БЕЛГИЯ - 25

• 62 982
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Neli, много сте готини! Създавате страхотно настроение, като ви гледа човек!
ще сложа и аз гаранционните карти в багажа

# 661
Нелко- ти си нашата Светулка гордост. Жалко е, че заминaвате, но знaм, че ще те сrещам в групичката и няма да липсваш. Пиши да се разберем за неделя.

Сега молбичка- както споделих в групага ще си имаме гости от БГ. Малката ни принцеска ще навърши 1 годинка при баба и дядо.Кажете какво купувате за вашите деца, за да се подготвим за малката.  Доста време мина все пак, Анджело е вече на 10 год. почти, та ще се радвам да споделите и да ме улесните. Hug
Имам предвид ежедневни покупки- бисквитки, други неща, а не за Р.Д -това си беше споделяне.

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 23:14 от kris 71

# 662
Крис, всяка майка си е изградила навици с бебето, та най-добре и най-сигурно ще ти каже щерка ти. Довери й се и не поемай инициатива от своя страна за такива неща  Mr. Green Аз нъл ще съм свекърва, та се опитвам да свиквам с тази ситуация  Joy

За неделя ще ти пиша пак!  Wink

Ловис, хайде лек път!

# 663
Kris, права е Нели, консултирай се с дъщеря си. Какви храни приема бебката, каква марка пюрета, какво мляко и т.н. Можеш да вземеш предварително бебешка бутилирана вода и някакви мокри кърпички.
Сещам се, че може би ще ви трябва коритце за къпане. Ако е за кратко време, и по-голям леген върши работа.
И столче за колата ще ви трябва вероятно.

Нели, мерси!

# 664

Момичета моля да споделите каква вода давате на вашите деца.
Др. Грънчарска ми каза изобщо да не й давам вода, но Габи обича и аз всеки ден й давам по малко понякога пие повече, друг път не иска, мисля все пак да си й давам.  С каква вода да правя адаптираното мляко, сега й давам на Евиан, без да я преварявам, но съм чувала, че не се дава минерална вода на бебе, а пък чешмяната е отврат. 

Мерси за отговора, а и още нещо как свикнахте с този студ и дъждовете, направо си е голяма мъка  Wink

# 665
  • Най-сетне у дома
Vesuky, SPA давах и давам все още. С етикет "Подходяща за бебета" е и има страхотен вкус. Неутрален и доста прилича на българските води.

# 666
  • Белгия
Аз използвам розов Евиан в млякото, мисля че е изворна, но може и да бъркам. Само вода за пиене мисля да не давам, докато не почна захранването. В България може заради жегите бебетата да са по-податливи на дехидратиране и затова се дава вода отрано. Thinking  

С дъжда и липсата на слънце никога няма да свикна! Досега борихме времето с кратки или по-дълги пътувания от април до септември, сега с две бебета явно ще се стои в къщи:)

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 18:19 от mik123

# 667
vesuky, аз ти отговорих още на предишната страница най-долния пост! По-конкретно и аз давам СПА, но внимавай на етикета да има нарисувано бебе с шише!  Peace

# 668
Апропо, в Белгия никак ли няма лято? Поне през юли и август няма ли температури от 30 градуса?
Питам, за да знам дали да си взимам късите поли и летните рокли Simple Smile Че само за дъжд говорите, почвам да се плаша Mr. Green

# 669
vesuky,на моето Габче SPA-то и подейства запичащо.Тя от втория месец е на АМ . Evian я понася много добре,а също така и на Nestle. Нищо не се преварява.Тази вода си е за бебчета.
Ловис,миналото лято имаше няколко дни с температури около 25-26,но повярвай поне аз ги усещах като 35  Grinning

# 670
И аз редувам Спа, Евиан, Нестле, да не пие само един вид. Не се преварява нищо.
Памперси Либеро знам, че има в Thuiszorgwinkel, но идея си нямам как му е името на френски  Laughing Това пък ми напомня, че се влюбих днес в една френска песен: "J'me tire" на Maitre Gims Laughing Май ще започна да го уча и този език...
За лятото има го, но тази година се крие. Въпроса е, че тук 25градуса са предостатъчни, защото както казва Цвети се усещат като 35гр.
Аз имам прохождащо бебе, на което изобщо не му се спи и направо не ми се мисли какво ме чака тази вечер Mr. Green

# 671
Здравейте, мами в Белгия! За пръв пиша в тази тема, тъй като имам нужда от съвет.

Искам да ви попитам дали знаете за съществуването на нещо като детски центрове в Брюксел. Под ''детски център'' имам предвид място, където родителите и децата се събират - децата, за да поиграят, а родителите, за да видят нови хора и да разнообразят семейното щастие.

Моят син е на почти девет месеца, вече пълзи и не го свърта на едно място. През март опитах да го дам на ясла, но два месеца се влачи с бронхити и бронхиолити и в началото на май дори беше в болница една седмица с тежък бронхиолит. По съвет на лекарите реших поне до октомври да не го пускам на ясла, но и не искам да го изолирам, затова търся някакво място, където баба му, която в момента го гледа у дома, да може да го води веднъж или два пъти в седмицата. Бабата говори български, немски, английски и френски, така че нямам големи претенции за езика.

Освен това се надявам и аз да се запозная с някои от вас - за съжаление единствените ми възможности са почивните дни, тъй като работя на пълно работно време, но събота и неделя като цяло съм на разположение.

Благодаря ви предварително за идеите!

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 18:48 от Nedinka

# 672
Мерси много за отговорите, така се бях шашнала с тия дъждове ама днес вече сме ок супер време, цял следобяд искарахме в парка   Wink Ходихме до Антверпен през уикенда,  хареса ни , но беше хладничко, препоръчайте разни други градчета за разглеждане през другия уикенд, чудех се за Гент или Хага, знам ли и аз.  Wink 

# 673
Vesuky - Гент ти препоръчвам горещо, Брюж също. На мен много ми хареса Остенде, вероятно защото ми липса Варна.  Hug Силно впечатлена останах от Ротердам. Peace

На наше бебе, освен вода нищо няма да се пазари предварително, оти се храним само био. Та като дойдат най добре Паола да гледа продуктите, че ме засипа с питанки относно сертификати, луда работа.

# 674
Nedinka, може да питаш в ONE, защото например при нас Kind en gezin организират веднъж на две седмици подобни сбирки.

Общи условия

Активация на акаунт