козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 708
  • 435
  •   1
Отговори
# 210
здравей веси можеш ли да ми кажеш дали кремът МАГИЯ от Антарктическия океан(дневния) е мазен, че има хубави съставки, но не обичам мазни кремчета.  Blush

А ти на каква възраст си!?  Flutter

Предполагам няма проблем да попитам ...  Peace

# 211
разбира се, че няма на 23 г. съм  Mr. Green

# 212
Веси, а в София в кв.Хаджи Димитър или в близост има ли от вашите продукти.
Ходя до Халите, но ми е малко далече и ще съм благодарна ако ми предложиш по-близък вариант.

# 213
Веси, днес пазарувах  Wink
крем В-1 и М-1 /предпочитах Е-1-2, но нямаше/
Еудермол 5 и 8
Цветуща кожа: нощен за очи, Ревитализиращ дневен и нощен
исках и вазелина в тубичка, но също го нямаше
сума: 15.50 лв.
Отивам да се мацам, тенк ю!   bouquet  bouquet  bouquet

# 214
Веси, днес пазарувах  Wink
крем В-1 и М-1 /предпочитах Е-1-2, но нямаше/
Еудермол 5 и 8
Цветуща кожа: нощен за очи, Ревитализиращ дневен и нощен
исках и вазелина в тубичка, но също го нямаше
сума: 15.50 лв.
Отивам да се мацам, тенк ю!   bouquet  bouquet  bouquet

Hug
Здраво пазаруване  Crazy
Радвам се! Очаквам да останеш очарована  Mr. Green

Hug

# 215

newsm09
Едва на 23 и искаш да използваш противобръчков крем!?  Shocked
Не не не, моля те - недей!
Съвсем нямаш нужда от изграждане на нови колагенови влакна и подхранване с тези масла на тази възраст  Crazy
Просто, ако от сега започнеш да третираш кожата с противобръчкови продукти тя ще редуцира собствените си възобновителни възможности, тъй като привнасяш съставки отвън. Но лошото е, че един ден, когато наистина имаш бръчки, тя ще реагира много слабо на третирането с продуктите! Има да и се молииииш .....  newsm20
Бих ти предложила нещо друго подхранващо  Peace , ако позволиш.
Кажи сега с каква кожа си?  Mr. Green

До скоро Wink

# 216
 От отдавна се каня да пиша. Не съм ползвала нищо от продуктите, но ме убедихте и тъй като Веси много мило отговаря, дали ще отговори на мързел като мен дето не полага много грижи за кожата си Embarassed Имам молба да ми кажеш, как да подхраня и освежа кожата си, въобеще цялостна грижа Praynig
  На 30години съм, преди 5 месеца родих и оттогава кожата ми е много суха и изтощена, освен това имам и огромни сенки под очите. Отслабнах рязко покрай грижите и това не се отрази никак добре на лицето, което изглежда много изпито. Станах много подробна, ще бъда благодарна за отговор!  bouquet

Последна редакция: пт, 17 фев 2006, 13:30 от Rady

# 217
Веси, а в София в кв.Хаджи Димитър или в близост има ли от вашите продукти.
Ходя до Халите, но ми е малко далече и ще съм благодарна ако ми предложиш по-близък вариант.

Ще се позаинтересувам специално за Хаджи Димитър  Peace

# 218

newsm09
Едва на 23 и искаш да използваш противобръчков крем!?  Shocked
Не не не, моля те - недей!
Съвсем нямаш нужда от изграждане на нови колагенови влакна и подхранване с тези масла на тази възраст  Crazy
Просто, ако от сега започнеш да третираш кожата с противобръчкови продукти тя ще редуцира собствените си възобновителни възможности, тъй като привнасяш съставки отвън. Но лошото е, че един ден, когато наистина имаш бръчки, тя ще реагира много слабо на третирането с продуктите! Има да и се молииииш .....  newsm20
Бих ти предложила нещо друго подхранващо  Peace , ако позволиш.
Кажи сега с каква кожа си?  Mr. Green

До скоро Wink

не съм разбрала, че крема е за по- възрастни
аз съм с чувствителна кожа, но искам крема да не е мазен и да попива лесно smile3521

# 219
От отдавна се каня да пиша. Не съм ползвала нищо от продуктите, но ме убедихте и тъй като Веси много мило отговаря, дали ще отговори на мързел като мен дето не полага много грижи за кожата си Embarassed Имам молба да ми кажеш, как да подхраня и освежа кожата си, въобеще цялостна грижа Praynig
  На 30години съм, преди 5 месеца родих и оттогава кожата ми е много суха и изтощена, освен това имам и огромни сенки под очите. Отслабнах рязко покрай грижите и това не се отрази никак добре на лицето, което изглежда много изпито. Станах много подробна, ще бъда благодарна за отговор!  bouquet

Здравей!
Ще ти отговоря разбира се  Hug, никакъв проблем.
Ами как да започна ....
От почистването ще започна. Ще говоря предимно за наши продукти.
1во почисти с обилно намазан тампон лицето и шията с Талодерма - Тоалетно млако за суха кожа - Глицерин, Алантоин, вит.А и Е, екстракти от Овес и Краставица. Изплакни с вода (хладка)!
След това нанеси Тоник - Ревитализиращ - Алантоин, Колагенов хидролизат, билкови екстракти от: Хвощ, Салвия, Слез, Глог, Трицветна теменуга и Нар, вит. А и Е.
Хвощ - тонизира и стяга кожата;
Салвия - има овлажняващ, тонизиращ, епителизиращ и анти-септичен ефект;
Слез - омекотава, овлажнява и стяга кожата;
Глог - има овлажняващо и стягао действие;
Трицветна теменуга - подчертан противобръчков и тонизиращ ефект;
Нар - овлажнява, ревитализира и стяга кожата Simple Smile
Ако преди тоника си решила да си направиш маска - мога да ти предложа 3 неща:
1 - маска-"самоделка" от отцедено мляко, малък жълтък и няколко капки вит.А - държиш 20-на минути
2 - леко затоплено до телесна температура бадемово масло на лицето - пак стоиш около 20 минути и
3 - маската на Ейвън с алое и авокадо
Ако след тоалетното мляко ти се струва, че трябва да почистиш по-дълбоко преди маската - малко хума.
Кремчетата за теб според мен би било добре да са следните:
Талодерма:
Нощен - Ревитализиращ - Колаген, вит. А и Е, билкови екстракти от Хвощ, Лайка, Салвия и Невен
Хвощ - тонизира и стяга кожата;
Лайка - успокояващо, противовъзпалително и тонизиращо действие;
Салвия - има овлажняващ, тонизиращ, епителизиращ и анти-септичен ефект;
Невен - епителизиращо, противовъзпалително;
Колагенов хидролизат - стимулира обмяната и активира клетъчната регенерация, нормализира алкално-киселинното равновесие, подобрява хидратацията и еластичността
Дневен крем за суха кожа - вит. А и Е, растителни екстракти от Лайка, Слез, Овес и Краставица, масла от Жожоба и гроздови семки, УВ филтри
Лайка - успокояващо, противовъзпалително и тонизиращо действие;
Слез - омекотава, овлажнява и стяга кожата;
Овес - овлажнява в дълбочина и успокоява сърбежа;
Краставица - възстановява естествените нива на хидратация на кожата Wink
Нощен крем за около очи - колаген, вит. А и Е, билкови екстракти от Див кестен, Слез, Глог, Ружа. Използвай го и през деня в тънък слой!
Див кестен - укрепва и тонизира кожните капиляри, стимулирайки лимфния отток и спомага за намаляване на подпухналостта и тъмните кръгове;
Ружа - стяга и намалява подпухналостта, действа омекотяващо и противовъзпалително.

Мисля, че с тази комбинация ще преборим изтощения вид без да прибягваме до тежки кремове  Wink

Hug приятно пазаруване!

Желая ти   bouquet кожа

# 220
Така да се похваля с мойте покупки:
- хума, ама малка, в пакетче, за да я пробвам 0,30 лв
- емулсия за цяло тяло номер 8 за много суха кожа 2,15 лв
- крем за крака и напукани пети 1,72 лв
- крем за ръце водозащитен 1,60 лв.

Така всичко пробвах, без хумата и останах доволна от покупката си. Всичко попива бързо и кожата става мека.
Харесах си дневен и нощен крем на промоция 5,56 лв.
Исках да си взема и околоочен гел но продавачката ме разубеди, защото съм нямала нужда все още, но аз ще си купя и ще си слягам но радко Wink

Веси имам питане: на емулсията пише в употребата, цитирам "Окосмените части на главата се намазват вечер и сутрин 1-2 часа преди измиване." Така въпроса ми е следният и главата ли може да се мажа с нея или  newsm78, аз нещо пак не съм разбрала като хората Rolling Eyes Embarassed

Веси виж ми въпроса. Rolling Eyes

# 221
  Веси, благодаря за изчерпателния отговор.   bouquet В понеделник ще пазарувам, а по натам ще се похваля! Wink

# 222
  • София
Аз съм голям фен на Талодерма..от годиини вече, но въпреки това още не бях ползвала антицелулитния крем досега.Купих си го вчера, едва днес смогнах да се наклепам.Имам въпрос към Веси-ясно съдоразширяващо действие има, но до каква степен?Проблема е следният-сега бедрата и задните ми части направо изгарят.. Embarassed( по точно изгаряха, за окло 15-20 мин.), кожата старашно се зачерви и там където е докосвал крема вътрешната страна на ръцете ми (м/у китката и лакета) се появиха големи червни петна.Ефекта премина както казах след 15-ина мин. Въпросът ми е - нормалана реакция ли е това или по -добре да не го ползвам?До сега не съм имала алергия и затова нямам база за сравнение.. Thinking.Знам ,че антецелулитните продукти загряват..,но това беше в малко повече.. Embarassed

Купих си околоочния с Ройбос (от този на Талодерма подпухвам-явно не е подходящ за мен)- и много ми харесва .Благодаря! Simple Smile

# 223
Веси имам питане: на емулсията пише в употребата, цитирам "Окосмените части на главата се намазват вечер и сутрин 1-2 часа преди измиване." Така въпроса ми е следният и главата ли може да се мажа с нея или  newsm78, аз нещо пак не съм разбрала като хората Rolling Eyes Embarassed
Веси виж ми въпроса. Rolling Eyes
Цитат

Много се извинявам за небрежността  Embarassed - минал ми е покрай окото.  Peace
Отговорът е - ДА. Може да се маже и скалпът на главата. При сух, а и лющещ се в селдствие на сухотата, скалп. След това си се измиваш класически.

Още веднъж изивнявай!  Peace
 Hug

# 224
Аз съм голям фен на Талодерма..от годиини вече, но въпреки това още не бях ползвала антицелулитния крем досега.Купих си го вчера, едва днес смогнах да се наклепам.Имам въпрос към Веси-ясно съдоразширяващо действие има, но до каква степен?Проблема е следният-сега бедрата и задните ми части направо изгарят.. Embarassed( по точно изгаряха, за окло 15-20 мин.), кожата старашно се зачерви и там където е докосвал крема вътрешната страна на ръцете ми (м/у китката и лакета) се появиха големи червни петна.Ефекта премина както казах след 15-ина мин. Въпросът ми е - нормалана реакция ли е това или по -добре да не го ползвам?До сега не съм имала алергия и затова нямам база за сравнение.. Thinking.Знам ,че антецелулитните продукти загряват..,но това беше в малко повече.. Embarassed

Купих си околоочния с Ройбос (от този на Талодерма подпухвам-явно не е подходящ за мен)- и много ми харесва .Благодаря! Simple Smile

Здравей!  Flutter
Силното зачервяване е нормално! Канеленото етерично масло силно активира кръвообращението, действа анти-септично, силно ревулзивно и поради това анти-целулитно. Моят въпрос е: освен зачервяването имаше ли и други ефекти - щипене, сърбеж, подуване, болезненост? Всеки би могъл да има непоносимост към етерични масла - възможно е. Ако обаче просто си се зачервила - не е страшно. Кожата в тази част на ръцете е много по нежно - аз също леко се зачервявам, но просто след масажа добре измивам ръцете именно до към лактите Simple Smile
За бедрата и задните части е добре Wink - но може би си прекалила с количеството ......
Съветвам те, ако все пак проявяваш някаква чувствителност към етерични масла, да не се отклоняваш от схемата за използване на подобни продукти с етерични масла: 3 седмици мажеш - 1 седмица почиваш, за да не се получава натрупване на маслото вътре в организма и евентуално алергизиране, което дълго време след това ще предизвиква у теб свръхчувствителност към конкретното етерично масло!
Използвала ли си друг път продукти с етерични масла? Нещо по специфично по въпроса можеш ли да ми кажеш?

чао за сега  Stop

Общи условия

Активация на акаунт