козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 695
  • 435
  •   1
Отговори
# 105
здравей , моля те и аз за помощ,препоръчай ми крем за лице, на 29 години съм и още не съм открила подходящия за мен ,в момента съм изрината от лекия дневен лосион със морски водорасли или другото което ползвам нощен серум с бял чай ooooh!
кожата ми е суха,но имам черни точки и мазнотии около носа и брадичката и се възпалява от всичко,ако можеш помогни ми baby_neutral

здравей!
Бих ти препоръчала да си вземеш една тубичка от Талодерма - Крем за лице за мазен и смесен тип кожа, 50 мл. Можеш да го използваш и нощем. Активните съставки са: конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, Алантоин, Вит.А и Е, пчелен восък, урея.
Конкрет от Роза - силни анти-бактериални, анти-микотични и противовъзпалителни свойства. Има биостимулиращ ефект върху всички структури на кожата;
конкрет от Лавандула - действа нати-септично и антипаразитно, оказва противовъзпалителен, противосърбежен ефект и стимулира деленето на епителните клетки, успокоява кожата;
Урея - участва в състава на естествения овлажняващ фактор на кожата и има забележителни дълбоко хидратантни свойства;
Алантоин- действа епителоточнично, засилва флимфния поток и поддържа разновесието на влагата в кожата;
вит. А и Е - всички ги знаем  Laughing

Пробвай! Мисля, че резултатът при теб ще е   bouquet
За почистване използвай хума, смесена с малко розова вода.

Пиши пак  Hug

# 106
Леле, момичета, днес сте ме заляли с въпроси  Hug

За малко да се пообъркам  Crazy
Извинявам се, че се позабавям понякога, но няма как. Аз да продължавам, че .....  Laughing

# 107
Веси, писах ти ЛС, ако имаш време отговори ми моля те.

# 108
Беболини, кажи как ти се отразява дневния крем с Ройбос?
Изчетох отново цялата тема. Набелязах продукти за себе си и за майка ми. Но за себе си се колебая между крема за мазна и смесена кожа и дневния крем с ройбос /в който признавам си ме блазни УВ-фактора/. Както се сещате съм с мазна кожа и затова се колебая този с ройбоса да не ми дойде мазен.
Ако се включи и Веси ще съм много благодарна!
А, Беболини, щях да забравя, колко му е фактора на крема с ройбос?
Цитат

Щом си с мазна кожа и искаш УВ филтър, имам за теб друго предложение  Grinning
Вземи си Дневен крем за мазен и смесен тип кожа - понеже не съдържа масла, а е с УВ фактор и гела за около очи с Ройбос! Околоочния с Ройбос може съвсем спокойно да се маже върху цялото лице. Нощем мажи с гел Ройбос, а денем с Дневен за мазна и смесена. Струва ми се, че ще се получи оптимална комбинация   bouquet

Малко повече инфо за Дневен крем за лице за мазен и смесен тип кожа - вит. А и Е, билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел, Бял равнец, УВ филтри.
екстракт Репей - хидратира кожата, регулира секрецията на мастните жлези;
Хвощ - тонизира и стяга кожата;
Хмел - тонизира и почиства мазната кожа, свива порите;
Бял равнец - успокоява кожата, притежава анти-септичен и тонизиращ ефект.

Е, какво ще кажеш за този вариант?  Peace

:newsm10:

# 109
  • София
Веси, мерси много страшна си!  Hug
Значи дали разбрах правилно:
1. Околоочен с Ройбос
2.Дневен крем за лице за мазен и смесен тип кожа , който явно е различен от Крем за мазна и смесена кожа
3. През ноща на цялото лице - гела за очи с Ройбос

# 110
Веси, мерси много страшна си!  Hug
Значи дали разбрах правилно:
1. Околоочен с Ройбос
2.Дневен крем за лице за мазен и смесен тип кожа , който явно е различен от Крем за мазна и смесена кожа
3. През ноща на цялото лице - гела за очи с Ройбос

Мооля  Hug пак заповядай!
Ами - да. Тази комбинация.
Кремовете за мазна и смесена кожа са наистина 2. Т.е. - 3 - дневен, нощен и в туба, който е с други съставки и може да се използва и денем, и ноще.
Крем м. и см. - туба - конкрет Роза, конкрет Лавандула, вит. А и Е, Урея, Алантоин, Пчелен восък. Побикновено го "изписват" с маските за акне и тертиране по време на пубертета, понеже конкретите от Роза и Лавандула имат силно стимулиращо регенерацията действие, анти-септично, анти-пазразитно, успокояват възпаленията, сърбежите и съответно помагат на пострадалата от пъпки и често почистване кожа да се възстановява .... Знаеш как е. Този крем е много подходящ за подчератано лъщящите кожи, понеже Лавандулата проявява естествен матиращ ефект и за мног олесно възпалими  кожи, понеже и розата, и лавандулата влияят благотворно.
Другите 2 крема са от серията дневни и нощни и са по-често предназначени за поддържане във възрастта след 18-20 години, когато кожата се е установила като тип мазна и смесена ( това обикновено е оставане на проблема с комедоните, малко по-чести възпаления и по-скоро лятно омазняване в Т-зоната). Дневният е с вит. А и Е и екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял Равнец, а Нощният - вит. А и Е и екстракти от Див кестен, Розмарин, Глог, Невен и Бреза.
екстракт Репей - хидратира кожата, регулира секрецията на мастните жлези;
Хвощ - тонизира и стяга кожата;
Хмел - тонизира и почиства мазната кожа, свива порите;
Бял равнец - успокоява кожата, притежава анти-септичен и тонизиращ ефект.
Див кестен - действа съдосвиващо и противовъзпалително, укрепва и тонизира кожните капиляри;
Розмарин - антисептично, тонизиращо и противовъзпалитено действие;
Глог - овлажняв аи стяга кожата;
Невен - противовъзпалително и анти-себорейно действие;
Бреза - нормализира кожния тургор.

Но ти сега опитай "магическата" комбинацийка  Wink А и Ройбос също добре повлиява възпаленията и кожните функции и избистря тена!

Пиши за   bouquet резулатата  Mr. Green
До скоро!

# 111
shedi, и аз проверих вече в няколко аптеки. Нямат почти нищо  Sad(последната имаше само Еудемол 8, а аз исках 1 или 2 и маска за лице). За серията с Ройбос дори не са чували, но иначе продават от чая на Лечител.

Янче, Ройбос продуктите се продават само във веригите Лечител! Просто те имат ексклузивни права и ние не им ги дистрибутираме, а само произвеждаме съсдържанието.
Но така и така си тръгнала за Ройбос, в Лечител ще намериш и другата ни козметика  Hug Можеш да си поръчаш при тях, а и ще ти дадат да разгледаш и брошура предполагам  Flutter
чао за сега.  Stop

# 112
Здравейте и от мен, аз съм със суха кожа и вече втора зима ползвам
Ройбоос на Лечител дневния крем и се чувствам добре. Пробвайте тази козметика няма да съжалявате пък и е доста евтина.

# 113
Здравейте и от мен, аз съм със суха кожа и вече втора зима ползвам
Ройбоос на Лечител дневния крем и се чувствам добре. Пробвайте тази козметика няма да съжалявате пък и е доста евтина.

Благодаря за отизивите!  Hug
Желая ти   bouquet кожа!    Flutter

# 114
Веси, можеш ли да ми кажеш къде да намеря Талодерма в кв. Младост в София? Страшна зарибявка си   bouquet Интересуват ме най-вече нещата за тяло  Flutter

# 115
Веси, можеш ли да ми кажеш къде да намеря Талодерма в кв. Младост в София? Страшна зарибявка си   bouquet Интересуват ме най-вече нещата за тяло  Flutter

Ще пуснем справка, че така наизуст май няма да се справя Simple Smile
Малко по-късно днес ....

# 116
става, не бързам Simple Smile

# 117
  • София
Да не остана и аз по-назад и да попитам за продукт за ръце,че доста ми е загрубяла кожата от студ,миене и т.н.И къде в района на Павлово-Бъкстон мога да намеря тези продукти?Благодаря!

# 118

Ееееето я аптечката в Младооост   Mr. Green
ж.к. Младост 4, Общ. пазар - Аптека "Марешки", тел. 9753888
 Hug

# 119
  • София
Да не остана и аз по-назад и да попитам за продукт за ръце,че доста ми е загрубяла кожата от студ,миене и т.н.И къде в района на Павлово-Бъкстон мога да намеря тези продукти?Благодаря!

Хайде аз да ти отговоря, Регенериращ крем за ръце Е-2. Направо е вълшебен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт