козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 727
  • 435
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Чета,влез тук:
http://www.thalloderma.com/face.html

Най-отдолу,където им пише интернет адреса вдясно има едно квадратче натискаш го,и така прелистваш страниците и разглеждаш всичките им продукти.Виж и кажи дали е станало. Heart Eyes

Ооо, да чак сега разбрах какво е значело да се натисне квадратчето долу! И се чудя! Нали по моя начин са горе!  ooooh!
Но е едно и също и по двата начина съдържанието! Мерси!

# 196
Аааааа, схванах!
Баси, висше образование да има човек и пак да не може да се справи с тая страница  Crazy
Мерси за обяснението и на теб и на macata !   bouquet

newsm62   най-точното определение, което съм чувала за страницата!   smile3501

Но... имаме си недостатъци ... какво да се прави  Embarassed

# 197
Здрасти Веси  Simple Smile

вчера пак ходих до магазин на Лечител (единия от трите в Пловдив е точно до нас), обаче там изобщо не зареждали от Еудермолите  newsm78
Не ги търсили и ми предложиха само каквото им е останало от предишно зареждане. А то хич не беше много - 8 и 2 (а ми се сториха и от стара серия, понеже бяха в едни шишенца - сега май са във високи флакони  Thinking)
После отидох до аптеката и там ми обещаха да проверят дали могат да ми доставят. Молбата ми е когато имаш възможност да пуснеш някои от аптеките в Пловдив, които зареждате. И се надявам, че пак ще ви видим на панаира и изложенията при нас  Hug
Цветен ден ти желая!

# 198
После отидох до аптеката и там ми обещаха да проверят дали могат да ми доставят. Молбата ми е когато имаш възможност да пуснеш някои от аптеките в Пловдив, които зареждате. И се надявам, че пак ще ви видим на панаира и изложенията при нас  Hug
Цветен ден ти желая!

Здр Simple Smile
Ами за сега само Лечител. Няма проблем тази аптека да заяви продукти при нас!
Тук колежката ми даде адреса на Санита 5 - ул. "Цар Борис 3-ти" 60 - там зареждат най-много и вонаги можеш да им кажеш какво искаш и просто ще дойде със следващия курс  Wink

bouquet до скоро!

# 199
Здравей Веси,четох за тези кремчета и реших да си взема и аз, но нещо не мога да ги открия  newsm78 Пробвах в няколко аптеки близо до нас, но само вдигат рамене и казват че няма. Аз съм от Стара Загора, все пак не е малък град, но има ли вероятност да ги няма тук  newsm12 Ще се радвам, ако провериш и ми отговориш. Може пък и аз да не съм обиколила достатъчно аптеки   car003 Благодаря предварително  Hug

Здравей  Flutter
Как ще ни няма - има ни!  Grinning
Извадила съм ти един куп аптеки, които са зареждали миналата седмица от нас:

Ст. Загора:

Алекса ЧА
ул. Госп. Михайловски 35, тел. 042/623300

Везни ЧА
бул. Цар Симеон 142, тел.625078

Глория ЧА
бул. Княз Борис 1ви 98, тел.626185

Ивана ЧА
ул. Методи Кусев 38, тел. 640064

Интерфарма
ул. Ген. Столетов 23, тел. 600929

Марешки ЧА
ул. Гео Милев 35, тел. 251053

Мая ЧА
ул. Патриарх Евтимий 86, тел. 601661

Фармакс ЧА
ул. Цар Симеон 41А, тел. 627673

а-ка Сейба, тел. 605046

Hug - избери си!

# 200
кажи ми,  Веси, за аптеките в Младост в София, плиййййз!

# 201
Благодаря, Веси! Тази аптека, мисля, е точно в Центъра! И ми е ултра удобно да минават от там от време на време! Laughing

# 202
Боже,многа са наистина   smile3521 Знаех си,че аз не съм проверила в достатъчно аптеки.Благодаря ти много за бързия отговор,а аз при първа възможност ще си купя някои кремчета и ще пиша пак  smile3525

# 203

Бубабке, душко, аз още минатала седмица ти я дадох  Grinning
Ееееето я аптечката в Младооост:   
ж.к. Младост 4, Общ. пазар - Аптека "Марешки", тел. 9753888

Hug

# 204
здравей веси можеш ли да ми кажеш дали кремът МАГИЯ от Антарктическия океан(дневния) е мазен, че има хубави съставки, но не обичам мазни кремчета.  Blush

# 205
  • София
Веси, не можах да открия антицелулитния крем в аптеките на Лечител. Всъщност днес проверих и на двата щанда в Халите, като ми бе отговорено, че и в склада няма. Вярно ли е? И кога ще има?

# 206

Бубабке, душко, аз още минатала седмица ти я дадох Grinning
Ееееето я аптечката в Младооост:
ж.к. Младост 4, Общ. пазар - Аптека "Марешки", тел. 9753888

Hug

много благодаря!   bouquet пропуснала съм го при поредното забиване на компютъра и не ми е излязло като ново мнение  ooooh!

# 207
И къде в Габрово се предлагат продуктите на Талодерма?  А не може ли да се предлагат в ДаНет?
Благодаря предварително!

Леле, докато открия кой ме питаше за аптеки в Габрово - свят ми се зави  Crazy
и тъъъй .....

Габрово
най-добре заредени са ледните обекти:

BILLA супермаркет - тел. 066/801771

а-ка Пенчев - тел. 800604

а-ка Кузманова - тел. 804828

по-малко неща можеш да намериш в:
а-ка Вита - тел. 803685
а-ка Ренус - тел. 804076

Извинявам се, че не прилагам адресите, но смятам, че няма проблем да ги питаш по телефона  Peace

Hug

# 208
  • Габрово
Много благодаря за отговорите, при първа възможност отивам.

# 209
Веси, не можах да открия антицелулитния крем в аптеките на Лечител. Всъщност днес проверих и на двата щанда в Халите, като ми бе отговорено, че и в склада няма. Вярно ли е? И кога ще има?

Thinking Някой те е метнал, душко!
Много тънко се е опитал да мине между капките  Naughty

Mr. Green Има си Рубедерм 9 във склада и то в достатъчни количества! Е, поне в нашия склад  Hug
Да ти го прибавят в поръчката си - какво им пречи ...
Ще питам колегите кой ден поръчват в халите.

чао за сега.

Общи условия

Активация на акаунт