въведен глутен.
Не се изправя, само се търкаля.

Иска все някой да е около нея, а ако може компания от няколко човека най-добре.

# 713
Сега се върнахме от консултация. Резултата е 9300(+600гр.  Shocked) и 72см.(+2см.).
Ядем всичко и нищо не отказваме. Методи отдавна се изправи и вече дори се опитва да се пуска за секунди. Не иска да седи в ръце, единствено като го затормози някое зъбче. Много е самостоятелен и започна страшно много да разхвърля. Пестелив е на срички, мноого рядко да чуеш "ба", "да" и "та". "Мам" си е запазено за моментите, в които е ядосан или се разплаче. Много бръмчи с уста, не спира по цял ден. Единствения ни проблем е, че се захласва много. Преди 2 дни дори ми посиня в ръцете, но все пак си е овне.

# 714
Отчет и от нас - вчера станахме на 8 мес. - тежи 8500 гр. и е дълга 72 см.

Мъчат я зъби и с яденето е зор, иска да има тиква в пюрето, ако няма не го яде и така яде заек, пуешко и пиле с тиква Simple Smile
Захранена е с глутен, вчера дадох и малко банан и се обрина.  Close
Иначе от 2 седмици се захранвам с млечни и беше ок.
С кърменето пак зор - започна яко да ме хапе и понякога направо да ме дъвче с острите си резци и полудявам.  #Crazy Уж стискам зъби, но единия път извиках от болка и тя ката се застрои, много плака и после отказваше да суче. Иска ми се поне още месец да я кърмя, дано издържа.

Да се оплача голяма е пакостница - постоянно я влекат опасни неща - контакти, кабели, ръбове, видеото/уредбата, фурната... Няма ден, в който да не е паднала или от спалнята или от изправено положение като талпа назад. Брат й много падаше, но Ема го води с много вече.

Вече не иска да пълзи, иска само да седи права и ако може за мен да се държи и да мрънка.
Почти не се заиграва с играчки, признава само тези дето светят и пеят.

Това е от нас, аз не пиша много, но ви чета редовно. Hug

# 715
kristina86 и Цвета така се пуска за секнуди и седи много смешно - като мечка на 2 карака Laughing
И тя не иска в ръце хич и даже не ни дава да я целуваме вече и ни бута Shocked
Казва "ма" само когато се тръшка и това е Crossing Arms

Черпя, днес ставам на 28 Sunglasses :

# 716
  • София, Младост
Черпя, днес ставам на 28 Sunglasses :

Samm, Честито! Да си жива и здрава. Много щастие и късмет пожелавам  newsm59
Освен, че си ми адашка, сме и от една зодия  Hug

# 717
samm- пожелавам ти много здраве семейно щастие и успехи в вси ако твое начинание.

отчет от нас 9160 кг и 70 см
Моя мишок отказва трети ден да яде друго освен АМ
като му подам лъжичката затвариаси устенцето и се върти на страни,ако все пак успея да му дам нещо то веднага го изплюва,вече не знам какво да му правя
Иначе прави само бели и то съвсем съзнателно,защото когато го викна и му кажа " Джои не там " той напротив бърза да ме превари преди да го спра
иначе зъби нямаме,и не може да стои седнал хубаво,но за лазене и за ходене държейки се не мога
да го спра.

# 718
samm, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много усмивки и щастие  newsm59

# 719
Еееех, samm...... кога бях и аз на 28... чак ти завидях като прочетох  hahaha... пък ако кажеш, че и тортата ти си я спретнала... шест пъти се връщах да я гледам и после станах, та си хапнах едно мъфинче - то се не издържа... Остави майтапът - да си жива и здрава, много засмяна, от съпруга вечно желана... и да си родиш поне още 2 дечица  Hug Hug Hug

А по бебешките въпроси - днес се сефтосахме с падане  Sad - то не беше точно падане... чух го да пищи от другата стая и го намерих, че се е свлякъл между леглото и кошарата... по-рано тя го предпазваше, но вече няма да върши работа, защото явно човекът е заякнал и я отмества(тя е от тези сгъваемите)
Храненето ни е проблем цяла седмица вече, ама съм сигурна, че е заради зъбоникненето... много скоро ще имаме и два горни, освен двата долни
Каза първата си сричка - "да" (това ме кара да се надявам, че ще е по-сговорчив от батко му Wink)

Общи условия

Активация на акаунт