Отговори
# 555

Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш

Кузей единственият наичн да се отървеш от желанието е да му се отдадеш!

# 556

Джемре е прекрасна !!!

Дори когато плаче!

Така е наистина !  Hug

# 557

Понякога , когато кажа "добре съм" ми се иска някой да ме погледне в очите и да ми каже "кажи ми истината"!

Гюлтен , пътя към ада е постлан с добри намерения  #2gunfire #Cussing out

# 558

Тези двамата ги свързва много повече от едно ВНЛ ,може да няма хепи енд  финала, но не отписвайте Джемре, поне не преди фрагмана от затвора да се случи  Peace

Едно е сигурно , човек единствено не може да избяга от себе си.

# 559
Лека нощ, момичета ! Hug
Ех, колко време има още до нашия финал, колко вълнения ще изживеем заедно...

Добър или лош край, накрая любовта ще е над всичко, над отмъщението ....
Дано все пак не е много късно.

# 560

Джемре не може да е причината за това....тук има по -дълбоки и вкоренени емоции, но съм съгласна ,че е грозно! Peace

Скрит текст:
спирам със снимките, Вие сте!  Hug
Госпожата липсваш ни  Hug  Mr. Green

# 561
Исках да ви попитам , някой знае ли какво пише на жълтата табела зад Кузей във Фрагмана. В Турция , кои са жълтите табели ,в смисъл ...обозначават името на Града или...нещо друго? Rolling Eyes

# 562

Божеее, как я гледа! 0,32' . Направо я размазва, задето е казала на Г. за признанието. И още пишете за ВНЛ/то. Момчето си отива, Джемрейкиииии!

я опитай - няма ли по-едър шрифт  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 563
Kuzey and Cemre have a discussion which will is the pivotal point in their lives.

Айде, почва новия филм, че бахтисах от тия любови.

# 564
ами плаче си Кузей, кой каза, че нямало да плаче ...

# 565
Ferhat finds out that his daughter is in Kuzeys hands, and Feraht reminds him of his presence with a big hit.

Това не ми харесва. Peace  Какво ще направи пак Ферат на Кузей? Sad ooooh!

# 566
Според мен, полицаят усеща присъствието на Дениз зад вратата. И спират разговора. Така, че тя нищо няма да разбере. И заради Фърат, Кузей я извежда от хотела.

# 567
Джемрето. И на финала тя ще получи най/суровата присъда от сценаристите.

Присъединявам към теб.Това не е филм за любовта, такава , каквато и на мен ми се иска да гледам.Аз съм избрала да гледам друг филм- филм, от който да науча нещо повече от това,  че любовта съществува и тя побеждава, макар да злоупотребява с чувствата на другите. ooooh!

И аз се присъединявам.  newsm10

А от другия път ще гледаме филм тип "Как да разкараме гаджето за 10 дни" със сърцераздитателната реплика на Джемрета  newsm34"Умолявам те! Моля те, Кузей! Не мога да живея без да те виждам!", която е сигурен начин да отблъснеш един мъж.  smile3538

Речи тъй на някой левент и чакай ВНЛ! Вдругиден  babydust7. Е, може и да става така, но не и в реалния живот, а в Страната на чудесата, с обърнатите образи, в която живеят някои тукашни потребители  Sleeping  Joy

# 568
  • Тук някъде.....
Джемрето. И на финала тя ще получи най/суровата присъда от сценаристите.

Присъединявам към теб.Това не е филм за любовта, такава , каквато и на мен ми се иска да гледам.Аз съм избрала да гледам друг филм- филм, от който да науча нещо повече от това,  че любовта съществува и тя побеждава, макар да злоупотребява с чувствата на другите. ooooh!

И аз се присъединявам.  newsm10

А от другия път ще гледаме филм тип "Как да разкараме гаджето за 10 дни" със сърцераздитателната реплика на Джемрета  newsm34"Умолявам те! Моля те, Кузей! Не мога да живея без да те виждам!", която е сигурен начин да отблъснеш един мъж.  smile3538

Речи тъй на някой левент и чакай ВНЛ! Вдругиден  babydust7. Е, може и да става така, но не и в реалния живот, а в Страната на чудесата, с обърнатите образи, в която живеят някои тукашни потребители  Sleeping  Joy

Аз, да попитам, сега кой квалифицира "някои тукашни потребители"?  Naughty Нали щяхме филм да коментираме? Ама аз забравих, бе, то за някои е позволено, а на други "Моля те, спести си съветите".  hahaha
А горното може и да е вярно, Сара Бри, може.....ама не за всички, и не извадено от контекста. Има ситуации в живота на човек, когато не ще се молиш, ами и на колене ще лазиш, ако трябва.  Peace

# 569

Hug
A, дано, а дано! Много го унизиха в тая серия и няма да има прошка за Джемре. И Гюлтен, и Гюней. И да го моли,  и да се беси, няма връщане назад.

Общи условия

Активация на акаунт