ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 945
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Много прегръдки, сила и кураж и от мен! Hug Hug
А най-честата причина за здравословните ни проблеми е вътрешното безпокойство, емоциите(по-скоро негативните) и стреса!
ell7, пожелавам бързо оздравяване и на твоето момиче!И да не заразява бебето. Praynig

# 526
Цвете, аз съм така.Не е точно болка, но е присвиване.Наричам го-притеснение като пред контролно и много ми се смеят.Понякога е даже без видима причина/т.е. контролно няма да правя, хахаха/От ученическите ми години е и така съмс е чувствала, сега, като голяма пак си имам притеснения от всякакъв род и типичното присвиване.
Ако е това де...
Следи детето все пак.И говорете много-да не се притеснява толкова.
Амбър, обмислете го сериозно, от една страна-те са двойка, партньори и ако единя се откаже-другия увисва.От друга...не знам...
Яна, на Габи и личи желанието в очите!

И...софиянки, погледнете Витоша..... Grinning

# 527
  • София
Цветенце   Hug

ell7 бързо оздравяване и на вас, относно имунизацията на малкото, знам от както Митко е бебе , имали болни вкъщи около детето не се правят имунизации  Peace , ама ти си знаеш най добре.

A m b e r мисля, че тази година няма никакви имунизации, ние понеже сме алергични и съм забранила по градината и училището да се бият каквито е и да било инжекции. Само при личната и преди това пием Зиртек. Така, че проучи за какво става дума в училището.

Леле голям студ навън излезнах да закарам Никол и замръзнах. Дано вятъра поспре до обяд.

# 528
Добро утро!

Беше ми много тегаво заради разговорът с родителите на другото дете. Мъжът ми каза, че били разумни хора, проверили случая и са му се извинили.
Казали са, че те ще вземат мерки, но трябва да има реакция на момента, а не ние на по 200 км да се чудим как да действаме - дали да успокояваме деца, или да палим колите и да ги прибираме.
Госпожата се оказала в небрано лозе, защото явно е очаквала да създаде конфликт между родителите и да излезе суха.

Благодаря ви за куража и съветите,които ми дадохте   bouquet Hug.

# 529
  • София
Цветенце  Hug Hug Hug

И аз следя урагана, семейството на единия ми брат живее в Джърси. Инфото беше до "Спря ни тока, но се държим"  Confused Сега чакаме новини, но снимките, които изтичат от агенциите са страшнички  Tired

# 530
  • София
Цветенце  Hug Hug Hug
И аз следя урагана, семейството на единия ми брат живее в Джърси. Инфото беше до "Спря ни тока, но се държим"  Confused Сега чакаме новини, но снимките, които изтичат от агенциите са страшнички  Tired
Разбирам те. Брат ми, снаха ми, двете ми племеннички и баща ми живеят в Манхатън.
Дано се размине бързо!
Цветенце, стиснати палчета и от нас.  Hug
Април 24, браво!!!

# 531
Цветенце,

Щом сте изследвалии  детето и физически е здраво, остава проблемът да е на нервна почва. Трябва да говориш много с него и да разбереш от  къде възниква този проблем. Стискам палци да се похвалиш с добър резултат!

Амбър, в деликатна ситуация си. А бащата на Марти не знаеше ли за вашия ангажимент?
Струва ми се, че за да сте в добри отношения трябва да го пратиш да играе. Важно е да се подкрепят партньорите. А не може ли бащата на Марти да вземе Светльо и послед ви го върне, а вие да си празнувате?

# 532
  • Русе
  Много апокалиптична картина. Иринка, свърза ли се с близките си. Нашите близки са в Детройт,но още нямаме връзка с тях.

Амбър, в деликатна ситуация си.

Скрит текст:
бащата на Марти знае за повода от един месец.Но за него имиджът и спортът са преди всичко. И той самият е вицесветовен шампион по самбо, и то само защото по онова време, не даваха да се бият руснаци в тази дисциплина. Той може и искаше да вземе детето в четвъртък, но аз няма да бъда спокойна и да карам празник, ако детето е далече.

# 533
  • София
Нашият третокласник всяка сутрин се оплаква от болки в стомаха...
Аз бях така като малка. Беше гастрит. Точно както го описваш - при притеснение се появява (дори и при бързане). А също и в момента, в който огладнея болките ставаха като все едно че те боли глава - не ти дават да мислиш.

Не си спомням как и кога се разминаха нещата. Но и до сега като се почувствам гладна имам един страх, че ще започне да ме боли стомаха.

Аз не си спомням самото изследване какво, но нашите отказаха да ми го повторят, защото е било неприятно. Така че по-добре се посъветвай с личната за някои съвсем елементарни нещица, които облекчават положението. Аз си спомням че в началото ми бяха тръснали някаква невъобразима диета и в детската градина си ядях само филии със сирене (от което бях хипердоволна) Но нищо не можех да ям почти. И никакви лакомства. Но по-лошото, че нямаше никакъв ефект от тази диета. Уж не ядеш, а като прегрешиш с нещо и веднага пак се повтарят болките. За да проядеш се захранваш като бебе.
Много по-ефикасно се оказа готвене без силни подправки и похапване на бисквитки или чаша мляко между яденетата. Чайчетата да са тематични и толкоз. А иначе да си яде всичко, само като си поръчва дюнер, да е без люто. Та дори и да не е гастрит, не пречи да опитате.

# 534
Амбър   bouquet,

ти си писала, ама кой да види  Embarassed? Не е честно от негова страна. Чист егоизъм. Но аз виждам 2 варианта, но и в двата няма да си съвсем доволна:
1. Пускаш Светльо и се тревожиш за него, но си запазвате добрите отношения.
2. Оставаш Светльо с вас и бащата малко се дразни, но пък другия път ще се съобрази.

Говори с Марти, ти си много убедителна и смятам, че той ще разбере в колко деликатна ситуация си. Все пак е голямо момче.

# 535
  • София
Амбърче, преодолей страха си и пусни детето, според мен. Ако той иска, разбира се.
След вчера не съм се свързвала с моите роднини.
Ето какво ми писа последно баща ми преди събитието:
Скрит текст:
Извършва се сериозна работа по посрещането на hurricane Sandy, градският транспорт е спрян,
Никой не е на работа, населението по крайбрежието се евакуира.
Ураганът ще приближи New York към 2 pm и ще премине към 2 am.
Скоростта на вятъра ще достигне 140 km/h, Вълните ще бъдат 3-4 Метра.
Все пак основното направление е на 200 километра от тук.
Предишният ураган Irene беше отслабнал тук до тропическа буря.
Hurricane са със женски имена, в Азия се наричат typhoon.
имаше една книга в България Тайфуни с нежни имена.
Ние сме на 200 km далеч, на 30 km от океана и на височината на 20-етажна сграда над Морското равнище.

# 536
  • София
Иринка, нашите са в Montclair. Иначе брат ми работи в Манхатън. Последно са писали преди около 7 часа. Може би нямат и мобилна връзка, щото гледам, че и една съученичка в Ню Йорк не пише. Съвсем в началото беше се отцепил клон от крушата пред къщата. После гледах, че има изкоренени дървета  Confused
Гадна работа... а тайфуните няма как да имат мъжки имена. Тоя даже е като нашия вкъщи Санди (Александра)  Joy

# 537
  • София
Иринка, нашите са в Montclair. Иначе брат ми работи в Манхатън. Последно са писали преди около 7 часа. Може би нямат и мобилна връзка, щото гледам, че и една съученичка в Ню Йорк не пише. Съвсем в началото беше се отцепил клон от крушата пред къщата. После гледах, че има изкоренени дървета  Confused
Гадна работа... а тайфуните няма как да имат мъжки имена. Тоя даже е като нашия вкъщи Санди (Александра)  Joy
Всичко ще е наред!
А на предишния видя ли му името?  hahaha

# 538
  • София
Иринка, видях... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Още никой не пише, явно няма ток, мобилни и пр. Пак добре, че не е вече нощ, че на тъмно е по-гадно  Confused

Скрит текст:
Не знам дали съм споменавала, но свекърва ми се казва Буря  Sunglasses Шегувам се, че доста се е поразвихрила напоследък  Laughing

# 539
*Цветенце*, бих ти препоръчала да опиташ с есенции на Бах. Много помагат при такива емоционални проблеми. Виж тук във форума имаме тема, в която има доста специалисти.

Отдавна не съм писала. Гледам за пубертета си говорите... Освен, че вече емоционално влиза, но и физически виждам вече промени, но все още е много голям проблема с ревността към сестра й Tired

Общи условия

Активация на акаунт