БЕЛГИЯ - 25

• 62 963
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, нас ни изненадаха с лоша вест от бг. Баща ми е починал днес, аз съм в шок, неадикватна, ужасно ми е. Опитвам се да се спарвя с болката но не успявам.

# 76
  • Там,където се събуждам щастлива.
Добре дошли на Калинка и на Скарлет.

Калинка, аз летя през Айндховен и там на П4 паркинга за седмица е 44 €. От този паркинг до летището са около 500-600 метра.

И аз пръв път летях от там и съм много доволна, но сега е друга дестинацията. Брюксел отпадна.
Аз съм ви съседка (не съм в Белгия).  Wink

Крис71, съболезнования.

# 77
kris 71 hug hug hug  моите съболезнования! Бъди силна, доколкото е възможно в тази ситуация!  Няма как да превъзмогнеш болката по скъп човек, никакви думи няма да помогнат в такъв момент, за това силно те гушкам!  Hug Hug Hug

# 78
kris 71, много съжалявам!  Sad

# 79
Kris 71,мойте съболезнования...колкото и да е трудно бъди силна

# 80
Крис, моите съболезнования, много съжалявам  Cry

Нели, на нас свекини идат във вторник за две седмици, та за срещата отсега не мога да кажа. Но ако има нещо за разходка за тях наоколо, можем да го съчетаем, нямаме претенции към мястото  Hug

# 81
  • Semmerzake, Белгия
Крис, моите съболезнования  Hug.
Нели, заповядайте  Hug! В нашето тъпо село, обаче няма нищо интересно. Има хубав детски кът в Гент http://www.pretland.be/gent и прекрасен парк в Дензе http://users.telenet.be/guidodevliegher/DEI_Brielmeersen_Deinze.htm . Но.... и до двете няма как да стигна без кола.
Предвид и белгийското време, май ще приемам гости в къщи  Simple Smile!

# 82
 И без това ми остават само още 9 месеца тук,
......като казваш 9 месеца , се сещам само за едно нещо което можеш да направиш през тях  hahaha

# 83
Момичета, нас ни изненадаха с лоша вест от бг. Баща ми е починал днес, аз съм в шок, неадикватна, ужасно ми е. Опитвам се да се спарвя с болката но не успявам.
Ужасна новина , с болката няма как да се справиш в този момент  Sad
Бъди силна , винаги можеш да споделиш тук с нас и добро и лошо  Hug

# 84
  • Най-сетне у дома
Крис, гуш! Ужасно, няма думи за утеха в такъв момент. Какво се е случило? На каква възраст? Защо така внезапно?

Много пъти съм си мислила и аз за такова обаждане... майка ми не е добре, не сме в особено добри отношения с нея... това е то, част от трудността на живота далеч от България...

# 85
Крис, моите съболезнования! Такъв е живота, за съжаление! Любимите хора все някога си отиват от нас. Бъди силна!

# 86
Крис,моите съболезнования!  Cry

# 87
Съболезнования и от мен Крис  smile3545 поплачи си, няма да помогне, но поне малко ще те разтовари. Наистина съжалявам за загубата ти.

# 88
Крис в такива моменти не знам какво мога да кажа на един човек освен да бъде силен:Бъди силна и ти и хората покраи теб!Болката е много голяма и такава загуба трудно се понася Sad

# 89
Kрис,съболезнувания  spoko ..ло6о е когато си дале4е и неможе6 да изпраи6 близък...

Моми4ета,аз съм тук за сре6тата,4акам да уто4ните мястото.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт