Звездни компромати-152

• 74 781
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Какво си мислят рускините относно българките и техният стил на обличане

Много крайни и грозни коментари има, отвратително .

А това е от друга тема :
"Българките не обичат ноктопластика и дизайн, дори се отнасят негативно към него, може би защото по правило от праисторически времена всичката домакинска работа е в техните ръце".

# 631
 Това изречено от рускиня звучи смешно :большинство болгарок одеваются более ярко. в чем-то вульгарно даже
като болшинството са със стайлинг ала Антония Петрова.

# 632
  • Варна
А как се обличат рускините? Не тези, които са дошли на почивка лятото, а онези по улиците на Москва, например.

Стана ми интересно.

В Русия съм ходила по комунистическо време.

# 633
Какво си мислят рускините относно българките и техният стил на обличане

Много крайни и грозни коментари има, отвратително .

А това е от друга тема :
"Българките не обичат ноктопластика и дизайн, дори се отнасят негативно към него, може би защото по правило от праисторически времена всичката домакинска работа е в техните ръце".
Ами да, как може да не харесвате това произведение на изкуството...тцтц.
http://blogs.nailsmag.com/images/blogs_nailsmag_com/fingernailfixer/russia.JPG

# 634
Забавното е, че те имат за нас такова мнение, каквото ние за тях  Laughing  Наистина как ли изглеждат жените по улиците на Москва?  Thinking  Щото то на лятна почивка е друго... Аз от Русия само Шереметиево съм виждала.

# 635
 Има и положителни мнения всъщност, но ме досмеша как оприличават зимния ни стайлинг с тази картина  Joy
 Наистина сме много мрачни.

# 636
Имам няколко приятелки в Москва, рускини са. Като им гледам снимките във ФБ не се обличат много по-различно от жени със същия стандарт и професии като тези в БГ. Важно е откъде тези матрьошки са попили впечатления, най-вероятно от културните им обиколки из Слънчев Бряг.

# 637
http://breakfastinmoscow.wordpress.com/2012/05/21/moscow-street-fashion/

ето един от любимите ми блогове за руска стрийт мода

# 638
 Тези от Слънчев бряг се съмнявам изобщо да се прибират с някакви спомени предвид качеството и количествата на употребяваното.

# 639
Мен друго ме поразява, какво самочувствие имат само :

" Именно поэтому самые умные в мире русские мужчины и предпочитают жениться на русских женщинах! "

"Да, у болгар смотрю тоже "губа не дура". Кто из них смог, тот уже женился на русской девушке. На форуме масса болгар женатых на "рускинях".

# 640
О, аз чак сега забелязвам, че дискусията е от 2007 година! От тогава нещата много са променени. От как тук се отвориха магазини като Ню Йоркър (поне във Варна се усети промяна в облеклото на хората по улиците точно с Ню Йоркър), после Зара, H§М и т.н. Аз това си помислих, че зависи кога са били тук тези момичета, но щом си говорят през 2007, обсъждат впечатления от 2005- 2006.

# 641
  • Варна
Мен друго ме поразява, какво самочувствие имат само :

" Именно поэтому самые умные в мире русские мужчины и предпочитают жениться на русских женщинах! "

"Да, у болгар смотрю тоже "губа не дура". Кто из них смог, тот уже женился на русской девушке. На форуме масса болгар женатых на "рускинях".

Моля те, преведи за тези като мен, които са учили задължително руски до 7ми клас и естествено нищо не знаят.
Благодаря !

# 642
Най-умните руснаци от цял свят предпочитат да се женят за рускини .
И българите не са глупави - който от тях е успял, се е оженил за рускиня.

hahaha

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 19:44 от аХ`Не!

# 643
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да, по- интересни са последните мнения, които са по- скорошни. И , разбира се, дори на руски форум две българки са се намерили и са се сръфали.  Laughing

# 644
Извинете,че измествам темата, но случайно попаднах на Тази снимка и реших да я споделя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт