Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 162
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Значи разбрах, протеинови - Голдуел, хидратиращи - евентуално Афоджи или Биотик. Н'ъл тъй?  Hug

Бубка:), мерси за препоръката   bouquet

Ще завършвам с Митик ойл. А я да питам - видът финиш има ли значение, според това дали съм използвала хидратиращи или протеинови продукти?

# 601
Епона,супер си,мерси  bouquet

# 602
Да споделя и аз за МШ-смесих 40 мл. база и 15 гр. протеин-резултат не е нещо супер уникално-даже леко ми се заплетоха краищата  Cry  
Напротеинчила си се. Правеше ли хидратиране преди протеина?

# 603
  • Пловдив
Да споделя и аз за МШ-смесих 40 мл. база и 15 гр. протеин-резултат не е нещо супер уникално-даже леко ми се заплетоха краищата  Cry  
Напротеинчила си се. Правеше ли хидратиране преди протеина?
Ммм даааа,и то доста-около 1 месец подготвях косата си:
Керастас Архитек,Керастас байн сатин 1,хидратираща маска на макадамия,еластисайзер,маска на Wella,завършвах с Нектар термик и мисля беше добре хидратирана  newsm78
Един тъп въпрос-слага се 15 грама протеин,а не 15 милилитра,нали?В смисъл да не съм сложила прекалено много протеин,но го теглих на електронната везна?

# 604
Грама, да. Ама аз си имам мерителна лъжичка.
Хм, интересно тогава защо така се е получило.

# 605
Мацки,някоя от вас пробвала ли е шампоани ,балсами и маски от професионална серия на РЕВЛОН??? гледам че в ЕНзо ги има и понеже не знам нищо за тях,ви моля за впечатленияЧЧЧ newsm78

# 606
И аз преди бях на мнение, че не бива да се смесват продукти с различна насоченост, но си промених мнението.  Mr. Green
Много обичам да си правя различни комбинации.  Grinning
Любима моя комбинация е: шампоан Bain de Force и маска Oleo Relax  Heart Eyes
Друга любима моя комбинация е някой хидратиращ шампоан + Force Architecte или Force vector  Mr. Green
Не съм в състояние да убедя никого, че това е правилно, но за мен е най-важно човек да е доволен от резултата и да си харесва косата - аз си я харесвам при подобни комбинации най-много и ще продължа да си ги правя.  Heart Eyes
Естествено ползвам и продукти само от една серия, но това не се случва често.
Аз имах доста големи запаси от продукти и бях спряла да ви чета и да търся нови продукти и сега като се разрових, се оказа, че има доста нови продукти, които изобщо не съм виждала.  Simple Smile

Някой има ли впечатления от този серум?

# 607
Този Инишълисте звучи.... еха... Надали някой има впечатления от него, световната му премиера е била сега октомври, даже на малко места като че ли се предлага. Пък цената май е около 100 лв. за 60 мл...  Rolling Eyes

# 608
  • в 1001-та нощ

на различните коси - различно количество им понася, пропорциите са ориентир, на мен ми носи и повече  Peace

mucko  newsm78 с шампоана ли я прави и какво ползва за финиш  newsm78

# 609
# 610
  • Пловдив

на различните коси - различно количество им понася, пропорциите са ориентир, на мен ми носи и повече  Peace

mucko  newsm78 с шампоана ли я прави и какво ползва за финиш  newsm78

Да,ползвах шампоан-олиото,база+протеин,за финиш сложиш Нектар термик в краищата-много ми харесва  Heart Eyes  и зеления чай на Афоджи(да е протеинов финиша)

# 611
Никога не съм използвала продукти на Керастаз, чела съм противоречиви мнения. Каква е разликата спрямо останалите продукти на пазара?
Объркана съм, защото съм харесала маска на тази марка и се колебая - цената не е ниска взе пак.

П.П.: Някъде из форума бях видяла, че някой питаше на шампоана на Tigi за суха и изтощена коса - 2 или 3, не съм сигурна. Е, аз използвам шампоан 2 и маска 3 - чудесна комбинация, измива изключително добре, хидратира скалпа и косъма до върха на краищата. Ароматът е супер траен, като се има предвид, че косата ми трудно задържа аромати /било то парфюм или маска/. Два дни ухаех на плодове и чувствах косата си много жива. Simple Smile)

# 612
На мен този балсам на Тиджи ми мирише много натрапчиво и неприятно  Crazy

А я да питам - видът финиш има ли значение, според това дали съм използвала хидратиращи или протеинови продукти?

Embarassed

# 613
Момичета,какво ще кажете за млечното олио Митик ойл http://zlatnaribka.com/mythic-oil-milk-mlechno-olio-za-vseki-tip … html#.UILocM0RREg  Някоя от вас ползвала ли го е и доволна ли е?  Praynig

# 614

Общи условия

Активация на акаунт