Звездни компромати-152

• 74 782
  • 725
  •   2
Отговори
# 315
  • На земята, която е всъщност звезда.
Джак Озбърн /тук с бебето и сестра си/ се оженил в неделя на Хаваи:

# 316
Какво стана с болестта на този човек? Скоро нищо не съм чела за него. По принцип има ли лек за МС?

# 317
Какво стана с болестта на този човек? Скоро нищо не съм чела за него. По принцип има ли лек за МС?

Все още не. Поддържаща терапия . Но знам от познати, че болестта протича много индивидуално, някои хора живеят десетилетия сравнително добре, други се обездвижват по- бързо. Преди се е умирало доста по- бързо. Всички болни разчитат на напредъка на медицината. Разбира се, ако си богат, можеш да си позволиш по- качествена терапия.  Sad

# 318
Митю пищова като жури на поредният измислен конкурс за красота..

# 319
Митю пищова като жури на поредният измислен конкурс за красота..

Joy

# 320
# 321
# 322

Все още не. Поддържаща терапия . Но знам от познати, че болестта протича много индивидуално, някои хора живеят десетилетия сравнително добре, други се обездвижват по- бързо. Преди се е умирало доста по- бързо. Всички болни разчитат на напредъка на медицината. Разбира се, ако си богат, можеш да си позволиш по- качествена терапия.  Sad

Няма значение колко пари имаш , когато имаш МС , поддържащата терапия в цял свят е само една . Аз имам финансова възможност , но какво от това все още съм си болна , но да при всеки е индивидуално аз все още съм на крака . Simple Smile

# 323
  • София
Shocked та тя няма коса до половината на скалпа си...
Ей я и тука на опашка и тука и тука, май има повече от "бебешките косички" и затова може да изглежда така плешива Rolling Eyes.

Том Хенкс

Салма  Хайек  на премиерата  на "Here Comes The Boom" в Ню Йорк

Дженифър  Лопес

Деми  Ловато - руса

Една фотосесия на Крис Хемсуърт за "Престиж"

Гага-та

Кристина  Агилера- грух..тук още

Никол  Кидман като Грейс Кели

Мат  Бомър  с децата

Брат  Пит  с впечатляваща  фотосесия

Деми Ловато и тя във фотосесия

Скарлет Йохансон  като Джанет Лий

# 324
Някой има ли идея това горнище с голямата качулка каква марка е и от къде да намеря такова
http://vbox7.com/play:b6411fb791

# 325
Ето още две снимки от същата сесия на Брад Пит за Interview magazine  1  2

# 326
# 327
Най-любимият ми на света Робърт Де Ниро е кацнал в София. Май държи водичка "Пирин" в ръка Simple Smile

# 328
Гледах по новините репортаж за кацането му на летището посред нощ и го съжалих. Поне 50 фотоапарата святкаха едновременно и неспирно насреща му, аз от телевизора се заслепих, не знам на живо как е.

# 329
 За да напишат днес , че разочаровал феновете си и не дал автограф...

Общи условия

Активация на акаунт