Априлки 2013 - тема 7

• 24 304
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
на мен предните 2 месеца категорично не ми беше до секс,даже ме болеше,грам не се възбуждах,но сега като минаха неразположенията и взех да се разгонвам,оссобено след като наскоро четох 50те нюанса..само някакви идеи ми идват на главата,ама пусто,сега пък не можем с моя да се засечем.

# 631
Аз за пола вече нямам търпение. ) Чаааак другата събота ще видим какво ще е (надявам се).

# 632
  • Sofia, Bulgaria
Аз предполагам, че в края на месеца-началото на другия ще разберем. Но не бързам до края има много време още:) Да не вземе друго да излезе:))) Вече като отида на ФМ, ще съм 100% сигурна:)
Присъединявам се към лакомниците! И аз обичам да хапвам нещо постоянно. Какво е това нещо не знам.

# 633
Качих се на кантар: започнала съм да смъквам полечка натрупаните за последните 3 месеца "блага". - почти 2 кг съм!

# 634
 Aaaaaa, искам и аз секс, ама нямаааа  newsm45 И както е тръгнало до края ще съм без  Crossing Arms То и аз не съм нимфоманка, ама миУото не знам как ще се удържи  Rolling EyesТе, мъжете козирози, повечето са големи женкари  Mr. Green Но са изключително стабилни и привлекателни мъже и невероятни в... luvbed
 По другия петък съм на 4D, надявам се да ми подскажат пола  Simple Smile

# 635
  • Sofia, Bulgaria
Aaaaaa, искам и аз секс, ама нямаааа  newsm45 И както е тръгнало до края ще съм без  Crossing Arms То и аз не съм нимфоманка, ама миУото не знам как ще се удържи  Rolling EyesТе, мъжете козирози, повечето са големи женкари  Mr. Green Но са изключително стабилни и привлекателни мъже и невероятни в... luvbed

Чакай, че се развълнувах и моят мъж е козирог  Mr. Green Но не бих казала, че са женкари...Ама то знае ли човек.

# 636
аз съм на преглед чак на 24.10 и тогава живот и здраве ще съм 15 г.с
дано тогава да видят пола  Rolling Eyes

# 637
Един козирог познавам, отговаряше на това описание и му избягах точно, защото ми обясняваше как бил изневерявал на предното момиче, с което е живял 7 години заедно, и тя, разбирате ли, нямала против ooooh!

# 638

Чакай, че се развълнувах и моят мъж е козирог  Mr. Green Но не бих казала, че са женкари...Ама то знае ли човек.
Е, сигурно не важи за всички  Wink Моят обаче си седна на д-то, чак като срещна мен  Flutter  hahaha
Много  козирози познавам на различни възрасти и са големи омайници  Wink Но пък са мъже с главно "М". Първото ми гадже беше козирог също, истински мъж отвсякъде още на тийнейджърска възраст и като поведение, и като отношение  Blush

# 639
С мъж козирог не съм имала среща...)

# 640
Загубила си, но пък никога не е късно  Wink  Flutter  Шегувам се  Hug

# 641
 Здравейте момичета,
ще може ли и аз да се присъединя към вас. Бременна съм с второто си детенце и термина ми е определен за 28.04.

# 642
Загубила си, но пък никога не е късно  Wink  Flutter  Шегувам се  Hug

Хаха, е, не е....) ама сега се замислих, че един познат не го знам каква зодия е. ) но май не е козирог. )

glory_girl, добре дошла.)

# 643
Здравейте момичета,
ще може ли и аз да се присъединя към вас. Бременна съм с второто си детенце и термина ми е определен за 28.04.

Добре дошла в клуба и лека бременност ! Hug  smile3503

# 644
добре дошла глори гърл !! радвам се че групичката се увеличава !!!

Общи условия

Активация на акаунт