Нещо смешно, което децата казаха- Тема 7

• 67 288
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
При мен е по-скоро "направила" , а не казала,но все пак.
Сядам в тоалетната и гледам тоалетната хартия свършила , а на картоненото цилиндърче, каката /12/ написала "ами сега?!" и нарисувала усмивка  hahaha толкова се смях
hahaha хареса ми! Ще го спретна тоя номер на мъжа!

# 601
  • София
 Моят син преди половин година изпадаше в истерия като вляза да се къпя. Хлопа по врата, пищи, реве, баща му нещо го утешава. Излизам аз криво ляво изкъпана и почвам да се карам и обяснявам, че не се прави така, че съм в банята, просто се къпя....Накрая в заключение казвам:
 - Разбра ли, по-вече няма да правиш така!!!!????
А той:
 - По- вече няма да се къпеш!

# 602
  • Бургас
водим сериозен разговор. обяснявам защо еди кой си е постъшил лошо. накрая завършвам:
-е, прав ли беше Х?
той сериозен:
-ами не, не беше прав. седнал беше

# 603
Да се запиша и аз, по-скоро да запиша него:

- в басейна: "Мамо, виж - тази кака има рибешка опашка!" (момичето беше с плавници). Последва отговор и от таткото: "Това не е рибешка опашка, а плавници и освен това опашките са 2, по една за всеки крак"... Thinking

- след кратка разходка-езда на конче:
Той: "Ами тя Глория (кончето) спираше и баткото й казваше нещо."
АЗ: "И какво й казваше?"
Той: "Ми не знам, аз не разбирам конски!"

# 604
Сядам в тоалетната и гледам тоалетната хартия свършила , а на картоненото цилиндърче, каката /12/ написала "ами сега?!" и нарисувала усмивка  hahaha толкова се смях
Joy Това ме разсмя и то многоооо  Joy

# 605
Вечеряме, а каката не спира и за секунда да говори.
Баща ми и прави забележка : На масата не се говори!
Тя (възмутена) : Аз не говоря на масата, аз говоря на теб! Crossing Arms

# 606
  • Пловдив
Вчера госпожата в детската ми честити бременността,пита ме как се чувствам...детето разказвало как ще си имаме бебе,къде ще спи и т.нат.....аз не съм бременна!!!! Grinning
дребния обясняваше, че ще си има сестричка, още преди да разберем пола Simple Smile Е, оказа се прав Simple Smile

От доста време насам си позволявам да си сложа гривни и пръстени. Свалям ги, за да легна да си "почина" с децата...
Минава време, става баткото, поглежда ме и казва: "Мамо, защо си си свалила т'ва?" На въпросителния ми поглед доуточнява: "Мамо, защо си си свалила белезниците?"

Лакирам се, докато и двамата спят... Става баткото, поглежда ми ноктите и възклихва: "Мамо, ти си хубава като гаджетата!"

# 607
  • София
Преди две седмици се карам на детето, в продължение на 5 минути нещо й обяснявам. виждам, че особено не ме слуша и я питам:
-Нана, ти чуваш ли ме изобщо?
А тя ми отговаря:
-Чувам те, но не ми изнася.

Joy

# 608
  • Шумен
Тази сутрин Вали ме пита какво ще правим днес. Отговорих и че сутринта ще ходим на пазар и ще готвим. Тя ми даде точната рецепта и точно как се готви това което иска а тя звучеше така:
-Първо ще купим пиле и картофи. Ще се готвят така: първо слагаш малко картофи и малко доматче, после малко манджичка и краставичка бъркаш и готово.  Laughing

# 609
Преди две седмици се карам на детето, в продължение на 5 минути нещо й обяснявам. виждам, че особено не ме слуша и я питам:
-Нана, ти чуваш ли ме изобщо?
А тя ми отговаря:
-Чувам те, но не ми изнася.

Joy
По този повод.
-Тези играчки кой ще ги събира от земята.
-Аз.Ама ме мързи.

И понеже е първи в градината винаги една сутрин закъсняваме и му казвам.
-Хайде по - бързо ще закъснеем.
Той:
-Като закъснеем няма да има първи в градината и това е.

# 610
В четвъртък го вземам от дежурната градина.Той бърза да ми каже как някакви хора им дали подаръци.Играчки, бонбони...Аз питам
-Кой ви ги даде тези работи..
Той:-Е -е- е май беше посранничаката на Гремания /посланничка на Германия по някакви програми./

# 611
Качваме се в автобуса с една позната и дребният. Познатата го взима да седне в нея, а аз го питам дали е разбрал как се казва лелята, която го е гушнала. Жената казва, че тя не е леля, а баба.  Mr. Green
-Мамо, тази леля, която ме е гушнала, е баба - заключава малкият.  Mr. Green

# 612
Разхождаме се днес с моето зверче и ми задава следния въпрос: "Мамо,как се умира?".Аз "Ей така,лягаш и умираш".Ама то продължава "И как по-точно се умира?".Почвам да обяснявам как спира сърце,дишане,бля бля като за 5-годишно,ма то инато- "Ама нещо специално прави ли се?".Мен вече ми писна и му викам "Що толкова разпитваш?" и получавам следния много сериозен отговор "Ми да знам,никога не се знае кога ще ти потрябва да използваш наученото!"

# 613
Разхождаме се днес с моето зверче и ми задава следния въпрос: "Мамо,как се умира?".Аз "Ей така,лягаш и умираш".Ама то продължава "И как по-точно се умира?".Почвам да обяснявам как спира сърце,дишане,бля бля като за 5-годишно,ма то инато- "Ама нещо специално прави ли се?".Мен вече ми писна и му викам "Що толкова разпитваш?" и получавам следния много сериозен отговор "Ми да знам,никога не се знае кога ще ти потрябва да използваш наученото!"
tooth Smile bishop

# 614
  • Юпитер- Сатурн
- Деди (61год.), ти като пораснеш голям какъв ще станеш?

Общи условия

Активация на акаунт