ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 960
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Хахаха... с този пубертет.... ще видим ние....
Според треньора на Иво по плуване, той вече е в пубертета. Да не съм се тревожела, при мъжете траело доста години. Миг след отминаването на пубертета, влизали в критическата...
Започвам да се упражнявам да дишам дълбоко.  Laughing

# 511
  • София
Ееее, Вивка, щом и при момчетиите вече започва, значи работата е съвсем сериозна. Аз умишено писах за девойките, щото нали уж такова... по-рано при тях  Rolling Eyes

# 512
Ваче, ако ще се успокоиш и при нас е така -с острото отговаряне Mr. Green Rolling Eyes ooooh!.Аз нямам спомени на колко съм отговаряла на майка ми ама не беше на 9 определено Crazy

# 513
Доживях и забележка в бележника собственоръчно написана от ученика да видя! Нередовен съм по фвс  Joy Не е имал гуменки, явно е казала от днес да се носят... Тя не я е подписала.
Отговарянето е факт и при нас. Просто ей така - да отговори - иначе все още засега продължава да се подчинява и да прави каквото съм казала, но да си измрънка... Rolling Eyes

# 514
Здравейте!!
Снощи се прибрахме благополучно от тридневното ни турне във Велико Търново.
Габи с нейната група дечица спечелиха две първи места и едно второ място дуета в който участваше не можа да се класира в шестицата и тя беше много разочарована.
Иначе си изкарахме страхотно имахме късмета да видим шоуто "Звук и светлина " на Царевец просто е невероято и се срешнахме  Tsv и нейните прекрасни момичета итрите дами са невероятни красавици.
Очакваме следващото предизвикателство фестивала тук в Димитровград на 10 и 11 ноември.
Малко снимчици https://www.facebook.com/media/set/?set=a.114942365188859.18734. … ype=3&theater
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.114942365188859.18734. … ype=3&theater
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.114942365188859.18734. … ype=3&theater

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 17:02 от yanakr

# 515
  • София
Ваче, ако ще се успокоиш и при нас е така -с острото отговаряне Mr. Green Rolling Eyes ooooh!.Аз нямам спомени на колко съм отговаряла на майка ми ама не беше на 9 определено Crazy

Абе аз колкото и да ми се искаше се въздържах, а като го правех беше в доста по-късна възраст. Тя сега се блещи за щяло и нещяло  Wink

# 516

Абе аз колкото и да ми се искаше се въздържах, а като го правех беше в доста по-късна възраст. Тя сега се блещи за щяло и нещяло  Wink
Мммммм да явно е модерно вече .А сега се замислих ,че малкотото ти детенце може и по-рано да го хване -това в кръга на майтапа.
Моето момиче е много болно -от тази вечер е на АБ.За пореден път го удря в ушите ,а там без Аб не минава  Cry.Много ме е страх и бебето да не се зарази ,че не може да пие още нищо.А в сряда е и на имунизация .
Оплаках се отивам да наобикалям децата .Пожелавам ви лека нощ!

# 517
  • София
ell7, как по-рано бре! Ако е така от сега да се сдобивам с виза "за където и да е" Crazy Crazy Crazy
Да се оправя сладуранката. Щом трябва АБ по-добре, че отитите са неприятна работа и трябва да се лекуват качествено и докрай. Малкото е с пневмококова ваксина та не се притеснявай за него  Wink

Яна, браво на дечицата! Прекрасни са! Hug

# 518
  • София
Яна, прави ми впечатление, че Габи винаги е усмихната. Много лъчезарно дете.
Днес имахме родителска среща. Показаха ни входящите нива. От другия понеделник почнат работата по първия от проектите Успех - Предприемачество.  Mr. Green Като начало ще ги заведат в Бизнес Парка в Младост и ще използват случая за автобусна разходка из София.
Скрит текст:
Забележителности по маршрута

•                     Храм паметник „Александър Невски”
•                     Площад Народно събрание
•                     Народно събрание
•                     Паметника на Цар Освободител;
•                     БАН – Българска Академия на науките
•                     Руската църква
•                     Двореца на царя – Национална художествена галерия;
•                     Площад „Княз Александър Батенберг”
•                     БНБ – Българска Народна Банка
•                     Археологически музей
•                     Президентство
•                     Министерски съвет
•                     Църквата „Света Петка”
•                     Паметника на София; площад „Света Неделя”
•                     Църквата „Света Неделя”
•                     Министерство на земеделието
•                     Руски паметник
•                     Институт „Пирогов”
•                     НДК – Национален Дворец на Културата
•                     Хотел „Хилтън”
•                     Национален музей „Земята и хората”
•                     Национален стадион „Васил Левски”
•                     Орлов мост
•                     Паметника на Съветската армия
•                     Софийски университет „Св. Климент Охридски”
•                     Национална библиотека „Св. Св. Кирил и Методий”
•                     Паметника на Васил Левски
•                     Национална художествена академия
Много ми е криво да работя до тъмно, ей.  Sad Tired

# 519
  • Русе
 ell7, не може ли да отложите имунизацията. Винаги се стряскам от имунизации и от неангажираността на лекар със състоянието на детето преди имунизация.  Sad  Тази година,предстои ли имунизация на наборите   Светослав ми предаде,че щели да им бият инжекции. newsm78 Никак не см съгласна да влезе някой в училището и да бие каквото и да е на детето.

Поздравления за артистичната и чаровна Габи.   bouquet Да танцува и позира винаги в настроение.

Иринка, да споделиш за Предприемачеството. Нещо иновативно може да научим. Нашата тема тази година ще бъде История, но не знам Светослав дали ще може да се включи заради тренировките.

# 520

Не знам за вашите девойки, ама моята влиза в пубертета и ми се струва доста страшно. Наясно съм, че е неизбежно и вместо да се държа неадекватно ще трябва да се пренастроя аз.. Tired Станала е една вяла и незаинтересована. И изведнъж като й кажеш нещо отговаря остро. Ужас... Confused
Същите симптоми са и при нас, много разсеяна... като прибавим и стоене 15 минути пред огледалото, прави си една много странна прическа с голямо старание  Crazy. Имам чувството, че ако не и кажа -"научи си" ,може и да забрави. Ако не и кажа - "облечи се"  ,може и да не се облече.

Амбър, загледах се в часа ти на писане... Grinning
Не стига ,че се събудих и аз в 4, навън гаднярско време-вятър и дъжд, гледах по СNN за урагана "Санди" директно.На всичкото отгоре и чета една книга за календара на маите, в която са описани разни...действителности всъщност...Не ми започва по най-приятния начин деня. Не обичам есен и зима.

Хубав ден , момичета!

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 06:29 от pepa georgieva

# 521
Добро утро.
Аз не съм писала отдавна, но ви чета редовно. Браво на всички дечица с успехи в една или друга област. Всички болни да се оправят бързо.
Моля ви за съвет, защото вече ми е много трудно. Нашият третокласник всяка сутрин се оплаква от болки в стомаха /веднъж го оставях от училище затова и веднъж го взимах оттам/. Ходи почти всеки ден при мед.сестрата, която го наблюдава, но след това му минава стомаха. Когато си е вкъщи въобще не се и сеща за стомах. Мислех отначало, че се прави, но сега съм по-склонна да мисля, че това е от притеснение /тази година е в ново училище, госпожата им е доста строга и т.н./, моля ви ако някой е минал през това нещо да пише някакъв начин за справяне със ситуацията  Confused. Благодаря ви.

# 522
  • Русе
 Цветенце, стомахът си е проблемна зона и е хубаво да се направи кнсултация със специалист. Иначе аз,докато станах студентка се оплаквах редовно от стомашни болки.Бях доста стресирано и чувствително дете. Някои бяха много остри и внезапни, други траеха по няколко дни. След това всичко отшумя и до днес освен месечно циклични и вирусни не съм имала.

Светослав си откри вчера един дъълъг косъм на брадичката и много се развълнува. Чудеше се ако му порасне брада как ще я оформя. Спря се на стил - плитчици. Grinning За отговарянето си отговоря и то доста аргументирано, но за сега не е успял да ме надприказва, въпреки че съм на косъм. Mr. Green

Амбър, загледах се в часа ти на писане... Grinning

Не можах да гледам за урагана,защото Светослав спи при мен.А с маите много да внимаваш. те и приживе не са били стока.Преди десетина години,още преди да се тиражира Краят на света,бях чела една книга за маите от някакъв езотеричен изследовател. Той доста смели изводи беше докарал, но не спомена за края на света,въпреки че доста беше наблегнал на календара.
   А мене ме мъчат едни съмнения и цяла седмица се мятам. Бащата на партньора на Светослав организира децата да играят на тържество в Севлиево. Времето - много неподходящо от към сезон, а  и имаме повод - нашият тати има важен юбилей и са канени пай-близките ни приятели и роднините от София - около 30 човека. Купоните при нас са сериозни.А Светослав трябва да пътува и играе на другия ден.Хич не ми се ще да го пускам, за да го видят "братовчедите" и роднините в Севлиево. Не се тревожа никак за амбициозния татко, но пък Марти е много интровертен и затворен и не знам колко ще преживее отказа на партньора.  При тях връзката е много сериозна и критична. Вчера гледах няколко деца, в категорията  11-16  години,които са играли на последното Световно. Светослав играе по-добре и има по-сложни елементи, но е важно да е уверен в основата си.

# 523
A m b e r правихме му операция преди 3 седмици, но на крачето, та в тази връзка му пускаха всякакви изследвания и всичко е ок. При него е само сутрин, като стане и тръгне за училище, ето сега дори не ми звънна това междучасие, значи всичко е ок /той ми е забранил да го търся  Crazy/, когато си е вкъщи не се и сеща, че го боли стомах, затова си мисля, че е от притеснение. Не искам вече да го травмирам с болници и прегледи, защото ме е страх, че и аз съм допринесла за това му състояние със паниката постоянно, че му има нещо  Cry. Наскоро приятелят му си беше тръгнал от училище, защото го боли стомах. Ох съжалявам за натоварващият пост, но ми е много тежко, много. Допълнително днес чакам окончателните резултати от изследването от операцията, та и това ми идва в повече. Моля ви за едни стиснати палчета  Praynig

# 524
  • Русе
 *Цветенце*  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт