Нещо смешно, което децата казаха- Тема 7

• 67 276
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Сложил си на главата една шапка с козирка, от тези на баща МУ и тича при мен :
- Мамо, виж !!! Аз съм истинския баща ти !  Laughing

# 571
  • Пловдив
Сложил си на главата една шапка с козирка, от тези на баща МУ и тича при мен :
- Мамо, виж !!! Аз съм истинския баща ти !  Laughing
Joy
В един от  епизодите на Мики Маус, които малкия гледа Мини Маус отива на гости на Дейзи, която пък, поради много причини не я чува и в половината епизод Мини тропа по врати и прозорци, викайки "Дейзи! Дейзи!" Та....готвя вчера аз в кухнята, Непослушко иска да влезе, обаче нещо заяжда вратата. Той започва да тропа с юмручета по вратата и да вика "Дейзи! Дейзи!"  Laughing

# 572
  • Някъде по Дунава
Бяхме на Царевец в Патриаршията и дъщеря ми видя там урна за събиране на пари и саркофаг(ако мога така да го нарека) и каза:"Мамо занеш ли защо е сложена кутията, за да се събират пари? За да съживят царя, който е там,т.е.в саркофага" Joy

# 573
Вървим по улицата с момченцето на един колега (4 години) и пред нас вървят три момичета по къси панталонки . По едно време малкия възкликна "Еййй, виж кви дупетия" Grinning

# 574
Сина ми на 3г и 9 месеца (почти)
Та тази сутрин влизаме да си взема кафенце и на него бонбон. Той взима 2 бонбона и казва "Един за мен един за баба" Излизаме от магазина и викам айде дай бонбона на баба ти.  И баба му го подканва да и даде бонбона и той и казва"Бабо не може ще те заболят ушите"  Joy Joy Joy

# 575
  • Бургас
обръщам се към него с "пиленце": "Не ми викай пиленце! Аз съм вече голям корав мъж!" /на 6 е/

вчера цял ден идва да ми се гуши и прегръща аз направо се размазвам от кеф. докато не дойде признанието:
-мамо, аз много обичам роклята ти. /щото е цикламена  Crazy/
-а мен не ме ли обичаш?
- и теб те обичам...
- а кой повече - мен или роклята?
- и теб и роклята  Laughing

# 576
  • София
Много ядосан малкия. Предлагам му да го гушна, а той :
Не гуши! Не бебе!

# 577
Връщаме се от разходка, долу пред блока срещаме свекървата, говорим си и тя ми казва Ще я водя в къщи да вечеряме и да хапнем по една мелба. Мънинкото ми то чуло недочуло и "Мамо отивам у баба да ям мента".

# 578
До блока, където живеем, има автомивка ... за съжаление, защото е много шумно.

Една сутрин чуваме, че вече работят. Детето казва: " А, миялната вече е отворена."  Crazy

# 579
  • София
 Вчера единият ми син направи следното прозрение:
- Когато вали дъжд и грее слънце има дъга, това е защото слънцето има всички цветове, а дъждът ги разтваря като водните боички.

И една случка от днес. Запознават се в парка с други деца и естествено си казват на колко са години - единият от мойте си казва "аз съм на 4.", а другият решава малко да се изхвърли и казва, че е на пет, като уточняват че са близнаци. След това чувам другото момченце, с което се запознаваха да обяснява на по-големия си брат "Те са близнаци на 4 и 5 години."

# 580
  • София
Дъщеря ми е много палава и е под непрекъснато наблюдение.
Когато беше 3 години (сега е 3,5 г.) ми изчезна от погледа. Извиках я по име, не отговаря. И така, два пъти. Извиках и още веднъж:"Ела при мама!"
При което тя ми отговаря: "Не мога! Имам работа!"
Такива фрази не използвам и ми стана любопитно от кой ги е чула.
Отидох в другата стая и какво виждам: разпръснала из цялата стая жито (имах половин пакет в хладилника) и подредила животните да се хранят.
Животните са й една торба с гумени играчки, повечето дребни, но има кончета, крави, кози и т.н.

# 581
Моят син все обича да ме затапва с някакви невъзможни въпроси.
Вчера на плажа - обръщам се към него:
-Моля те, премести се малко, да вляза и аз на сянка под чадъра, че слънцето се е преместило и пече върху моята хавлия.
Той, с упрек:
-Мамо, не знаеш ли, че Слънцето не се мести! Земята се е завъртяла!
При което от съседните чадъри започват да ни гледат с любопитство (синът ми е още в детска градина).
А той продължава:
- Мамо, а от какво се получава гравитацията?
Аз - Crazy
Пак добре, че се заплесна по някакъв рапан, който кака му извади от морето, та не се задълбочи с въпросите, да ме кара да се червя по плажа.  Laughing

А днес пък сестра му разказва как снощи е гледала метеоритния дъжд и той - какво е това? И аз му обяснявам, че това са метеорити, които изгарят в атмосферата и хората ги наричат падащи звезди, но ако някой все пак падне на земята, прави огромен кратер; даже може да унищожи цял град, лелееее - цял ден само това ходи да разправя наляво надясно из хотела - никой да не спял довечера, че ще падат метеорити и може да ни убият като динозаврите (къде си взех беля на главата да му разказвам подобни неща). Даже рецепционистките предупреди.  Crazy

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 21:01 от Анонимен

# 582
  • Sofia
Коментираме наша позната и дъщеря ми /на 4 год/: А-а-а, не я харесвам тя е малко СТРОБАВА!
Питам я: Какво е стробава, може би искаш да кажеш строга?
Не-е, не е строга, просто е малко стробава!
Така и не разбрахме какво означава "стробава". Ударението е на О-то.
Някакви идеи?

# 583
  • Варна
Коментираме наша позната и дъщеря ми /на 4 год/: А-а-а, не я харесвам тя е малко СТРОБАВА!
Питам я: Какво е стробава, може би искаш да кажеш строга?
Не-е, не е строга, просто е малко стробава!
Така и не разбрахме какво означава "стробава". Ударението е на О-то.
Някакви идеи?

Никакви.. Sad Разпитай я, да ти обясни, че и аз се заинтригувах. Laughing

Един въпрос от днес: Мамо, мравките имат ли уши? Mr. Green

# 584
  • На острова
Ще го постна от другата тема, че е по-скоро за тук.

В колата по радиото съобщават за инцидент, където има две ранени жени - едната с рана, а другата обгазена. Малкият супер замислен повтаря: "хм, едната странна, а другата отгъзена".

Общи условия

Активация на акаунт