козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 703
  • 435
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  Hug

искам да кажа, че използвам антицелулитния масажен крем от 9 дена и при мен няма такава реакция  newsm78
кожата ми става много мека и дори сутринта като стана още е леко мазничка.
Само дето ме заболяват ръцете от интензивния масаж, който се опитвам да правя  Laughing
Аз си мажа дупето, коремчето и бедрата (отчасти, защото имам разширени вени и гледам да ги пазя от крема) - но дори и по дланите нямам зачервяване, нито осезаемо загряване.
От 4 дена използвам и нощния крем с див кесен за околоочния контур - също съм доволна, не подпухвам и не ми сълзят очите. Може би наистина Courage има непоносимост към някои съставки.
НО аз наистина съм много доволна, а кожата ми е доста капризна.

# 226
Веси мерси много, ще взема да я пробвам емулсията.  bouquet

# 227
За нищо  Flutter
Пак заповядай  Hug

# 228
  • София
Така! Най-накрая се докопах до Лечител! Взех си околоочния гел с ройбос и крема за мазна и смесена кожа.
В момента съм се намазала с околоочния и много ми допада като усещане, аромат и консистенция. Попива добре.
Крема за лице, ще го мажа по-късно, след тоника на Биотрейд! Така че утре ще кажа как е!

# 229
  • Бургас
Много е дълга темата за да се ровя , затова да попитам: В Бургас къде се намира магазин Лечител и има ли аптеки в които зареждат от тази козметика ?

# 230
Добре дошла, на Vesi - Thalloderma   bouquet

За Талодерма , разбрах от форума, доста мами изказаха добри отзиви за козметиката.
Надявам се, че ще ни бъдеш полезна със съветите си и с информацията. Но ми направи ми впечетление, че имаш 3-4 мнения след регистрацията, в които директо рекламираш продуктите на фирмата. newsm78

П.П.: къде в Бургас, се предлагат продуктите на Талодерма?

Обекти, продаващи Талодерма в Бургас:
 "Аптека 10", ул. "Сан Стефано" 105, 05621070;
"Богориди", ул.Богориди 28, 056845290;
 "Диана", бул. Демокрация 104, 056801732;
"Каприз ", ул. Дунав 42;
"Лавър", к-с Меден рудник,бл.117 партер, 056852852;
"Лилифарма",  к-с Изгрев, до РУМ-Велека, 056860416

До понеделник.
Приятни почивни дни на всички ви.

Така добре ли е?

# 231
Голямо благодаря на Синеочка, че ми е отмяна - нощна смяна  Mr. Green

Hug

# 232
Голямо благодаря на Синеочка, че ми е отмяна - нощна смяна  Mr. Green

Hug

Ааа, за нищо, много ми е приятно даже, само където не мога да отговарям на въпросите Rolling Eyes, но просто не е в моята компетенция.

А тук да похваля крема за крака и за ръце, страхотни са. Този за ръце водоустойчивия даже ми мирише много приятно.
Определено ми става любима марка. Решила съм даже за 8 март на родителските тела - мама и свеки да им подаря по едно пликче с продуктите, но се чудя от кремовете точно какви да им взема.
Веси дай идея Hug  bouquet

# 233
А тук да похваля крема за крака и за ръце, страхотни са. Този за ръце водоустойчивия даже ми мирише много приятно.
Определено ми става любима марка. Решила съм даже за 8 март на родителските тела - мама и свеки да им подаря по едно пликче с продуктите, но се чудя от кремовете точно какви да им взема.
Веси дай идея Hug  bouquet

Mr. Green
Ми за идейки винаги съм насреща, ама кажи все пак "мама и свеки" на каква възраст са и с каква кожа са? Wink Щото вече трябва да фърлям боб  Mr. Green
Тук съм и чакам!

До след малко   bouquet

# 234
Мама е на 60 ненавършени, а свеки 56 ненавършени.
Нещо майка ми се замислила за нощен крем, защото не е използвала до сега, а мисля че и свеки. А аз си мисля, че и един околочен гел би им свършил добра работа.

# 235
Мама е на 60 ненавършени, а свеки 56 ненавършени.
Нещо майка ми се замислила за нощен крем, защото не е използвала до сега, а мисля че и свеки. А аз си мисля, че и един околочен гел би им свършил добра работа.

Ясно Wink
Ако мислиш, че искаш да им направиш еднакви подаръци - ето комбинацийка, която ще ти предложа:
Магия от Антарктическия океан ® - нощен
(ако не ти се дават 12-на лв. за кремчето, можеш да опиташ заместиш с Нощен - ревитализиращ, Нощен суха или Нощен регенериращ с Ройбос, но все пак зависи с каква кожа са, а ти пак ми спести тази информация  Grinning)
Тоник - Ревитализиращ
Околоочен с Ройбос (или Нашият нощен за около очи, ако мислиш, че искаш задължително крем)
Wink

Е? Какво ще кажеш?
 Hug

# 236
Ей  ooooh!, пропуснах го този момент.
Майка ми е със смесена, свеки е със суха, май така беше  newsm78

За нощните добре става, а за тоника незнам, не е ли по добре крем дневен, не съм убедена, че ще го използват и двете. Не са си купували, поне не съм ги виждала, но никога не е късно. Thinking

# 237
Ей  ooooh!, пропуснах го този момент.
Майка ми е със смесена, свеки е със суха, май така беше  newsm78

За нощните добре става, а за тоника незнам, не е ли по добре крем дневен, не съм убедена, че ще го използват и двете. Не са си купували, поне не съм ги виждала, но никога не е късно. Thinking

Grinning Кефиш ме!
Ами права си - може да не са навикнали на тоници мадамите, но пък тоникът и дневният крем съвсем нямат еднаква функция.
Мисля, че Магия - нощен е ок и за двете, а ако решиш да им вземеш дневни - на майчето си вземи Дневен мазна и смесена (ако все още се омазнява на тази възраст) или Дневен - нормална до суха, а на всекърва си - Дневен за суха кожа и ще им разбиеш фантазиите  Crazy

smile3521

# 238
Веси а имахте някакви комплектчета в промоция дневен, нощен, ит.н.
От тях не става ли нещо. Дакупя много неща за малко пари  Wink Laughing Mr. Green

ICQ имаш ли?

# 239
Веси а имахте някакви комплектчета в промоция дневен, нощен, ит.н.
От тях не става ли нещо. Дакупя много неща за малко пари  Wink Laughing Mr. Green

hahaha - хаха - хитринка Wink
Далаверни са промоцийките, но май няма да стане за 8ми март да пуснем, че нещо ни бавят опаковките от Словакия и е.... си м..... - не питай просто   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт