БЕЛГИЯ - 25

• 63 076
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Кокошчицата е много яка  Joy Joy Joy

Това значи е в Лил, във Франция, така ли?  newsm78 Ще ме уморят фламандците с комплексите си за френския. Превключвам уж на френски в сайта, то пак си шпреха на фламандски? Е, като е само за фламандци, аман, да си ходят  Crossing Arms

# 391
Ми то аз съм си чиста кокошка  Joy Ама е с четири пиленца - точно като за мен  Mr. Green

Блонди, не е във френско. Това е онова клубче, за което ти говорех след Антверпен по посока Ейндховен, Холандия

От нас до там са 86км

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 22:12 от NellyDi

# 392
Блонди недей така...онзи ден  бях в Брюксел,колкото човека попитах за нещо на фламандски ,ми отговориха на английски....не като да не са ме разбрали,щото ми отговориха...това е тяхната си битка,не наша... Peace

# 393
То в Брюксел изобщо останали ли са белгийци  hahaha

Не, изказах се така лошо, защото са сложили френска версия, а такава дефакто няма. Ами, да не я слагат изобщо  Peace

А относно държанието на фламандците към франкофоните - да не подхващаме тази тема, аз лично съм била свидетел и потърпевш на изключително грозни постъпки  Rolling Eyes

# 394
Kris 71, поста ти ме обиди, правиш коментар без да ни познаваш и без да си на ясно в какво положение е сестра ми.Въобще не спадаме към хората,които отиват в чужбина за да живеят от помощи. И ние сме  се опитват да подредим живота си в чужбина като много от вас  които пишете тук.Просто поисках съвет  , защото сме от скоро и ни е трудно. СЪЖАЛЯВАМ, че писах тук. Приятен ден на останалите   bouquet

# 395
Mili Ge, не се сърди Hug
Много неща са различни като не си живял тук повече време. Много са ми помагали майките и този форум, мисля че ще се чустваш добре, просто тази тема е болна за всички, които работят и плащат големи данъци. А при сестра ти доколкото разбрах самия работодател е казал, че ще го направи...
Аз не мога да ти помогна с информация, не съм на ясно.
Успех ви желая, знам че е всичко друго но не и лесно Hug

Блонди ама страхотни са ти тия снимчици, но как да не са, хубави деца-хубави снимки! Hug

Нели Ди, тая кокошка обира точките, ти си ни водещата и тук та  може да наредиш и други квачки след тебе ))))  Simple Smile

# 396
Mili Ge, аз пак разбрала-недоразбрала, ама се върнах да видя какво точно те е обидило

Да ти кажа, Крис не те е обидила директно теб, не си единствения случай за съжаление, и някак по нет-а не могат да се отсеят всички питащи

Не сме ти отговорили, защото нямаме инфо. Аз си признавам без бой -  ама не мога да си представя някой да наеме друг с условието за 3 месеца и после да го прати на борсата - без значение в коя държава е!

Не се ядосвай на нас или на тези изказвания (99% са подплатени - повярвай ми). Просто ако вие сте от онзи 1% процент - сигурна съм, че нещата ще се наредят и всичко ще потръгне при сестра ти! Успех

mur4ica, водеща, ама само на пиленца  Joy Joy Joy

Днес ги водих мойте на пишколог - ейййййййй, няма такъв рев, няма такова дране... Единствено Любо нямаше проблем, ама той се дра най-много - голямо шубе е този страх  rotfImbo rotfImbo rotfImao

# 397
Mili Ge, няма място за обиди, защото при така поднесената информация наистина прозвуча все едно помощите са цел номер едно. Ако не е така нека се зададе правилно въпросът иначе сме разбрали недоразбрали  Mr. Green

Нели, аз не знам по-голям ревльо от Алекс: той реве ако му пръскам и спрей в носа. Ама се дере все едно не знам какво се случва  Crazy

Каква закуска да измисля на Доминик? Само каши давам, но тук нали няма избор горкото дете яде едно и също.

# 398
ohlalaa, аз смятам в края на месеца да му направя попара.
Сега постепенно вкарвам съставките - до тук съм стигнала само до маслото  Mr. Green. Ще вкарам и сиренето другата седмица и накрая и глутена. Но вие сте по-напред от нас, така че.... Ако не си вкарала глутена обаче... не знам, каша... то няма друго за сега

# 399
Охлала, тук няма разнообразие, съвсем вярно е, но в Германия има. Ако не ви се ходи, защо не поръчаш по интернет? Има всичко, аз си поръчвам от там млеката, поръчвам си и кашите, има мнооого видове.
Отделно, че й правя домашно брашно най-вече, просо, елда, киноа, амарант. Не, че ги давам още, просто варианти има.
Можеш да му даваш банан с или без авокадо намачкани, йогурт с някакви бисквити, плодове почти всички можеш, различни плодови пюрета с кашите, грис, овесени ядки, ако харесва, имаш десетки варианти  Hug

Кокошчице, направо ме разбиваш с това ударно вкарване на храните толкова рано  Crazy Crazy Crazy Hug

# 400
Не е ударно, мари, постепенно е  Joy Joy Joy

Я пусни пак сайта от Немско за поръчка на каши и пюрета, плиййййййс!

# 401
Не е ударно, мари, постепенно е  Joy Joy Joy

Joy

Ето  Hug

# 402
Нелка, какво им е на пишлетата на твоите юнаци?

# 403
  • Semmerzake, Белгия
Здравейте, как изкарахте ваканцията ?
Нели, намерихте ли си карнавал за посещение ?
Боби беше днес за първи ден на ясла. Два часа почти в рев. Когато ми видя писна на два гласа - миличкия. Още не бяхме излезли от бавачката и заспа. Много беше уморен. Сега е спокоен, гука, смее се. Утре пак ще се пробваме и дано по - малко плаче.
Момичета, дайте ми идея за пюре с пащърнак. С какво мога да го комбинирам ? Освен с картоф, че не му харесва тази комбинация.
А откога можеше да се включи домата към менюто на бебето ?
Слънчев ден от нас  Hug

# 404
Сони, дано свикне по-бързо Боби.
А за пащърнака то и на мен не ми харесва  Laughing, на Домчето също не му харесва много, но аз го вмъквам в пюрето в малки количества. Например съм правила комбинация от пиле, картоф, карфиол и пащърнак  Mr. Green Домат му давах след 7-ми месец и междудругото стават много вкусни пюретата, в които съм добавяла домат. Аз лично слагам чери домати, които също варя на пара с всичко останало. Другите домати на пазара не ми вдъхват доверие.

Общи условия

Активация на акаунт