козметиката на ТАЛОДЕРМА

• 62 719
  • 435
  •   1
Отговори
# 240
Ама Веси аз съм намерила, ако още ги има разбира се в маг. Лечител на Петте кюшета, там имаше от комплектите.
А по принцип ще имате ли такива промоцийки пак след 8 март?

# 241
Е, ще има, разбира се  Grinning
Лично аз обещавам да го обявя във форума, когато се случи  Mr. Green

А междувременно - дай идея да пишем за нещо, което те интересува за козметиката!? Теб и твои приятели.
БИЛКИ също!
Вземи си наши чайчета, ако намериш  Wink - Имунен и При кашлица - перфекциозни са  Hug

# 242
Аз точно това исках да те попитам за билките имате толкова много богат асортимент, а аз не знам коя за какво се пие, моля те просветли ни.

# 243
Веси, всичко, което е свързано с козметика ме интересува  Laughing
Дори се чудя какво още да си взема (май съм се заредила с всички глезотийки за сега и нищо не ми липсва  newsm78
обаче, пусто, иска ми се нещо да си купя  Crazy
Сутрин и вечер пия билкови чайчета - сега съм си взела ройбос (зелен и нормален) и ханибуш. Много са ми вкусни!
До преди 2 седмици пиех всяка сутрин бял равнец - за прочистване на кръвта, регулиране на цикъла и т.н.
Ами това е - ако съм ти дала някаква идея - давай съвети.

П.С. Да те питам, междудругото, нормално ли е да не ми се зачервява кожата и да не усещам загряване от антицелулитния крем? Определено, нанасям достатъчно количество!

# 244
  • София
Абе, душа, как всяка сутрин бял равнец?
Аз го пия веднъж в месеца. Този месец нещо ми се позабави цикъла, пийнах си чайчето и до вечерта ми дойде.
Няма да забравя, преди две-три години, реших да го пия като нормален чай, след втората чаша, получих такива ужасни болки в едната гърда  ooooh!
Мислех си, че рак имам и ще умирам. Три дни ме боля, все едно ми пада направо. Много беше гадно, а що сълзи изревах  ooooh!
Та оттогава много внимавам с чая.
На теб как ти действа? Моето може и нещо индивидуално да е било, ама знам ли  newsm78

# 245
Ами, при мен нямаше нищо такова - пих го пет-шест седмици, всяка сутрин на гладно (а даже и по-дълго). Странното беше, че още първата седмица като започнах да го пия, трябваше да ми дойде - съответно беше много слабо, едвам капеше, дори си помислих, че съм бременна. НО, не! И след това никакви проблеми. От 2 седмици не пия, и ми закъснява вече 8 дена. Преди да започна с белия равнец, пиех коприва. Четох в книгата на Мария Требен, че белия равнец регулира цикъла, но не си спомням да пишеше, че може да има проблеми при продължителна консумация  newsm78
Дали пък затова сега не ми идва  #Crazy

Веси, ти какво мислиш? Видях, че и вие имате бял равнец, та смятах като изпия ройбосите, да си взема и пак да пия всяка сутрин? Дали е вредно?

# 246
  • Бургас
Синеочка благодаря за инфото!  bouquet

# 247
да и аз искам да науча малко повече за билките,коя за какво се пие,даже съм пуснала подобна тема

# 248
Веси  Laughing
Искам и аз да питам нещо - мога ли да ползвам антицелулитния масажен крем при положение, че кърмя - етеричните масла могат ли да предизвикат някаква реакция у бебето  newsm78
Иначе и аз се запалих по Талодерма - наистина много хубава козметика smile3501 Почти на 29 години съм -  купих си околоочен гел с ройбос - действа ми супер, не ми сълзят очите както обекновенно ставаше с други марки, също така си взех дневен крем пак с ройбос - идеален, не го усещам мазен и тежък като маска, епителизиращ за ръце и този за крака - също са екстра. Исках да взема и антицелулитния, но не знаех дали мога да го ползвам докато кърмя  Mr. Green
Веси, благодаря  за ценните съвети и информация  newsm51

# 249
  • София
Веси, много съм доволна от околоочния с ройбос. Мама е във възторг от дневния с ройбос newsm51
Обаче искам да питам възможно ли е дневния крем за мазна и смесена кожа да ми идва тежък, или си внушавам нещо, гледайки гъстата консистенция.
Снощи си намазах на цялото лице околоочния гел. Много добре се чувствам тази сутрин, а как ухае нямам думи просто. Много му се радвам  newsm51
Кажи ми сега за този крем за мазната кожа, разсей ми съмненията  newsm03

# 250
Аз точно това исках да те попитам за билките имате толкова много богат асортимент, а аз не знам коя за какво се пие, моля те просветли ни.

Ммммммммм, добрееееееее  Hug
Колежката от билките   bouquet ще е във възторг  Mr. Green

Ще си помисля как да поднасям информацията и тия дни се захващам.
Искам да кажа, че ще ставам опитно зайче на колежката за Анти-целулитно чайче!  Grinning Тъй, че ще имам за какво да ви пиша с личен опит за пореден път.

До скоро.  Stop

# 251
П.С. Да те питам, междудругото, нормално ли е да не ми се зачервява кожата и да не усещам загряване от антицелулитния крем? Определено, нанасям достатъчно количество!

Никакъв проблем!  Grinning
Щом не е алергична реакция - всичко друго е нормално и строго индивидуално  Wink

bouquet

# 252
Абе, душа, как всяка сутрин бял равнец?
Аз го пия веднъж в месеца. Този месец нещо ми се позабави цикъла, пийнах си чайчето и до вечерта ми дойде.

Shocked Стига бе!
Как до вечерта ще ти дойде от чайчето!? Не може да е от чая това  Crazy
На веществата им трябва време да се натрупват, а после да действат ....
А това с гърдата - много странно звучи. Дали е от чая  newsm78 Той действа противовъзплаително! Може да е предизвикал изчистване на нещо и за това да те е боляло - знам ли ...  Rolling Eyes

# 253
Веси, ти какво мислиш? Видях, че и вие имате бял равнец, та смятах като изпия ройбосите, да си взема и пак да пия всяка сутрин? Дали е вредно?

Мне, не е от това!  Naughty
И не е вредно!
По принцип бял равнец се пие заедно с невен (за такива проблеми), може и жълт кантарион да се добави, ако има някакви хрочнични възпаления. Но по-добре да си свариш 500 мл. отвара и да я изпиеш на 2-3 пъти през деня, отколкото просто сутрин!

Flutter

# 254
Благодаря, Веси!

И аз да споделя впечатления от гелчето за очи с Ройбос - първите няколко дни, след нанасяне ми пареше за около 15 секунди, но явно сега съм свикнала с ПК-то и нямам вече такова усещане!!! Кожата става много свежа, и цял ден не ми опъва, нито се зачервява. Много ми харесва и нощния крем с див кестен за очите - попива бързо, а в същото време овлажнява много добре. Изобщо, изключително доволна съм от всички продукти на Талодерма, които имам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт