и като стане първо на мен да се похвалиш
Като малка хлебарка е - лази с чудесна скорост и доста бързо се изправя. Който ни следи във Фб, вероятно е видял някои от занимавките й
А все се надявах тази година да я кара по-лесно с болестите. Имат плувен басейн в градината и много ми се ще да я запиша, за да се кали малко.
Да, има го и това, но основната причина за болестите в началото е стресът на децата. Ники, например, не е имал хрема от две години (а и май е имал само веднъж), а е събиран с деца много, има брат, който му "носи" отвън микроби и т.н. Така че замислете се за този момент, когато дечицата ви боледуват. Аз също съм забелязала и по себе си, че когато съм под силен стрес, често ми пада рязко имунитета и се разболявам лесно.
), имаше и други, които се интересуват. Сега стартирах една група (много готина, с 4-ма татковци, много колоритни
), а на 4 ноември започвам нова, която ще се води в неделя, ще има възможност за анимация на дечицата. Ако някой се интересува, нека ми пише ЛС.
Да са живи и здрави!
Да, има го и това, но основната причина за болестите в началото е стресът на децата. Ники, например, не е имал хрема от две години (а и май е имал само веднъж), а е събиран с деца много, има брат, който му "носи" отвън микроби и т.н. Така че замислете се за този момент, когато дечицата ви боледуват. Аз също съм забелязала и по себе си, че когато съм под силен стрес, често ми пада рязко имунитета и се разболявам лесно.

Препоръчани теми