козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 797
  • 435
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря за отговорите, Веси! Всъщност и аз използвам точно душ гел Сенсис на Ейвън! И наистина съм доволна  Grinning
Не държа особено на аромата, защото имам няколко лосиона, и мога да си сложа от тях при специални случаи  Joy
Но за всекидневна грижа ще си взема Еудермол 5, и на първо време ще го комбинирам с бадемово масло на Икаров (имам в нас и го използвам много за маски за коса и лице). Рубедерма наистина ще ми дойде малко по-мазен от необходимото, но пък него ще си взема за масажи!

# 181
Здравей, Веси!
Страхотно е, че има кой да дава съвети за козметиката и то от "кухнята" на продуктите.
Бих искала и аз да питам какви продукти да си взема. Почти на 29 съм. Кожата ми е суха през зимата и нормална, към мазна през лятото. Имам акне, което е на хормонална основа и не се е повлиявало от никаква козметика досега. Ползвам околоочен крем на Лиерак за хидратиране и успокояване, но леко ми пари като го нанеса за няколко секунди. Та какъв крем(дневен и нощен) да си взема за зимата сега, и какъв за лятото?За около очите този с ройбойс или вашия? За тялото кой номер Еудермол - кожата ми според мен  е средно суха - не се лющи, но "опъва"? И къде в Габрово се предлагат продуктите на Талодерма?  А не може ли да се предлагат в ДаНет?
Благодаря предварително!

Здравей!  Hug
Добре дошла в клуба  Grinning
Предварително се извинявам, че обектите в Габрово ще ти известя най-рано утре, понеже трябва да пуснем справка за целта.
Що се отнася до кожата ти искам да подчертая, че е нормално през зимата и мазната кожа да става суха в по-голямата си част. Това не трябва да те притеснява. Просто по-ниските температури подтискат функциите на мастните жлези.
Предлагам ти сега за зимата да си вземеш или Дневен за нормална до суха кожа и Нощен за суха кожа, или и Дневен, и Нощен за суха кожа. Малко инфо Wink :
Дневен крем за нормална до суха кожа - вит.А и Е, билкови екстракти от Ружа, Розмарин, Маточина, Слез, масла Жожоба и Гроздови семки, УВ филтри.
Ружа - действа омекотяващо и противовъзпалително;
Розмарин - антисептично, противовъзпалително, тонизиращо;
Маточина - възстановява тургора, омекотява и тонизира;
Слез - омекотява, овлажнява, стяга кожата;

Дневен крем за суха кожа - вит.А и Е, билкови екстракти от Лайка, Слез, Овес и Краставица, масла Жожоба и Гроздови семки, УВ филтри.
Лайка - успокояващо, противовъзпалително, тонизиращо действие;
Овес - овлажнява дълбоко и стяга кожата;
Краставица - дълбоко овлажнява и освежава;

Нощен крем за суха кожа - вит.А и Е, билкови екстракти от Лайка, Слез, Невен и Бреза.
Лайка - успокояващо, противовъзпалително, тонизиращо действие;
Невен - епителизиращо, противовъзпалително и леко анти-себорейно действие;
Бреза - нормализира кожния тургор.

Мисля - по-добре пробвай, а после да си говорим за на лято  Mr. Green
За тяло - Еудермол 5 - суха кожа. Евентуално можеш да опиташ с номер 3 - той е и леко ароматизиран Wink
За около очи - и двата продукта са ок. Зависи коя консистенция предпочиташ. Ройбос също е правен от нас Wink

И така ....  Hug
За магазините ще ти пиша утре.  Peace
Желая ти   bouquet кожа!

# 182
Но за всекидневна грижа ще си взема Еудермол 5, и на първо време ще го комбинирам с бадемово масло на Икаров (имам в нас и го използвам много за маски за коса и лице). Рубедерма наистина ще ми дойде малко по-мазен от необходимото, но пък него ще си взема за масажи!

Hug Само така!

# 183
Здравей Веси,четох за тези кремчета и реших да си взема и аз, но нещо не мога да ги открия  newsm78 Пробвах в няколко аптеки близо до нас, но само вдигат рамене и казват че няма. Аз съм от Стара Загора, все пак не е малък град, но има ли вероятност да ги няма тук  newsm12 Ще се радвам, ако провериш и ми отговориш. Може пък и аз да не съм обиколила достатъчно аптеки   car003 Благодаря предварително  Hug

# 184
Здравей Веси,
досега не съм ползвала нищо от Талодерма, но след толкова много добри отзиви от други майки съм решила да пробвам.
Искам да си купя дневен крем, околоочен, за ръце и балсам за тяло.
На 37 години съм , кожата ми е нормална, леко мазна в Т-зоната. Откакто се помня все имам леки сенки под очите. Очаквам с нетърпение съвет

Hug Здравей и на теб!
Щом кожата леко се омазнява, предлагам следното -
Дневен крем за мазен и смесен тип кожа - вит.А и Е, билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел, Бял равнец, УВ филтри. няма масла, както другите ни дневни кремове!
Репей - овлажнява в дълбочина, регулира дейността на мастните жлези;
Хвощ - тонизира и стяга кожата;
Хмел - тонизира и почиства мазната кожа, леко свива порите;
Бял равнец - успокоява и освежава, има анти-септичен и тонизиращ ефект.

Щом имаш леки сенки - предлагам ти по-скоро нашият Нощен крем около очи пред Ройбос, понеже съставките му са именно срещу подпухване и за разнасяне на сенките - Морски колаген, вит.А и Е, екстракти от: Див кестен, Слез, Глог и Ружа
Див кестен - укрепва и тонизира капилярите;
Слез - овлажнява и стага;
Глог - овлажнява и стяга Wink
Ружа - омекотяващо, стягащо, противовъзпалително.
Предлагам ти го!  Flutter
За тяло - Еудермол 2 или 3. Те са леко ароматизирани.
За ръце - Екодерм Е-1 (епителизиращ) или Е-2 (регенериращ)

Hug Това е тоооо.
Приятни покупки!
Желая ти   bouquet кожа!

# 185
  • виртуално
Благодаря за бързия оjговор. А каква е разликата между двата крема за ръце?

# 186
Така да се похваля с мойте покупки:
- хума, ама малка, в пакетче, за да я пробвам 0,30 лв
- емулсия за цяло тяло номер 8 за много суха кожа 2,15 лв
- крем за крака и напукани пети 1,72 лв
- крем за ръце водозащитен 1,60 лв.

Така всичко пробвах, без хумата и останах доволна от покупката си. Всичко попива бързо и кожата става мека.
Харесах си дневен и нощен крем на промоция 5,56 лв.
Исках да си взема и околоочен гел но продавачката ме разубеди, защото съм нямала нужда все още, но аз ще си купя и ще си слягам но радко Wink

Веси имам питане: на емулсията пише в употребата, цитирам "Окосмените части на главата се намазват вечер и сутрин 1-2 часа преди измиване." Така въпроса ми е следният и главата ли може да се мажа с нея или  newsm78, аз нещо пак не съм разбрала като хората Rolling Eyes Embarassed

# 187
Ако не сте успели да видите всички продукти(аз поне на български неуспях),като се избере на англйски става.

# 188
  • София
Ако не сте успели да видите всички продукти(аз поне на български неуспях),като се избере на англйски става.

А къде избра английски? Аз гледах, гледах, ама не видях да има някъде опция за смяна на езика!  newsm78

# 189
  • София
Ама защо ви е на английски.нали едно момиче ви обясни как става цаката с разглеждането на всички продукти. newsm78

# 190

А къде избра английски? Аз гледах, гледах, ама не видях да има някъде опция за смяна на езика!  newsm78
http://www.thalloderma.com/english/index.htm

# 191
Ама защо ви е на английски.нали едно момиче ви обясни как става цаката с разглеждането на всички продукти. newsm78
TiredАз го четох обяснението, но пак не можах да се справя.

# 192
  • София
Значи намерих го аз английския, и после видях, че сте ми казали. Мерси!
А за обяснението за разглеждането. Значи аз така го правя. Точно под надписа на Талодерма и над името на проф. Златко Пенев  / Embarassed /, нали има едни зелени квадратчета. Като стъпиш с мишката на тях и в дясно се сменят картинките според съдържанието на квадратчетата. Щракваш на първото квадатче и се показват 2-3-4 вида крем. После Home. Щракваш второто квадратче, пак гледаш и пак Home. И така до края. Ама подозирам, че са им изменили опаковките.

# 193
  • София
Чета,влез тук:
http://www.thalloderma.com/face.html

Най-отдолу,където им пише интернет адреса вдясно има едно квадратче натискаш го,и така прелистваш страниците и разглеждаш всичките им продукти.Виж и кажи дали е станало. Heart Eyes

# 194
Чета,влез тук:
http://www.thalloderma.com/face.html

Най-отдолу,където им пише интернет адреса вдясно има едно квадратче натискаш го,и така прелистваш страниците и разглеждаш всичките им продукти.Виж и кажи дали е станало. Heart Eyes
Аааааа, схванах!
Баси, висше образование да има човек и пак да не може да се справи с тая страница  Crazy
Мерси за обяснението и на теб и на macata !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт