Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 220
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Имам чувството, че противокосопадната маска на Лакме ми прави косата суха и "дървена",както някой написа това определение. Та, искам да питам колко често трябва да се използва маската? Иначе ми е много уплътнена, както писах по-напред. Дали да не я редувам с Макадамия? Всъщност на Лакме маската протеинова ли е? Thinking

# 481
Поръчах си 500-милилитровата Олео релакс маска  Heart Eyes , че моята нали свърши (имам за едно слагане още), а имам доста от шампоана и серума. Добавих и мини опаковчици от шампоана и маската Диип Кеър на Лакме, да видим дали ще ми допадне.

А днес ми беше точно ден с Олео релакс като към маската добавих от есенциалните масла на Афоджии и сега косата ми е супер мека и блестяща!

И пак да си повторя молбата, моля за сравнение между Диип Кеър шампоан и маска и шампоана и поддържащата маска от бамбуковата серия на Алфапарф...  Praynig

# 482
  • в 1001-та нощ
Епона, шампоанът дийп кеър е доста по-силен от бамбуковия, имам такова очакване и за маските  Peace

и то не като интензивност на протеина, а като обезмасляващ и пресушаващ ефект  Peace

Имам чувството, че противокосопадната маска на Лакме ми прави косата суха и "дървена",както някой написа това определение. Та, искам да питам колко често трябва да се използва маската? Иначе ми е много уплътнена, както писах по-напред. Дали да не я редувам с Макадамия? Всъщност на Лакме маската протеинова ли е? Thinking

ах  Blush ще ме накарате да взема да я пробвам тази маска  Blush

cherry22   bouquet благодаря за споделеното  Heart Eyes

# 483
  • Русе

Нямам представа дали е протеинова, но е предназначена е за укрепване на тънка коса, действа уплътняващо. Ако ти става дървена косата можеш да я редуваш с друга по-хидратираща - примерно дийп кеър на Лакме или балсама Макадамия... Simple Smile Но не спирай лосиона и шампоана.  Peace

# 484
Алена, мерси за отговора. Значи ДК е с по-малко протеин, но действа по-пресушаващо, а бамбукът е с повече протеин, но по-балансиран, така ли?

# 485
a.l.e.n.a (ще пробвам първо ДК Лакме), tyzarka (съжалявам, че те затрудних, хвърлих око на серията и исках да съм сигурна дали да поръчвам  Blush ) , Fonce (Точно защото съм останала с впечатлението,че Матрикс имат по-леки протеинови продукти се бях спряла на тях, но се страхувам да не са ми пък прекалено леки,ще трябва да се пробват няма как иначе  Crazy ) , благодаря   bouquet

# 486
  • в 1001-та нощ
Алена, мерси за отговора. Значи ДК е с по-малко протеин, но действа по-пресушаващо, а бамбукът е с повече протеин, но по-балансиран, така ли?

трудно ми е да преценя колко протеин има, по осаемо е възприятието по отношение на това дали обезмаслява или хидратира

от бамбука мога да има уплътняване и жилавост, хидратация в изв. степен, не и пресушаване, косата е гъвкава, а от ДК някак е по-твърда, остра, което идва и от обезмасляване и от житни протеини Peace

и двете са протеинови, но балансирани по различен начин  Peace

ако косата ми много се разпухи и разперушини от финост и мекота - то ДК моментално я оправя, наостря и втвърдява  Mr. Green

# 487

cherry22   bouquet благодаря за споделеното  Heart Eyes
   bouquet

# 488
Имам чувството, че противокосопадната маска на Лакме ми прави косата суха и "дървена"

Ако ти става дървена косата можеш да я редуваш с друга по-хидратираща - примерно дийп кеър на Лакме

Naughty

Дийп Кеър е протеинова серия - споменавано е много пъти.

# 489
Таня, мерси, няма да я спирам:)
Feeling, мисля с макадамия да я редувам. Дийп кеър наистина е протеинова и ми действа като противокосопадната, та за това питах дали и тя не е протеинова

# 490
Моите очакваия за маската Дийп кеар са големи, Winkтъй като от съшщия шампоан съм много доволна,даже вчера поръчах малката разфасовка на маската от рибката Simple Smile

# 491
Много искам да пробвам Mythic oil  и май днес ще се възползвам от 5 % отстъпка в златна рибка, но се чудя кое от двете да поръчам  newsm78

http://zlatnaribka.com/mythic-oil-milk-mlechno-olio-za-vseki-tip … html#.UH0LYG-Tw8k

или

http://zlatnaribka.com/mythic-oil-za-vseki-tip-kosa-125-ml-495-3 … html#.UH0LzW-Tw8k

Кое сте ползвали Вие?

# 492
Анч   bouquet , благодаря ти!

Laurii, аз имам класическото и бих ти го препоръчала. Другото не съм го ползвала, само съм го виждала като консистенция, но нямам впечатления

# 493
Виолетова, благодаря!

Май и аз ще пробвам първо класическото пък после ще видим  Hug

# 494
  • в 1001-та нощ
Таня, мерси, няма да я спирам:)
Feeling, мисля с макадамия да я редувам. Дийп кеър наистина е протеинова и ми действа като противокосопадната, та за това питах дали и тя не е протеинова

целта е да създаде усещане за повече коса и затова уплътнява  Peace

Ако може някой да снима състава Peace

Общи условия

Активация на акаунт