ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 953
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе

Април, надявам се да не стигате до смяна на училището и всичко да се изясни с разговорите. Щом сте взели въпроса под внимание и търсите контакт с другата страна мисля,че ситуацията ще намери решение и детето ще се успокои и ще бъде по уверено.

Mrs. L , вече ще глобявам. Кръжиш наоколо и си траеш.  Crossing Arms  Направо заслужаваш след половин час да си пред ВТУ и да поръчваш кафетата.
   Докато репетираха, магът го закача доста, показва му фокуси и му предложи да си носи главата в ръка, докато Светльо прави стойка на една ръка. Та сега два дена си скубим косми от главата,движим разни кърпички и вадим оттук оттам монети. Иначе отказа на Астор да става магьосник за моя радост.Не съм във възторг от вариететните и панаиржийските му изяви, но това е положението. В страната,нямат конкуренция, за навън - няма пари.

# 496

Mrs. L , вече ще глобявам. Кръжиш наоколо и си траеш.  Crossing Arms  Направо заслужаваш след половин час да си пред ВТУ и да поръчваш кафетата.

Ха, не си казала бе Амбърче  Mr. Green

Ама не е нарочно. Този път бях твърдо решена да се обадя /още повече ти писа тук, че детето ще участва/, ама ви изгубих по трасето след участието на Светльо.

# 497
  • Русе
Ние бяхме в синия салон и кръжахме напред назад. Децата излязоха гладни и докато ги нагушим гледахме представлението на видео стената. После отидоха да гледат до сцената, но те са дребосъчета и не се забелязват много.
 В този ред на мисли, една Русенска наборна среща може да си направим,  че аз само с Ели се познавам. Един съботен сутрешен боулинг например.

Мама Цоцоланка предложи за София и ако не успеете да се организирате тази година, май месец ще дойдем ние за Световната купа по акробатика.

# 498
  • Sofia
Здравейте майчета, не мога да сколасам да ви "видя" от началото на учебната година, ама гледам и вие сте понамалили темпото разгеле Grinning
Третия клас направо не ми се коментира!
Преместихме се да живеем на майната си, в Надежда 6, да ме прощават новите съкварталци Mr. Green, та искам да ви попитам знаете ли къде наоколо наборът може да плува или ходи на друг спорт, респ. английски - курсове или учители, някакви интересни клубове.
Да се оплача, техният басейн го ремонтират от лятото и щеше да е на 1 септ., после 1 октомври, то стана зима и имам чувството, че още и една плочка не са сменили, а и май ми е по-удобно да е около местообитанието, отколкото ок. училището, че има големи паузи между даскалото и др. мероприятия.
Търсим си и хелуинско парти, нещо не поподам на инфо. По традиция ходим в Коколандия, но сега, заради Палечка искам да е на закрито.

сега ще ви пропрочета, за да се изкажа компетентно и аз по вашите въпроси Grinning

# 499
  • София
Аз сега разбирам за трите учебни дни. Embarassed Досещам се  на 01.11 защо  няма да се учи, но 02.11 ще се "отучва" ли?  newsm78

Няма.
Виж тук: http://www.minedu.government.bg/left_menu/vacations/
01.11.2012 г. – 04.11.2012 г. вкл. - есенна ваканция
 newsm44

# 500
  • с/у ОколоМръсТното

Преместихме се да живеем на майната си, в Надежда 6, да ме прощават новите съкварталци Mr. Green,

нали го знаеш този лаф:
И на майната си съм бил, и на г*за на географията съм бил, но най-хубаво си е в Обеля 2, респ. Връбница 2  Laughing

Честито ти новодомство   bouquet
И пиши по-често, липсваш  Hug

# 501
  • София
Аууу, Елси комши, що не свиркаш, че си дошла У наше село  Mr. Green
Пиши на лични къде си по 6 част , ние сме в 2-ра.

Моя синковец е с ново 20 от петък, ако не си ОБЛЕЧЕ помагалата , ще му намаля госпожата с една единица оценката  newsm78 , не го разбирам това , вече се чудя аз ли нещо не съм в ред. При положение, че са си наши помагалата платила съм ги половината , Митко си ги пази за ..... да ги обличам.

Тази година си остава в класа, не успях да издрапам д аго преместя, надявам се от есента да сме в другото училище, но да не си мислите, че "съблечените" помагала са проблема  Mr. Green

# 502
Няма.
Виж тук: http://www.minedu.government.bg/left_menu/vacations/
01.11.2012 г. – 04.11.2012 г. вкл. - есенна ваканция
 newsm44
Чудесна новина!
(аз съм била в заблуда, извинете) Blush

# 503
Момичета, гледам за Обеля си говорите ..  Mr. Green  може ли да препоръчате там училище?

# 504
Бррррр, ама голям студ днес  cold

В този ред на мисли, една Русенска наборна среща може да си направим,  че аз само с Ели се познавам. Един съботен сутрешен боулинг например.

Може, може. Нека и Чиби се появи и може да спретнем нещо.

# 505
  • Sofia
Кимболинка, и аз не знам точно къде съм 64 и някой си блок, до метростанция Бели Дунав, Северния парк и Била-та, а вие сте ми наблизо по Ломско Grinning Къде ходи Митко из кварртала? Може да се видим с наборите. И аз се замислям да местя Ники, мога евентуално в прословутото 18-то или да се боря за СМГ от 4-ти. Засега нямам други идеи. Частните са ми в повече.

И частен учител по английски си търся в квартала. Давайте идеи!

Е, толко ли няма никой да хелуинтства някъде?

Шани, на чужд г`` и сто тояги са малко Mr. Green Не ме питай колко ми е приятна дестинацията до Дружба или Младост, напр.

Тедка, що ти е училище в Обеля, вярно, че и там, пардон тук Mr. Green хора живеят, ама  Crazy

# 506
elsi, може и за училище в Надежда да ми давате мнения  Laughing И за двата квартала се интересувам.  Някак ми омръзна Люлин и ми се иска да идем в друг край на София.

# 507
  • София
Тедка, що ти е училище в Обеля, вярно, че и там, пардон тук Mr. Green хора живеят, ама  Crazy

Да не се повтарям  Mr. Green

Елси , после ще ти пиша лични , ние сме на предната Метро станция  Peace

Тедка ти пък , защо ти е в Обеля, да не идваш и ти насам  Heart Eyes

# 508
Косьо плуваше в спортното училище в Свобода, което си е на крачка от Надежда. Peace Училището е на гърба на стадион Локомотив.

# 509
  • София
Elsi, честито новодомсто! Hug Макар да не познавам Надежда ще кажа, че сте ми почти комшии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За наборката какво да ви кажа... математика и английски, английски и математика и пак математика и английски... Tired Чат-пат Човек и общество учи с баща си, защото на мен тази част на историята ми е особено противна, не я знам и бррррр  Sick

Не знам за вашите девойки, ама моята влиза в пубертета и ми се струва доста страшно. Наясно съм, че е неизбежно и вместо да се държа неадекватно ще трябва да се пренастроя аз.. Tired Станала е една вяла и незаинтересована. И изведнъж като й кажеш нещо отговаря остро. Ужас... Confused

Общи условия

Активация на акаунт