ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 961
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Теди, качих две снимки в фейса. Нямам достъп до основния компютър за да кача повече. Simple Smile Дано успеете да направите питника.

# 481
Мамче, честито!  bouquet
Април, имаме сходна ситуация на зеленото-единственото зелено, което са имали.Тогава и моето дете бе вкарано в интрига и спрегнато за виновник за интригата без да осъзнае.Учител не се бе намесил, самите деца не са се жалвали и учител не бе разбрал.Аз научих от майка на нароченото за жертва на интригата дете и майката реши да вкарва правосъдие кой крив-кой прав само по думите на нейното дете. Rolling EyesОт тогава моята наборка не ще да чуе за онова дете, а бяха най-добри приятелки.Не се държи грубо с нея, напротив, мила и добра е,говоряят си, просто не я иска в обкръжението си.Ще се справите, говори с детето много. Hug

# 482
Благодаря за разбирането, съчувствието и съветите момичета!

Мног сте ми полезни.

Аз много говоря с детето си, а все си мисля, че може и още. Днес говорих с майка на наш съученик, която е в пълно неведение за повечето неща, които се случват.

Помолих я да не отвръща на провокации, но ако има открита агресия към нея да не си мълчи. За сега ще се опитам да й насоча вниманието извън училище.

# 483
  • София
Вивче, бързо да оздравява Ивчо!
Елл, дано не се разболее детенце.
Април 24, хич и не бих си замълчала! Каквото щат да си мислят. Не стига, че ги държат до никое време /и при нас е било така и детето още не се е съвзело, хем спа след обяд!/, ами много мило да разстрои едно малко дете в 22,30! Горкичкото.  Sad
Мамче, мила, да си жива и здрава, много обичана и щастлива и да се сбъднат мечтите ти! Hug

# 484
Благодаря Ви!Вие, момичетата, както и хората, които обичам са край мен по един или друг начин, и това ме прави щастлива.  Hug
Днес празникът ми беше специален и хубав.  Simple Smile
Виви, бързо оздравяване на Иво и от мен! Praynig
Спокойна нощ, момичета!
Утре имаме 1 час бонус. Party

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 08:34 от Mam4е

# 485
Април, правино решение.Когато се разигра случката при нас, беше в 1 клас, детето се съсредоточи в тренировките и сякаш отпуши там, махаше напрежението, водата сякаш измиваше от нея всичко и се чувстваше преродена.
Маката, въпреки, че не е излизала даже два дена, задълбава с кашлицата, вместо да отшумява.Беше започнала да отхрачва и беше намаляло кашлянето, вчера наопаки/не е спряла и по-трудно отхрачва.Освен, че не е болна и аз не съм притеснсна в този смисъл, обаче това и спира живота бе!!!!!Нито мога да я държа месеци вкъщи, нито мога да я пусна, защото с кашлицата притеснява другите. ooooh!Планирали сме почивка за ваканцията...дано супеем да отидем въобще, че наборката има нужда и тя, определено.

# 486
  • София
Благодаря ви, момичета!  Hug Иво вече е добре. Снощи, след като качи над 39, му дадох панадол, продължи да спи и по някое време се събуди - беше свалил и температурата, и главата му мина, и апетитът му се върна.  Simple Smile Откакто е на хомеопатично лечение, боледува леко и набързо. Слава Богу!

Днес учим по Човека и обществото. Много, много, много.... ама много..... съм възмутена от начина, по който е написан нашият учебник - на издателство Булвест 2000. Материалът е представен безумно. Във всяко изречение почти има нова за Иво дума. Някой може да каже, че детето ми е с беден речник и може и да е прав, но той чете много и със сигурност има много деца, чийто речник е още по-беден даже.... Те как се оправят - идея нямам... Едно, че трябва да му превеждам изреченията по начин, че да ги разбере.... Друго, че връзка между две съседни изречения почти няма.  Twisted Evil На Иво това му е най-омразният предмет. На мен също.  Crossing Arms

# 487
  • sofia
Днес учим по Човека и обществото. Много, много, много.... ама много..... съм възмутена от начина, по който е написан нашият учебник - на издателство Булвест 2000. Материалът е представен безумно. Във всяко изречение почти има нова за Иво дума. Някой може да каже, че детето ми е с беден речник и може и да е прав, но той чете много и със сигурност има много деца, чийто речник е още по-беден даже.... Те как се оправят - идея нямам... Едно, че трябва да му превеждам изреченията по начин, че да ги разбере.... Друго, че връзка между две съседни изречения почти няма.   На Иво това му е най-омразният предмет. На мен също. 

И при нас е така. Tired

# 488
  • Русе
  Mam4e, на патерици,да си жива и здрава и хубавото да става винаги реалност. Hug

За ЧО бях визмутена още, когато видях учебника. Уроците ги гледам само за да видя темата и информацията. Синтезирам му го в хяколко смислени изречения и хич не се хабем да четем. Няма начин да схване разликите между Иван Рилски и поп Богомил, ако си остане сам с учебника.
Като ми остане малко време, може да пиша за Астор ои Светослав и вариететните ни изяви.

# 489
По "Човек и общество" се опитвам да го обяснявам с мои думи урока, за да разбере нещо.
Но наистина са много странно написани уроците. И моето дете постоянно пита за неразбираеми думи. То за някои аз не съм убедена какво е точно, добре че е нета за справки.

Лека и успешна седмица! Тя ще е такава с тези три учебни дни. newsm44

# 490
Привет и успешна седмица!

Първият разговор е проведен. Госпожата е уведомена от мъжа ми, че не е съгласен нито с обидите на съученичката, нито с реакцията й като педагожка. Предложила му е среща с другите родители. Не им завиждам  Twisted Evil. Мъжът ми се е амбицирал.

Ще разпитвам детето всеки ден, за да установя отношение. Ако се прояви открито...ще действам. Няма да пропадне света, ако сменим училището.

# 491
  • с/у ОколоМръсТното
Като ми остане малко време, може да пиша за Астор ои Светослав и вариететните ни изяви.

чакаааам с нетърпение Simple Smile

Мам4е, честито и много поводи за радост да ти предстоят   bouquet

И от мен успешни 3 учебни дни  Hug

# 492
  • Варна
Аз сега разбирам за трите учебни дни. Embarassed Досещам се  на 01.11 защо  няма да се учи, но 02.11 ще се "отучва" ли?  newsm78

# 493
Здравейте!
Смятам, че 02.11 ще се отучва(но не зная кога), защото все пак не е официален почивен ден, а го сливат с останалите, за да не се получи разпокъсване.
Април24, добра новина!Чакаме още добри. Simple Smile
Шани, Амбърче, благодаря ви! Hug
Успешна 3-дневна седмица на наборите!  bouquet

# 494
Добро утро, момичета  Hug

През почивните дни  и Волен учи по ЧО - мъъъъкаааа Confused Confused В сряда ще имат контролно.
След като изучиха географията сега ще започнат да борят историята  Mr. Green

Ама и аз съм много застреляна   doh аз ходих с детето на обезглавяването на Астор и Светльо на Амбър видях, даже бях решила да се обадя вече този път, но не било писано... такъв хаос беше в ресторанта, че едва намирах с поглед собственото си дете.
Но Светльо и партньорът му са чудесни  Heart Eyes

Хексе, няма да се отучва - това т.нар. есенна ваканция  Wink

Общи условия

Активация на акаунт