ТРЕТИ клас - първи срок - 2

• 47 874
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Трудничко им е по тези ЧП и ЧО.  Rolling Eyes
Там Сашо е с щарени оценки - от 4 до 6 + забележка, че е неподготвен по ЧО при положение, че уж беше си научил.  ooooh! Той по всички предмети , без математиката, ги е нашарил подобни оценки. Само по математика има преобладаващо шестици.  Laughing

# 571
Габи пишат думите по английски по два реда .За мен това не е достатъчно и в къщи ги пишем още на три реда като първо и диктувам думата по букви ,защото беше много зле с азбуката.За мен английския и куца и не го знае но госпожата и е писала вече две шестици не знам по какъв критерии.Това зубрене на думете без транскрипция не ми се нрави .По ЧО и ЧП и беше трудно в началото но вече се сравя добре .За уроците по ЧО и намирам някое филмче да го гледа и сега и е много интересно.Посещението на Търново ни беше супер интересно оказа се и полезно урока го запомни с лекота.Оценките са ни шестици и една две петици.
Днес ходиха маскирани на училище и са имали посещение на една детска градина да "плашат" децата.Габи беше щастлива най -вече от това ,че са пропуснали три учебни часа .
Ваканция ура !!!!

# 572
  • Sofia
 Хубава ваканция на всички наборчета пожелавам. Да са здрави и дано е хубаво времето да се наиграят  Hug.
 На всички , които утре ще се "потят" над Черноризеца - успех   bouquet.

# 573
На всички , които утре ще се "потят" над Черноризеца - успех     bouquet.
Успех и от нас! thumbsup
Дани вече е на село, и ваканцията тече с пълна сила.
Лека вечер, хелоуинчета!(Иринка, вица е супер) Laughing

# 574
Момичета, минавам само да ви пожелая хубава ваканция! Да си починат и деца, и майки! Heart Eyes

Успех на всички деца, които имат изпити!

# 575
  • София
Весела вакнция на наборите и успех на Храбрите утре  Wink!!

# 576
  • Русе
   Изкарахме чудесен празник Хелоуин. Уважаваме всички поводи в които има заряд. От една седмица ме тресат тревоги,не мога да спя и ми  е нервно, но намерихме повод да се повеселим. Светослав искаше забавление, но му казах,че съм изтощена и той е главния организатор. Та той покани гостите,поръча на баща си кремвиршите,направи половината мумии. Направихме куп лаковства по темата за отрицателно време,малко преди да дойдат гостите.Забавлява ни с фокуси и вечерта премина чудесно. Който не празнува, много губи. Казвам го от позицията на умиращ сутринта.

Успех на математиците днес.  Да пратите задачите.

# 577
Честит празник!

Амбърче, каквито и да са тревогите ти желая всичко да се нареди добре! Hug

# 578
  • София
Привет от едни недоволни от представянето на ЧХ.
14- верни
4 - грешни
2 - непопълнени
Очакван резултат /ако е пренасял вярно, при това/ - 104 гочки
Рапорт даден.

# 579
Привет от едни недоволни от представянето на ЧХ.
14- верни
4 - грешни
2 - непопълнени
Очакван резултат /ако е пренасял вярно, при това/ - 104 гочки
Рапорт даден.

Ние сме подобни с 5 грешни и 2 непопълнени

# 580
  • София
Честит празник! Hug

И аз отчитам
9 верни
7 грешни
4 непопълнени

Очаквам 75 точки

В тия 7 грешни грешките са тъпи, а непопълени са задачи от типа на тази с часовника  Twisted Evil, моливите дето се вадели, Ч, което си е чисто судоку, само дето тя изобщо не е схванала, че е судоку  Crazy Аз съм доволна от детето. По 16 задачи е писала и дори спори с мен за верния отговор  Wink Абе напредък от миналата година има и то голям  Wink

# 581
Честит празник!

10 - верни
5 - грешни
5 - непопълнени.

Чакам 85 точки, ако е преписала верно. Яд ме е за 2-3 задачи, които не е обмислила. Ноз драве да е. Този път не сме се готвили.

# 582
  • Sofia
 Привет, ето отчет и от мен:
 13 верни
 5 сгрешени
 2 непопълнени.
 По предварителни сметки - 97 точки. Не съм особено доволна , но за почти без упражнения е добре.
 Поздравления за всички дечица , както писах - важно е участието  Laughing.

# 583
  • София
Честит празник! Hug

И аз отчитам
9 верни
7 грешни
4 непопълнени

Очаквам 75 точки

В тия 7 грешни грешките са тъпи, а непопълени са задачи от типа на тази с часовника  Twisted Evil, моливите дето се вадели, Ч, което си е чисто судоку, само дето тя изобщо не е схванала, че е судоку  Crazy Аз съм доволна от детето. По 16 задачи е писала и дори спори с мен за верния отговор  Wink Абе напредък от миналата година има и то голям  Wink
Но миналата година, макс. беше 105, а сега е 140...

# 584
  • София
Иринка, абе то е и до моментно състояние. Какво е сгрешил? На мен тия точки дето са за непопълнени задачи ми идват малко в повече Wink Примерно някой със 7 верни задачи и 13 непопълени ще получи повече от Саша, която е решила 9 и 7 са с грешен отговор, който би могъл да бъде чисто технически.
Вярно, че така децата не играят тото, ама все пак... но както и да е, това предварително ми е било известно. Аз затова съм доволна, защото миналата година от 15 задачи имаше 8 решени вярно, може би 1-2 грешни и 5 непипнати. Сега е решавала доста повече и грешките наистина са такива, че могат да се изчистят. Аз нямах много време да се занимавам с матматика, защото знаете... английският виси като Дамоклев меч над нея и мен  Twisted Evil

в интерес на истината тази година за 3-4 клас задачите не бяха трудни. Мен за затрудни тази за отбора Орел  Wink

Общи условия

Активация на акаунт