Новите ни козметични похождения 31

• 57 721
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Meрси Ивче Hug Аз под друго име го търсих и за това не ми показа нищо.
Ами не е зле, но и не съм кой знае колко впечатлена от снимките. Пък и 70 лв. да искат за него Rolling Eyes
Mного повече ми допада Goldeneye

Абсолютно подкрепям. 70 лв не давам по смъртно за лак. При положение, че мога да си взема хубав парфюм с парите... А и Зоя пуснаха почти същия ефект в сет с бял и черен крем, излизаха около 47-50 лв с доставката. Обаче май свършиха и бройките, които бяха пуснали на приордър.

Аз чакам Goldeneye за проба тези дни с още 4 от колекцията (които харесам остават при мен  Mr. Green), ако ти е интересно ще покажа как стои при мен.  Peace

# 631
Да, с удоволствие Simple Smile И аз съм си харесала няколко цвята.

# 632
  • София
Някаква безизвестна марка тоалетна вода от Карфур, но ми хареса как ухае и ме втрещи цената от 2,50.  Shocked

# 633
  • София
.
Трайност нямат, но не бива да им е сърдим, защото компенсират със страхотни цветове и четка за нансяне. Hug Flutter
Апропо, такъв "френски" цвят като 05 съм търсила сигурно в целият си живот и имам купища лакове, купувани с идеята да го уцелят.
Сега когато го имам, една мисъл, прочетена в "Мързеливите" на Кисс май....не ми дава мира.
Ноктите ми са като изтръгнати с този лак, наистина. Joy Joy

# 634
  • в 1001-та нощ

# 635
Подарък:

# 636
Meрси Ивче Hug Аз под друго име го търсих и за това не ми показа нищо.
Ами не е зле, но и не съм кой знае колко впечатлена от снимките. Пък и 70 лв. да искат за него Rolling Eyes
Mного повече ми допада Goldeneye

Абсолютно подкрепям. 70 лв не давам по смъртно за лак. При положение, че мога да си взема хубав парфюм с парите... А и Зоя пуснаха почти същия ефект в сет с бял и черен крем, излизаха около 47-50 лв с доставката. Обаче май свършиха и бройките, които бяха пуснали на приордър.

Аз чакам Goldeneye за проба тези дни с още 4 от колекцията (които харесам остават при мен  Mr. Green), ако ти е интересно ще покажа как стои при мен.  Peace

Това е най-обикновен прозрачен лак с парченца варак вътре.Може и сами да си го направите,купувате си от някой магазин за художници листче злато(шлак метал се казва)разпрашавате го в прозрачен лак и си имате лака едно към едно! Peace

# 637
  • София
* Kérastase Reflection Chroma Captive Shine Intensifying Masque

Сега чакам шампоаните, към които е подарък  Mr. Green

# 638
  • Пловдив
 Heart Eyes Black Orchid - TF

# 639
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
OPI Save me     

# 640
 Elle-même, ще чакам да споделиш впечатления от  Captive  Praynig

аз си купих днес това

# 641
  • Sofia
Elle-même, ще чакам да споделиш впечатления от  Captive  Praynig

аз си купих днес това

И аз днес си поръчах същата четка...дано да си заслужава:)

# 642
# 643
  • в 1001-та нощ
Все още нямам нито една покупка на Lancome  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, от която да съм разочарована  Peace

Lancome Precious Cells Hypnose and Definicils Mascaras

Lancome Effacernes Long Lasting Softening Concealer

най-любимият ми дегримьор за очи - повече ми харесва от на ЮЮЕсти Лодер и Деклеор  Heart Eyes

# 644
  • Велико Търново
Алена, моля те,сподели отзиви за спиралата Praynig Simple Smile
Аз съм най-доволна от спиралите на Ланком,и най-интересното е,че колкото по-дълго ги използвам,толкова по-добър ефект виждам/за разлика от повечето спирали,които изсъхват и сплъстяват миглите Confused

Общи условия

Активация на акаунт